Ανασκάλεμα

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Χρυσαυγίτες και μαυροκρινίτες ναζιστές, θα έχετε την τύχη των πολιτικών σας προγόνων!


Και μέσα στο γενικότερο κλίμα πολιτικής ανωμαλίας, με το Βενιζέλο –ελέω Παπανδρέου- οικουμενικό πρωθυπουργό που συντονίζεται με Σαμαρά, Καρατζαφέρη, Μπακογιάννη (οξυδερκέστατη αν μη τι άλλο αυτή η τελευταία!!), έμμεσα μέσω «Αγανακτισμένων» με την ψευτοαριστερά κλπ. και με τον επικεφαλής της ΝΔ να κοροϊδεύει ψιλό γαζί μέσα στα μούτρα τους ακόμη και τους «συντρόφους» του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, να σου και οι ναζήδες να προκαλούν σε κάθε ευκαιρία!

Από τη μάχη για τη σωτηρία της Μόσχας

Εκτός λοιπόν από τον πόλεμο που έχουν κηρύξει στην αστική δημοκρατία, με πρόσχημα την κλεψά και τη διαφθορά που ένα «αντιπλουτοκρατικό σιδερένιο καθεστώς που θα κλείσει τη Βουλή» θα «εξαλείψει», οι ναζιστές (σε όλες τους τις αποχρώσεις, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις καλύπτει με κάθε προφύλαξη το φασιστικό ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη) θυμούνται και τις «ιστορικές» για την κοσμοθεωρία τους επετείους. Έτσι, οι χρυσαυγίτες θυμήθηκαν χθες, 22 του Ιούνη, την «άγια» ημέρα της πρωτόγνωρης στα παγκόσμια πολεμικά χρονικά κτηνώδους και απρόκλητης επίθεσης της χιτλερικής Γερμανίας στη Σοβιετική Ένωση στις 22/6/1941, χωρίς επίσημη κήρυξη πολέμου και ενώ βρισκόταν σε ισχύ το σύμφωνο μη επίθεσης που είχαν υπογράψει οι δύο χώρες στις 23 του Αυγούστου του 1939!

Μάλιστα, το άρθρο στον ιστότοπο των ναζήδων έχει τίτλο «22 Ιουνίου 1941 – 70 χρόνια πριν – Η εκστρατεία εναντίον του μπολσεβικισμού αρχίζει», ενώ το άρθρο «κοσμείται» και με αφίσες του γερμανικού υπουργείου προπαγάνδας που παρουσιάζουν το Στάλιν, τους πολιτικούς επιτρόπους του Κόκκινου Στρατού και το σοβιετικό λαό σαν όργανα του «διεθνούς Εβραίου». Οι χρυσαυγίτες οδύρονται που οι βροχές, τα χιόνια, το κακό τους ριζικό και (το μόνο που δεν παραδέχονται) Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ δεν επέτρεψε στους πολιτικούς τους προγόνους να καθυποτάξουν τη χώρα της πρώτης επιτυχημένης επανάστασης δούλων στην ιστορία. Και δώσ’ του κατάρες  στο «εβραϊκό» μέτωπο συμμαχίας σταλινικών κομμουνιστών – δυτικών φιλελεύθερων που νίκησε τους εκπροσώπους της «Αρίας Φυλής» που θα απάλλασσαν την ανθρωπότητα από την «τυραννία της συνείδησης» (λόγια του Χίτλερ) και θα έκαναν το κανιβαλικό δίκαιο απτή καθημερινότητα!

Αυτή είναι η «απλώς μια δεξιά παράταξη»-Χρυσή Αυγή του Καρατζαφέρη – ΛΑΟΣ, η απλώς «ακροδεξιά» Χρυσή Αυγή του ψευτοΚΚΕ – ΣΥΝ που δεν την ενόχλησαν καθόλου όταν μαχαίρωνε κι έδερνε με την ησυχία της για καμιά δεκαπενταριά μέρες στον Άγιο Παντελεήμονα και στα πέριξ, η Χρυσή Αυγή του προβοκάτορα Χρυσοχοϊδη του ΠΑΣΟΚ που δήθεν καλούσε τον Άρειο Πάγο να τη βγάλει εκτός νόμου και όσο ήταν υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., χρυσαυγιτοποίησε την αστυνομία ακόμη περισσότερο με τις συντονισμένες με την ψευτοαριστερά προβοκάτσιες του!

Την ίδια ώρα, ο πυρήνας των «Αυτόνομων Εθνικιστών», οι φαιοκόκκινοι ναζιστές του «Μαύρου Κρίνου» θυμούνται επίσης με αγαλλίαση τα αντιεβραϊκά πογκρόμ των φασιστικών προπολεμικών οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη (ΕΕΕ, Αντικομμουνιστική Οργάνωση Μακεδονίας – Θράκης), συγκεκριμένα στα 1931, τον εμπρησμό του εβραϊκού συνοικισμού, την κατάληψη της Συναγωγής, και καταλήγουν: «11 χρόνια μετά, οι Θεσσαλονικείς απαλλάχτηκαν πλήρως από την πανούκλα του ιουδαϊσμού»…11 χρόνια μετά;; Δηλαδή;; Το 1942! Με τα ναζιστικά κατοχικά πογκρόμ των Γερμανών και των κτηνών που συνεργάζονταν μαζί τους, που αποδεκατίσανε την ελληνοεβραϊκή κοινότητα και στέλνανε τον κόσμο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στους φούρνους!

Αυτά γράφουν αυτά τα καθάρματα χωρίς ντροπή! Και γιατί να ντρέπονται;; Σάμπως η γενική γραμμή τους «Αλήτες – Προδότες – Πολιτικοί», «μας χρεοκόπησαν οι διεθνείς κερδοσκόποι, οι εβραίοι τραπεζίτες, αυτοί που μισούν το ανώτερό μας έθνος», «ζήτω η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και η αντιιμπεριαλιστική Χεζμπολλάχ», «κάτω οι πλουτοκράτες» (από τα δεξιά) δεν είναι η καλυμμένη γραμμή ολάκερου του πολιτικού καθεστώτος στη χώρα μας;; Αυτά δε σιγοψιθυρίζει ο μισός τουλάχιστο κόσμος που κάθε μέρα σουλατσέρνει στο Σύνταγμα σαν «Αγανακτισμένος» (πολλές φορές χωρίς να είναι συνειδητός φασίστας), αλλά και πολύς κόσμος στα καφενεία και όπου αλλού μαζεύεται να πει τον πόνο του και δυο κουβέντες με τους φίλους του;;

Τα όσα αφορούν την πολύ επικίνδυνη αυτή τάση που αρχίζει και διαμορφώνεται μες στις μάζες, θα τα εξετάσουμε με χωριστή ανάρτηση σύντομα (που θα αφορά τη διαφορά του αριστερού και δημοκρατικού αντιιμπεριαλισμού από τον κάλπικο μονόφθαλμο και του προλεταριακού αντικαπιταλισμού από τον «αντιπλουτοκρατισμό» των φασιστών).

Προς το παρόν, έχουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους ναζιστές: Αγύρτες, εθνοπροδότες, πρώην γερμανοτσολιάδες και νυν ρωσοτσολιάδες, «άρια» υποκείμενα, θρασύδειλοι τραμπούκοι νοσταλγοί του Χίτλερ. Η χαρά σας και η αποθράσυνσή σας, ακριβώς γιατί το διακομματικό καθεστώς σας κάνει πλάτες, δε θα κρατήσει αιώνια. Ούτε εσείς ούτε τ' αφεντικά σας θα μπορέσετε να ξεγελάτε πολλούς ανθρώπους για πολύ καιρό. Σας πολεμάει η ίδια η νομοτέλεια της κοινωνικής εξέλιξης, της οποίας τον τροχό μάταια προσπαθείτε να φρενάρετε. Η τελική σας τύχη είναι προδιαγεγραμμένη. Είναι η τύχη των πολιτικών σας πατεράδων, που είτε τινάξανε τα μυαλά τους στον αέρα μέσα στην καγκελαρία στο Βερολίνο, είτε κρεμάστηκαν από τους Συμμάχους στη Νυρεμβέργη, αφού δεν κρίθηκαν καν άξιοι να τουφεκιστούν (λόγω ανανδρίας), είτε κρύβονταν μια ζωή σα τα σκουλήκια στη Λατινική Αμερική και αλλού, με αλλαγμένο το όνομά τους μπας και σώσουν το τομάρι τους! Το παράδειγμά τους πρέπει να σας είναι αρκετό!

Ο Ρίζος του 1943 δίνει το σύνθημα: ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Όσο για τη χώρα μας, η μεγαλοψυχία του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ και του δημοκρατικού λαού γλίτωσε πολλούς ταγματασφαλίτες και γερμανοντυμένους από τη δίκαιη τιμωρία που τους επιφύλασσαν οι συγγενείς των θυμάτων τους στην Απελευθέρωση. Ωστόσο, ηγετικά τους στελέχη, τόσο κατά τη διάρκεια της Κατοχής όσο και στον Εμφύλιο πόλεμο, λόγω της εγκληματικής τους δράσης και πώρωσης, βρέθηκαν πολλές φορές αντιμέτωποι με την πατριωτική και αντιφασιστική δικαιοσύνη, που απονεμόταν με το ντουφέκι!

Το ιστολόγιο «συμπάσχοντας» με τους ναζήδες που 70 χρόνια μετά ακόμα κλαίνε για το «βάλτωμα» των γερμανικών δυνάμεων στο Ανατολικό Μέτωπο μετά τις πρώτες εφήμερης διάρκειας επιτυχίες του γερμανικού Blitzkrieg, τους «αφιερώνει» παρτιζάνικους αντιφασιστικούς παιάνες, απ’ αυτούς που συνόδεψαν τους ναζιστές στο κουτρουβάλημά τους μέχρι το Βερολίνο και στο πέταγμά τους στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, μέχρι να τους αναστήσει ο ρώσικος σοσιαλιμπεριαλισμός (που γεννήθηκε από την ανατροπή της σοσιαλιστικής εξουσίας που τσάκισε το φασισμό με επικεφαλής της το μπολσεβίκικο κόμμα)...




Τα "ανδραγαθήματα" των ναζιστών που θαυμάζουν οι "εθνικιστές" υμνητές του Χίτλερ της Χρυσής Αυγής - Δίστομο 10/06/1944

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου