Ανασκάλεμα

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Λαλιωτικοί - Σαμαράδες - φασίστες του ΛΑΟΣ αντάμα αθωώνουν το φασισμό στη Σχολή Ευελπίδων και οι ναζιστές πανηγυρίζουν!

Τελικά τα κατάφεραν. Μη βρίσκοντας καμιά οργανωμένη δημοκρατική αντίσταση και κανένα κίνημα καταγγελίας του υφέρποντος νέου φασισμού που επωάζεται στο στρατό και όχι μόνο, αξιοποιώντας τη συμμετοχή του φασιστικού ασκεριού του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση και την ασυλία – «καθωσπρεποποίηση» με κρατικές πλάτες των χιτλερικών της Χρυσής Αυγής, οι ιθύνοντες του πειθαρχικού της Στατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ΑΘΩΩΣΑΝ το φασίστα αρχηγό του 4ου έτους (πραχτικά όλων των σπουδαστών της Σχολής) Χρήστο Φαραντάτο.

Δεν υπέπεσε λέει σε κανένα παράπτωμα, οπότε δεν συντρέχει κανένα θέμα, αποφάνθηκαν, μετά μάλιστα από 3(!) ΕΔΕ. Δίπλα στο φασίστα εύελπι, ο μηχανισμός της προσωπικής κρυφοφασιστικής κλίκας Σαμαρά μέσα στη νέα ΝΔ, «διακριτικά» όλοι οι φασίστες του ΛΑΟΣ, ανοιχτά και στεντόρεια η Χρυσή Αυγή, και στα μουλωχτά οι λαλιωτικοί ραδιούργοι, που εκπροσωπούνται στην ηγεσία του ΥΠΕΘΑ από το -φίλο του Κύρκου- Γ. Ραγκούση.


Δεν αποτελεί λοιπόν πειθαρχικό παράπτωμα να υμνείς τη ματοβαμμένη φασιστική διχτατορία 1967-1974, να μισείς θανάσιμα κάθε έννοια δημοκρατίας και να βάζεις συναδέλφους σου να τραγουδάνε απριλιανούς ύμνους ανήμερα 17 του Νοέμβρη, όντας ο αρχηγός της σχολής που βγάζει τα στελέχη που επανδρώνουν το στρατό σαν αξιωματικοί, και που σε λίγα χρόνια θα τον ελέγχουν. Μα είναι φυσικό. Τα «παιδιά», με επικεφαλής τον «γενναίο» αυτό νέο, είναι μέσα στο κλίμα της εποχής: τη νέα χούντα τη θέλουν σαν άρνηση «της Γκόλντμαν Σαχς», του Σόρος και των «διεθνών τοκογλύφων και εβραιοτραπεζιτών», για την «προστασία της ορθοδοξίας μας που κινδυνεύει από τους παγκοσμιοποιητές νεοταξίτες», για «να μπουν οι κλέφτες πολιτικοί φυλακή» και να πρυτανεύσει η «δικαιοσύνη της στρατώνας». Γιατί δηλαδή να αποταχθούν από το στρατό;; Αυτά που είπαν «τα παιδιά» με το πουλί της χούντας, τα λέει χωρίς «φοίνικα» ο Καζάκης του ΕΠΑΜ κάθε μέρα 12.30 – 2 στο ραδιόφωνο, ο Θεοδωράκης που ιδρύει μία ΣΠΙΘΕΣ και μία ΕΛΛΑΔΕΣ, ο κνίτης Τσίπρας και ο ακροδεξιός πρώην(;) ΝΔ Πάνος Καμμένος, διάφοροι δήθεν «αντιμνημονιακοί» λαμόγιες του «λαϊκού» ΠΑΣΟΚ τύπου Φωτόπουλου κλπ.

Το κοινωνικό πνεύμα της αθώωσης του εύελπι και όλων των συναδέλφων του, στο οποίο τεράστια συμβολή έχουν οι αποστάτες του λαϊκού κινήματος και πράχτορες του σοσιαλιμπεριαλισμού των ψευτοΚΚΕ – ΣΥΝ και της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ είναι: «Εδώ έχουμε την οικονομική επέλαση της τρόικας κατά του βιοτικού μας επίπεδου, ο φασισμός μας μάρανε;; Στο κάτω κάτω, χειρότεροι είναι οι φιλελεύθεροι, μια και οι φασίστες είναι τουλάχιστο πιο κρατιστές, άσε που μάλλον ο φασιστικός κίνδυνος είναι μπαμπούλας για να μας πάρουν -οικονομικά- και τα σώβρακα». Φάμπρικα αυτής της θεωρίας είναι η σοσιαλφασιστική προβοκατόρικη κλίκα του Περισσού.

Ο λαός βέβαια πρώτα νιώθει στο πετσί του το οικονομικό φτώχεμα και πολύ λιγότερο ή πολύ αργότερα τον έρποντα εκφασισμό της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Μάλιστα, με προβοκάτσιες τύπου στιβάγματος χιλιάδων μεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα, το καθεστώς κάνει και τον ίδιο το λαό αγωγό του φασισμού. Ωστόσο, η απάντηση στα κνίτικα αυτά ψευτοεπιχειρήματα, είναι απλή: ο άρρωστος σωβινισμός της χούντας και το τράβηγμά του στα άκρα, με την προσπάθεια ενσωμάτωσης της Κύπρου στην Ελλάδα με την πραξικοπηματική, στρατιωτική βία και η ήττα αυτού του σωβινισμού, ήταν το σκαλοπάτι στο οποίο πάτησε ο Αντρέας Παπαντρέου για να αλλάξει ολάκερο τον προσανατολισμό του έθνους προς τη Μόσχα, στο όνομα του αντιτουρκισμού (μέχρι το 1999, που οι ισλαμοφασίστες νομιμοποιήθηκαν στην Άγκυρα, οπότε ξαφνικά άρχισαν οι ζεμπεκιές κι οι κουμπαριές).


Η άρρωστη, οπισθοδρομική, υπεραντιδραστική ιδεολογική κληρονομιά της χούντας είναι η μήτρα τόσο του ΛΑΟΣ και της νομιμότητας των ναζιστικών καθαρμάτων (ΧΑ και άλλες γκρούπες), όσο και εκλεκτικά συγγενής με τη νέο-ΕΡΕτζίδικη κλίκα Σαμαρά και με τον ΠΑΣΟΚικό παλαιοσωβινισμό (που είναι ενωσοκεντρίτικης προέλευσης). Είναι η ένωση Παπαντρέα – ψευτοΚΚΕ και όλων των παραφυάδων του τελευταίου, στη βάση αυτού του ψεύτικου «αντιιμπεριαλισμού» στην υπηρεσία της Μόσχας, που οδήγησε στο σημερινό οικονομικό φαλιμέντο μέσω της παραγωγικής αποσάθρωσης και του εκμαυλισμού του έθνους με τα ευρωπαϊκά δανεικά (ή και χαριστικά - βλ. επιδοτήσεις) και τη δουλοχτησία πάνω στους μετανάστες εργάτες. Από το 1990-1995 και μετά, οι χουντικοί αποτελούν οργανικό τμήμα του αντιδυτικού φαιοκόκκινου μετώπου. Οπότε η πάλη ενάντια στους φασίστες είναι άρρηκτα δεμένη με την πάλη για το ψωμί του λαού μας, και όποιος υποτιμάει την αντιφασιστική πάλη είναι είτε ένας επιδερμικός οικονομιστής και οπορτουνιστής είτε -το πιθανότερο- σοσιαλφασίστας, συνειδητός σύμμαχος των νεοχουντικών αποβρασμάτων, φασιστών και ναζιστών.

Η απόφαση αθώωσης του φασίστα από το πειθαρχικό της ΣΣΕ, έρχεται ένα μήνα μετά την απόφαση του ναυτοδικείου Πειραιά να αθωώσει 37 ΟΥΚάδες για τα ναζιστικά συνθήματα της 25ης του Μάρτη 2010 στην παρέλαση και να «καταδικάσει» τους 2 επικεφαλής του αγήματος στην «τρομερή» ποινή των 3 μηνών και 15 ημερών φυλακής. Μάλιστα, οι 2 καταδικασμένοι (που λέει ο λόγος) «λεβέντες» και «καμάρια» του έθνους, που ράβουνε ρούχα με δέρματα Αλβανών, εθνικά Μακεδόνων κλπ., θα κινηθούνε λέει με κάθε ένδικο μέσο για να αθωωθούν ΠΛΗΡΩΣ!! Έξω δε από το ναυτοδικείο, τις μέρες της δίκης, οι φασίστες του ΣΤΟΧΟΥ και οι ναζήδες της ΧΑ φώναζαν -επευφημώντας τους ΟΥΚάδες- τα ίδια εμετικά συνθήματα που οι «παλικαράδες» έλεγαν ότι δήθεν «δεν τα φώναξαν ποτέ στην παρέλαση»!! Παράλληλα, ΛΑΟΣ και ΧΑ τραμπούκιζαν και απειλούσαν μες στο ναυτοδικείο, με αποτέλεσμα να διακοπεί τουλάχιστο μία φορά η διαδικασία(!).

Πρέπει να καταγγείλουμε την κλειστή κλίκα του Σαμαρά στην ηγεσία της νέας ΝΔ, που μέσω του δικηγόρου Τ. Μπαλτάκου, έδωσε ανοιχτή πολιτική στήριξη στον εύελπι και πέτυχε την απαλλαγή του, σε συνεργασία προφανώς με το γλοιώδη φιλελεύθερο -αλλά υποταγμένο, ίσως με μελλοντικά ανταλλάγματα, από το 2009 τουλάχιστο στο Σαμαρά και στη Ρωσία- Αβραμόπουλο. Τον παπανδρεϊκό – λαλιωτικό «κομήτη» της πολιτικής Ραγκούση του ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζει στη γραμμή του προβοκάτορα Μπεγλίτη, του εκκαθαριστή όλης της στρατιωτικής ηγεσίας με πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις τον περασμένο Οχτώβρη. Φυσικά τον αρχιφασίστα, απριλιανό Αναπληρωτή ΥΠΕΘΑ Γεωργίου του ΛΑΟΣ, που έχει σίγουρα χωμένο το χεράκι του στην αθώωση και στην ενίσχυση των φασιστικών θυλάκων στο στρατό.

Οι αλαλαγμοί χαράς των ναζιστών της Χρυσής Αυγής για την αθώωση, ανήμερα της «επετειακής» πορείας όλου του φαιού ναζιφασιστικού συρφετού για τα Ίμια, όπου και πάλι επιτρέπεται σε οπλοφόρους χιτλερικούς να παρελαύνουν στο κέντρο της Αθήνας, μιας πόλης που μάτωσε από τις χιτλερικές ορδές, μιλάνε από μόνοι τους.


Ο ψευδο-οικονομισμός της ψευτοαριστεράς, που έχει μολύνει και το μεγαλύτερο τμήμα του αναρχισμού, είναι το μεγαλύτερο έγκλημα της σε βάρος του λαού και του τόπου, γιατί δεν είναι καν τίμιος ή άδολος. Είναι στο βάθος ο οικονομισμός του μετώπου συμμαχίας ψευτοκομμουνισμού – ναζιφασισμού ενάντια στη φιλελεύθερη οικονομία της αγοράς, από την πλευρά όχι του επαναστατικού προλεταριάτου και του σοσιαλισμού, αλλά του κρατικομονοπωλιακού υπερσυγκεντρωμένου ανατολικού κεφάλαιου. Αυτόν τον οικονομισμό τον συμπληρώνει το συγχωροχάρτι των ψευτοδημοκρατών οικονομικά φιλελεύθερων στους φασίστες, αρκεί οι τελευταίοι να παρουσιάζονται σα «σώφρονα τέκνα», να φοράνε γραβάτα και να μιλάνε «νηφάλια» στα κανάλια (βλ. όψιμη λατρεία των φιλελεύθερων για Άδωνι Γεωργιάδη, Βορίδη κλπ.).

Ψωμί – Δουλειά – Δημοκρατία. Πάλη ενάντια στη χειροτέρευση των όρων εργασίας,  συνδικαλιστική και πολιτική πάλη των εργατών και ευρύτερα των εργαζόμενων για ανθρώπινους όρους δουλειάς και ζωής και για μέτρα εργατικού ελέγχου στις επιχειρήσεις, ώστε αυτές να μη μετατρέπονται από τα αφεντικά σε κάτεργα με όχημα την κρίση, όπως συμβαίνει σήμερα.  Πάλη ενάντια στο παραγωγικό σαμποτάζ και στην ανεργία και υπανάπτυξη που αυτό φέρνει, πάλη ενάντια στο φασισμό, είτε -πρώτα και κύρια- των ρατσιστών μαχαιροβγαλτών που κάνουν κατοχή σε συνοικίες και τις μετατρέπουν σε άντρα κανιβαλισμού, είτε των σοσιαλφασιστών τραμπούκων της ψευτοαριστεράς, που κάνουν κατοχή σε συνδικάτα και μαζικούς φορείς, μετατρέποντάς τα σε άντρα αντιδημοκρατίας, εκμαυλισμού και καταστροφής του λαού και της χώρας.

Πρόκειται για απόφαση-κόλαφο, που πρέπει να ανατραπεί με μαζική δημοκρατική κατακραυγή. Αν δοθεί πράσινο φως και με τη βούλα στον ανοιχτό εκφασισμό του στρατού, η φασιστική διχτατορία των υποταχτικών του σοσιαλιμπεριαλισμού θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα στα αντιλαϊκά, αντεθνικά και αντιδημοκρατικά της σχέδια.

Δείτε:

1.    Οι ναζήδες της ΧΑ πανηγυρίζουν και αλαλάζουν για την αθώωση του φασίστα εύελπι
http://bit.ly/wFG5zK

2.    Το ίδιο και ο κολλητός του ρώσικου προξενείου Θεσσαλονίκης και κουμπάρος του Καρατζαφέρη τηλεπλασιέ Λιακόπουλος, ο ΣΤΟΧΟΣ, νεολαίοι του ΛΑΟΣ (ΝΕΟΣ), η φυλλάδα των Σαμαράδων «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» που απειλεί κιόλας ότι «έχει ο καιρός γυρίσματα» κλπ.
http://bit.ly/AfkzBs
http://bit.ly/wT1gKq
http://bit.ly/AhM1O5
http://bit.ly/yz5fDs

3.    Η απόφαση του ναυτοδικείου για τους ΟΥΚάδες
http://bit.ly/zaH3bl

4.    Η ανοιχτή στήριξη του Σαμαρά στο φασισμό μες στην ΣΣ Ευελπίδων
http://bit.ly/ypcHYj
http://bit.ly/x0bK9X


5. Ταγματαλήτες του ΣΤΟΧΟΥ και της ΧΑ έξω από το ναυτοδικείο, φωνάζουν τα ΟΥΚάδικα συνθήματα περί Αλβανών και μετά ψέλνουν τον εθνικό ύμνο με πολλούς από αυτούς να χαιρετάνε ναζιστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου