Ανασκάλεμα

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»!


Στέλεχος της ΧΑ φωτογραφίζεται γελώντας στους φούρνους του
Νταχάου - Αυτούς τους κανίβαλους έβαλε στη Βουλή και στα
τηλεοπτικά του τραπέζια το καθεστώς
Ήταν θέμα χρόνου τα ναζιστικά – ρατσιστικά κτήνη που εξέθρεψε το γεμάτο πύον διακομματικό σύστημα κορυφής να στραφούν και εναντίον εκπροσώπων του. Το νερό που πέταξε ο εμφανώς διεστραμμένος χιτλερικός Κασιδιάρης στο πρόσωπο της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Δούρου και τα χτυπήματά του στη βουλευτίνα του ψευτοΚΚΕ Κανέλλη, σε μια εκπομπή μαζικής τηλεθέασης, αποκάλυψαν μεμιάς και στους πιο πολιτικά ανενημέρωτους ή αδαείς ανθρώπους τη φύση της ναζιστικής συμμορίας της «Χρυσής Αυγής», που είναι η ωμή και απροσχημάτιστη βία. Και μάλιστα αυτή η βία ήταν από τις σχετικά πιο «μαλακές» που χρησιμοποιεί η χιτλερική - ρατσιστική αυτή μαφία.

Ο Κασιδιάρης αρθρογραφεί τον Απρίλη του 2011 για
το πρότυπό του τον Αδόλφο... Μ΄αυτόν κάθονταν
στα ίδια τραπέζια οι ψευτοδημοκράτες των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
και οι κνίτες των ψευτοΚΚΕ-ΣΥΝ-Κουβέλη
Αυτή η συμμορία μαχαιροβγαλτών – εγκληματιών – οπαδών του Άουσβιτς, του Νταχάου και των «τοπικών» φούρνων, εκκολάφθηκε κι έγινε μαζικό ρεύμα μέσα από μια σειρά προβοκατσιών, αλλά και εγγενών χαρακτηριστικών του ελληνικού μεταπολεμικού και μεταπολιτευτικού πολιτικού καθεστώτος:

  1)      άρρωστος σωβινισμός και εθνορατσισμός – θεωρίες για την «ανωτερότητα του ελληνικού έθνους» και περί «μεγαλείου της φυλής», που τις συμμερίζεται το μεγαλύτερο μέρος των στελεχών της παλιάς δεξιάς (με εξαίρεση μια χούφτα κοσμοπολίτες φιλελεύθερους), η πλατιά μάζα των στελεχών του ιστορικού Κέντρου και μετέπειτα του ΠΑΣΟΚ (το Κέντρο ήταν πάντα ο βασικός φορέας του ελληνικού αντιδραστικού σωβινισμού, παρά τη δημοκρατικότητα μεγάλου μέρους της βάσης του), καθώς και η μετά το 1960 «αριστερά», που είτε υποτάχθηκε στο σωβινισμό είτε τον «καναλιζάριζε» σε αντιδυτική κατεύθυνση, προς όφελος των αφεντικών της Ρώσων σοσιαλιμπεριαλιστών. Κορωνίδα των παραπάνω η πολιτική και ποινική αμνήστευση του ταγματαλητισμού και του δοσιλογισμού μετά το 1944, λόγω της ένταξης των χιτλερόψυχων δοσίλογων στην αντιΕΑΜ και αντιΔΣΕ εκστρατεία της αστικής τάξης σχεδόν αμέσως με την αποχώρηση των χιτλερικών στρατευμάτων από την Ελλάδα.
2)  απέραντης κλίμακας προβοκατόρικη εισροή μεταναστών και μαζικό δουλεμπόριο με τη συνενοχή – συμμετοχή του ελλαδικού κράτους, για να σπάσουν τα μεροκάματα του ελλαδικού προλεταριάτου και να καλυφτεί, μέσω της δουλοκτησίας των αφεντικών στους μετανάστες και των εξευτελιστικών μεροκάματων, η αποανάπτυξη και το σαμποτάζ και στους τρεις κλάδους της οικονομίας (αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή, βιομηχανία, υπηρεσίες)
3)      αποδοχή της ψευτοδημοκρατικής αρχής της «ελευθερίας του λόγου ακόμα και για τους εχθρούς της ελευθερίας», αρχής που δεν ισχύει πουθενά στον κόσμο σαν τέτοια και που, μετά τη Δίκη της Νυρεμβέργης το 1946 και την παγκόσμια εμπειρία των λαών από τους κανιβαλισμούς του Άξονα 1939-1945, σημαίνει πραχτικά συναίνεση - ενθάρρυνση του ελλαδικού καθεστώτος στην ανάπτυξη του ναζιστικού πολιτικού ρεύματος
4)   κάλυψη «από τ’ αριστερά» των χιτλερικών, με επιχειρήματα όπως «μη τους κάνουμε ήρωες», «δηλαδή καλύτεροι είναι οι αστοί και οι κλέφτες πολιτικοί; Το ίδιο φασίστες με τους ναζιστές και χειρότεροι είναι», «όχι στον αντιφασισμό γιατί αποτελεί συγχωροχάρτι για τα κλασσικά αστικά κόμματα», «ο κόσμος θέλει να δείρει τους πολιτικούς, άρα δεν μπορούμε να καταδικάζουμε τη βία», «οι ναζιστές είναι απλά τσιράκια του συστήματος, όχι ο εχθρός αλλά απλώς σύμμαχος των εχθρών μας που είναι οι κλέφτες δυτικόδουλοι πολιτικοί που μας πεινάνε», «τους ναζιστές θα τους νικήσει μόνο το «αντικαπιταλιστικό» κίνημα, δεν πρέπει να συμφωνούμε με την όποια κρατική βία πάνω στους ναζιστές». Όλο αυτό το συνεχές εμετικής και κρυφο-φιλοναζιστικής επιχειρηματολογίας, που συνοψίζεται στο εξαιρετικά απλό «κύριος εχθρός οι φιλελεύθεροι εντός κι εκτός της χώρας», είναι κατασκεύασμα των σπουδαγμένων -στη ναζιστική Μόσχα του Μπρέζνιεφ- «κυρίων» του Περισσού και της Κουμουνδούρου. Αυτή τη γραμμή η ηγεσία του ΣΥΝ την έχει περάσει πια και στα γονατισμένα -ιδεολογικά- μπροστά στο ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΚ και τους φιλοναζήδες της ΣΠΦ Εξάρχεια και στους προβοκάτορες αντισημίτες της ΣΟ του Athens Indymedia.


Όλο αυτό το αίσχος ολοκληρώθηκε με τη μεθοδευμένη αποδοχή και κάλυψη από ΟΛΑ τα καθεστωτικά κόμματα του παρα-αστυνομικού χαραχτήρα των ταγμάτων της «Χρυσής Αυγής» σε γειτονιές της Αθήνας και λίγων άλλων μεγάλων πόλεων, με την ΑΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ μέχρι 10 ημέρες πριν τις εκλογές της 6ης του Μάη να τους αποκαλούν ΝΑΖΙΣΤΕΣ και ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ (τη χρήση του όρου «ναζιστές» την έκαναν όψιμα και πολύ αργά ο Σαμαράς κι ο φιλοναζιστής Καρατζαφύρερ περισσότερο, ο Βενιζέλος κι ο Καμμένος λιγότερο και οι Τσίπρας  - Παπαρήγα καθόλου, μονάχα τις τελευταίες 10 ημέρες πριν την 6η Μάη, όταν πια οι ναζήδες είχαν ήδη φουσκωμένα ποσοστά και έμπαιναν στη Βουλή).

Ολοκληρώθηκε επίσης με την ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ - ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ να κάθονται στα ίδια τραπέζια με τους ξεκοιλιαστές ανθρώπων φαλτσετοφόρους μέχρι σήμερα το πρωί, 7 του Ιούνη, που έγινε το περιστατικό με τον Κασιδιάρη. Μάλιστα, ήταν το διακομματικό ΕΣΡ, στο οποίο έχουν συνήθως σημαίνοντα ρόλο οι «αριστεροί» του ΣΥΝ, που με τη συνενοχή όλων των σάπιων, φασιστών, σοσιαλφασιστών και ψευτοδημοκρατών καλούσε τα ΜΜΕ να δίνουν «ακριβώς το χρόνο που της αναλογεί με βάση το ποσοστό της» στη συμμορία των ανώμαλων καθαρμάτων.

Τώρα, όψιμα κάνουν όλοι ότι «κατάλαβαν» και τα ρίχνουν στο λαό, που «έκανε το λάθος να ψηφίσει Χρυσή Αυγή». 

ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΟΧΙ ΨΕΥΤΕΣ. ΟΧΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. Ακόμα και αυτό το μαύρο 7%, που περιλαμβάνει το πιο καθυστερημένο πολιτικά και οπισθοδρομικό κοινωνικά τμήμα των λαϊκών μαζών, είναι λιγότερο ένοχο από τις ηγεσίες των σοσιαλφασιστικών και των ψευτοδημοκρατικών κομμάτων, που έστρωσαν το έδαφος για τους ναζήδες και ξεδόντιασαν τα αντιφασιστικά – δημοκρατικά αντανακλαστικά της βάσης των κομμάτων τους (για τα κλασσικά φασιστικά κόμματα τύπου ΛΑΟΣ και μεγάλου μέρους των στελεχών των ΑΝΕΛ του Καμμένου δε το συζητάμε, έχουν άμεση ή έμμεση όσμωση με τους ναζήδες, χωρίς βέβαια να ταυτίζονται, ούτε καν αυτοί).

Κάθε δημοκρατικός άνθρωπος πρέπει να καταδικάσει και καταδικάζει απερίφραστα τη βία που άσκησε το κτήνος αυτό που λέγεται Κασιδιάρης σε δυο στελέχη κομμάτων, και δη γυναίκες. Το γεγονός ότι τόσο η Δούρου όσο και η Κανέλλη δεν ανήκουν στο στρατόπεδο της προόδου αλλά της αντίδρασης, δεν αλλάζει αυτή τη θέση.

Ο λαός μας όμως δεν έχει να περιμένει τίποτα από ψευτοΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από Σαμαράδες και Βενιζέλους. Αυτοί όλοι είναι το σκυλολόι που με σχέδιο έκανε τους φυλετιστές κανίβαλους μέρος του επίσημου πολιτικού σκηνικού, καταδικάζοντας τη χώρα μας στη διεθνή καταισχύνη, όχι τόσο σε επίπεδο κράτους, μιας και οι σαπισμένοι μονοπωλιστές ηγέτες των ηγετικών ιμπεριαλιστικών χωρών της ΕΕ δεν ίδρωσαν και ιδιαίτερα για την είσοδο των ναζιστών στη Βουλή, όσο σε επίπεδο των αδερφών μας λαών της Ευρώπης και όλου του πλανήτη.

Αυτοί όλοι, οι διακομματικοί προβοκάτορες λακέδες του σοσιαλιμπεριαλισμού, κάλυπταν τη βία των φιλορώσων ναζιστών πάνω σε μετανάστες, νεολαίους, στους κομμουνιστές της ΟΑΚΚΕ (τελευταίο περιστατικό τον Απρίλη), σε πραγματικούς αριστερούς, αντιφασίστες και δημοκράτες, ακόμα και σε μέλη της βάσης των ψευτοαριστερών κομμάτων (ΣΕΚ, ΝΑΡ, ΔΕΑ).

Ο αντισημίτης Πειραιώς Σεραφείμ,
μέγας "θεωρητικός" της "σιωνιστικής συνωμοσίας"
Αυτοί έθισαν έναν κόσμο στο να πιστεύει σε «παγκόσμιες εβραϊκές συνομωσίες κατά του ελληνισμού», σε «σιωνιστές τοκογλύφους» που χρησιμοποιούν δήθεν «ανύπαρκτες» μειονότητες στη χώρα μας για να τη «διαμελίσουν», μη χτυπώντας ποτέ αυτές τις θεωρίες και τους φορείς τους ή και κρυφο-ενισχύοντάς τες με «αντινεοφιλελεύθερη» ή και «μαρξιστική» σάλτσα.

Ακόμα και δυο λεπτά πριν την βίαιη επίθεση του ψυχανώμαλου ναζιστή εναντίον τους, η Κανέλλη και η Δούρου κάθονταν και κάνανε διάλογο μαζί του για «πολιτικά ζητήματα», μάλιστα η ακροδεξιάς, φαιο-«κόκκινης» πολιτικής ιδεολογίας Κανέλλη του έκανε «αντικαπιταλιστικό μάθημα» για τα «μονοπώλια και την ΕΕ».

Το βάρος για την εκμηδένιση των ναζιστικών συμμοριών πέφτει πρώτα και κύρια στο ριγμένο σήμερα στο χώμα και απονευρωμένο από την ψευτοαριστερά λαϊκό δημοκρατικό κίνημα, που οι μονάδες που το αποτελούσαν -όταν ήταν ενεργό- εδώ και χρόνια βρίσκονται στο σπίτι τους και κινούνται στο πλαίσιο της προσωπικής τους, οικογενειακής ζωής.

Από το 1998 προειδοποιούσε η Αντιναζιστική
Πρωτοβουλία για το αναπέτασμα του
ναζισμού (η αφίσσα του 2007 από
τη δίκη του ναζιστή Κ. Πλεύρη)
Μακριά από το ΚΜ η θέση ότι το «ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ» είναι δήθεν «δεξιό» και «καλλιεργεί αυταπάτες», όπως ξελαρυγγιάζονται -μαζί με τους κνίτες- οι φιλοναζήδες μέσα στον αναρχισμό, οι αναρχοφασίστες οι διαβρωμένοι από την πλατφόρμα του σοσιαλφασισμού, που νιώθουν στο βάθος μια «αντισυστημική» αλληλεγγύη με τους κλασσικούς ναζήδες κατά του «παγκοσμιοποιημένου νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού».

Απλώς πια το πολιτικό καθεστώς είναι τόσο μασίφ φιλοναζιστικό, που πράγματι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει και στοιχειώδη αντιναζιστικά μέτρα, αν δεν του το επιβάλλει ο δημοκρατικός λαός. Αν οι κρατικογραφειοκράτες και οι σοσιαλδημοκράτες (οι μη λαλιωτικοί) του ΠΑΣΟΚ των δεκαετιών ’70 -‘90 και οι κλασσικοί δυτικόφιλοι παλαιοδεξιοί, συντηρητικοί και φιλελεύθεροι της προ Καραμανλή του Β’ ΝΔ ήταν μια φορά σιχαμεροί και αδιάφοροι, οι τωρινοί φασίστες και προβοκάτορες ηγέτες και οι μηχανισμοί τους στα δυο μισοδημοκρατικά κόμματα της αστικής τάξης είναι πια με τα μπούνια φιλοναζιστές.

Έτσι, μόνο αυτό που λέμε πλατύς δημοκρατικός λαός, οι δημοκράτες και οι πατριώτες, οι εργαζόμενοι και η δημοκρατική διανόηση, οι άνθρωποι που θέλουν ενστιχτώδικα το δίκιο και μισούν τη βρώμικη ρατσιστική και αντιδημοκρατική βία των τραμπούκων και των καθαρμάτων κάθε είδους, κατά μείζονα λόγο των ναζιστών, που δεν ανέχονται να ξυλοκοπούνται και να μαχαιρώνονται ανυπεράσπιστοι άνθρωποι, που δε θέλουνε να τους διατάζει το κάθε χιτλερικό κατακάθι να εγερθούν ή να κάτσουν,  που δε θέλουν τάγματα εφόδου ξυρισμενοκέφαλων να περιπολούν στις γειτονιές τους, μπορούν πραγματικά να γίνουν καταλύτης για να πεταχτούν έξω από την κοινωνική ζωή οι ναζιστές και έξω από τη νομιμότητα οι ναζι-ρατσιστικές οργανώσεις.

Μόνο η ανάπτυξη ενός τέτοιου κινήματος, που όμως δε μπορεί παρά να έχει στη σημαία του και τα ζητήματα της πάλης για το ψωμί του λαού, της οργάνωσης της λαϊκής αλληλεγγύης για το φαϊ, το γιατρό, τη βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη, την ασφάλεια του λαού και των παιδιών του σε ενότητα με την πλατιά μάζα των μεταναστών που ζούνε και δουλεύουνε τίμια σ΄ αυτή τη χώρα και είναι από τα καλύτερα και πιο βασανισμένα παιδιά της, μπορεί να αναγκάσει και το σάπιο αυτό κράτος, που το κουμαντάρουν οι κομματικές συμμορίες ψευτοδημοκρατών και σοσιαλφασιστών, να συμμορφωθεί με τις θεμελιακές -έστω αστικές- δημοκρατικές αρχές και να θέσει και επίσημα ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ το ναζιστικό συμμοριτισμό. 

Και εκείνον της «Χρυσής Αυγής» και εκείνον όλων των άλλων ναζιστικών παραφυάδων τύπου «Αυτονόμων Εθνικιστών», «Μαύρου Κρίνου», «Ελληνικής Γροθιάς» κλπ., που ετοιμάζονται να πάρουν τη θέση της σαν το νέο «άκρο» στο χιτλερικό περιθώριο, αν αυτή καταφέρει να ενταχθεί οργανικά στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Τα χιτλερικά καθιζήματα της Χρυσής Αυγής
Όρος για να ασκηθεί αμείλικτη βία, λαϊκή και κρατική, στους ναζιστές είναι η αποκάλυψη τους στο λαό, που αρχίζουν πια να την κάνουν και μόνοι τους με τις πρακτικές τους (άθελά τους), η αντιμετώπιση του προβοκατόρικα διογκωμένου μεταναστευτικού με αποσυμφόρηση των γκέτο σε ενότητα με τους μετανάστες και με την ΕΕ, στο πλαίσιο της μόνης αριστερής και δημοκρατικής γραμμής για το μεταναστευτικό που ζυμώνει εδώ και περίπου 2 χρόνια η ΟΑΚΚΕ (την οποία οι σύντροφοι την είχαν εκθέσει αναλυτικά σε άρθρο τους με αφορμή την προβοκάτσια του ΣΥΝ με τους 300 της Νομικής και της Υπατίας – βλ. http://www.oakke.gr/na464/metanastes464.htm), η πλήρης απομόνωσή των ναζιστών μέσα στους μαζικούς χώρους και φορείς, με καταγγελία ειδικά κατά του ψευτοΚΚΕ που τους καλύπτει με «αντικαπιταλιστική» επιχειρηματολογία, η άρνηση κάθε δημοκρατικού ανθρώπου να έχει την οποιαδήποτε κοινή δραστηριότητα και συμμετοχή σε διαδικασία που συμμετέχουν μέλη ή εκπρόσωποι της «Χρυσής Αυγής».

Η απομόνωσή των ναζιστών μέσα στο λαό θα ανοίξει το δρόμο και για την άσκηση πάνω τους δημοκρατικής – αντιφασιστικής βίας, που ο λαός θα την αγκαλιάσει.

Αυτή η βία θα είναι άρνηση και της -έξω από το λαό- «συμμοριακού τύπου» αντιφασιστικής βίας που προκρίνει μέρος του αναρχισμού, και του ψευδεπίγραφου «ειρηνισμού» και άρνησης της αντιφασιστικής βίας από δυνάμεις τύπου ηγεσία ΔΗΜΑΡ, που ζυμώνουν σε μια αριστερή δημοκρατική διανόηση που επηρεάζουν ότι «κάθε βία είναι φασιστική», ακριβώς για να κάνουν πλάτες στους ναζιστές, που αγαπάνε τη Ρωσία όσο και ο Κουβέλης.

ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και κάθε ναζιστική οργάνωση, να τσακιστούν από τον ώμο τα χιτλερικά χέρια που μαχαιρώνουν και ροπαλιάζουν, φυλακή για τα στελέχη – γκαουλάιτερ και για τους εκτελεστές - μαχαιροβγάλτες των ναζιστών, ξυλοφόρτωμα των ταγμάτων τους από τον ίδιο το λαό. 

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ τώρα και για πάντα Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ, Ο ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, αποκάλυψη και καταδίκη από το λαό των ηγεσιών όλων των καθεστωτικών κομμάτων που κάλυψαν συνειδητά και εκκόλαψαν το ναζιστικό φίδι, επειδή τους ένωνε και ενώνει μαζί του η κοινή φιλο-σοσιαλιμπεριαλιστική διεθνής στρατηγική τους (με προεξάρχοντα τα κόμματα της ψευτοαριστεράς).


15 σχόλια:

  1. Ακόμα κι αυτό στημένη δουλειά μυρίζει, ευκαιρία για να συσπειρωθούν κι οι μεν κι οι δε.
    Πρόσεξες χλιαρή αντίδραση της Παπαρήγα; Είναι "κατα του ρεβανσισμού" λέει!
    Άλλωστε τι πραγματικά έχουν να χωρίσουν μεταξύ τους οι ρωσόδουλοι όλου του φάσματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά επί της ουσίας δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, γι' αυτό και οι καταδίκες του ψευτοΚΚΕ για τους ναζήδες δεν έχουν γνήσιο πάθος και μίσος, αλλά πνεύμα ρουτίνας ή το πολύ έπαρσης του καθεστωτικού προς το λούμπεν...

    Από την άλλη όμως, και χωρίς να αποκλείω το μισο-στημένο της υπόθεσης, που μου μοιάζει όμως και λίγο τραβηγμένο, πρέπει να εξετάζεις και πώς προχωράει η πολιτική συνείδηση των μαζών...

    Οι αντισοσιαλφασίστες μπορεί να γνωρίζουμε ότι οι ψευτοκομμουνιστές είναι πιο κοντά στους ναζήδες από το μέσο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ ή το μέσο απολιτικό άνθρωπο. Αυτό όμως η πλατιά βάση των αριστερών ανθρώπων, κι ας είναι αντικνίτες οι πιο πολλοί, ακόμα δε το συνειδητοποιεί. Ούτε καν η πλατιά δημοκρατική μάζα των ψηφοφόρων του πάλαι ποτέ δικομματισμού δεν καταλαβαίνει την περίεργη όσμωση...

    Μόνο κάποιοι νεοδημοκράτες επισήμαναν την κοινότητα του "αντιπολιτικού" κλίματος με τα γιαουρτώματα και τις πέτρες του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά στοχεύουν στο ίδιο κοινό με τη Χρυσή Αυγή, αλλά κι αυτοί "μπάζουν" χοντρά στο ότι δε διαχωρίζονται μια κι έξω από τη ρατσιστική βία σα θέμα αρχής, δείγμα της αντιδραστικότητάς τους και της ακροδεξιοποίησης της νέας ΝΔ του Αντωνάκη.

    Τέλος πάντων, νομίζω ότι το συγκεκριμένο γεγονός, στημένο ή όχι, θα δημιουργήσει και διεργασίες, και ακόμα περισσότερο απορίες.

    Η βασικότερη απορία κάθε δημοκρατικού και αριστερού ανθρώπου, κι ας μη δέχεται ακόμα την απάντηση των αντισοσιαλφασιστών, πρέπει να είναι: γιατί τόση μεθοδευμένη και ΚΟΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΨΕΥΤΟΚΚΕ πλάτη στη ΧΑ μέχρι να γιγαντωθεί και να μπει στη Βουλή;; Τι το ΚΟΙΝΟ δένει κόμματα που φαινομενικά έχουν "τεράστιες" διαφορές φυσιογνωμίας και γραμμής (και σε επίπεδο λαού και στελεχών ακόμα πράγματι έχουν)σε μια κοινή εγκληματική συμπεριφορά;;;

    Υ.Γ. Για τους αντισοσιαλφασίστες, και ειδικά για τους τριτοδιεθνιστές μαοϊστές κομμουνιστές, η απάντηση βρίσκεται στη στοίχιση όλων των κομματικών ηγετικών κλικών, με προεξάρχουσα τη Χρυσή Αυγή αλλά και την πιο λάιτ φασιστική ακροδεξιά, πίσω από τη στρατηγική της ρώσικης υπερδύναμης, διορισμένοι υπάλληλοι της οποίας ήταν από τα 1956 και δώθε τόσο οι ηγέτες του ψευτοΚΚΕ όσο και εκείνοι του ΣΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα διαλύσει την ΧΑ με κρατική βία, το αστικό κράτος που την εξέθρεψε; Θα την χτυπήσουν οι μπάτσοι, που οι μισοί την ψηφίζουνε;

    Μόνο ένας ορίτζιναλ μαοϊστής μπορεί να μας διαφωτίσει πάνω σε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να είσαι μαοϊκός για να θες εχτός νόμου τους ναζιστές. Οι οικολόγοι και ο Μπουτάρης είναι μαοϊκοί; Ο Μπαρόζο και το Ραιχσταγκ έχουν καμία σχέση με τον κομμουνισμό; Καμία. Είναι στοιχειωδώς δημοκράτες και κρατάνε τα προσχήματα.

      Ένας ορίτζιναλ κνίτης ποτέ δεν θα το ζητούσε αυτό. Ακόμα και τώρα που η χρυσή αυγή ασκεί ανοιχτά τη βία της σε στελέχη και μέλη της ψευτοαριστεράς.

      Διαγραφή
  4. Μόνο ένας ορίτζιναλ κνίτης ή κνιτοειδής θα έκανε αυτή την ερώτηση.

    Κατ' αρχή, αν είδες, το βάρος πέφτει στο λαϊκό δημοκρατικό κίνημα, που θα επιβάλει με την ανάπτυξη του το να τεθεί εκτός νόμου ο ναζιστικός δολοφονικός συμμοριτισμός.

    Μια ναζιστική ορδή που δεν είναι παράνομη αλλά παίρνει κρατική επιχορήγηση(!) σαν "κοινοβουλευτικό κόμμα" για να αγοράζει μαχαίρια, ρόπαλα και όπλα για τους τραμπούκους της σπέρνει αυτόματα το φόβο στα θύματά της, γιατί το θύμα ξέρει ότι τα βάζει με το κράτος αν την καταγγείλει. Θα έχει απέναντί του κυρίους κυρίους βουλευτές, "κρατικούς λειτουργούς".

    Αντιθέτως, αν τα μέλη και στελέχη της έχει επιβληθεί στο αστικό κράτος μέσα από το πλατύ δημοκρατικό λαϊκό κίνημα να είναι εξοβελιστέοι από την κοινωνική και πολιτική ζωή και να καταζητούνται σαν πολιτικοί - ποινικοί εγκληματίες, η συμμορία θα μπορεί να δρα μόνο στο περιθώριο της πολιτικοκοινωνικής πραγματικότητας. Το γεγονός ότι ενώ σου έχουνε χτυπήσει μικρομεσαία στελέχη και μέλη με σιδερογροθιές, αντί να κυνηγάς την ηγεσία σου που τους κάνει πλάτες (την Παπαρήγα και τα άλλα καθάρματα του Περισσού εννοώ) έχεις όρεξη να μπαίνεις εδώ και να γράφεις ειρωνείες άλλα αντ' άλλων, δείχνει το πολιτικό ποιόν σου! Σα δε ντρέπεσαι ούτε τους ανθρώπους που είστε στο ίδιο κόμμα!

    Όσο για το πώς έφτασε η μισή μπατσαρία να ψηφίζει τους ναζήδες και το αστικό κράτος να τους έχει για τα καλύτερα παραπαίδια του, ψάξε στο λαλιωτικό ΠΑΣΟΚ, στο ακροδεξιό τμήμα της ΝΔ και στο ΛΑΟΣ, αλλά και στη συνειδητή ανοχή της ύπαρξης και δράσης της συμμορίας από το σοσιαλναζιστικό μπλοκ των χαφιέδων της Ρωσίας ηγετών ψευτοΚΚΕ-ΣΥΝ-ΝΑΡ. Εκεί θα βρεις τις θεωρίες που πλασάρεις και συ δω μέσα με το σχόλιο σου, ότι και καλά δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αν το αστικό κράτος έχει τους ναζήδες νόμιμους ή παράνομους. Πάντως, ο Στάλιν και ο Ζαχαριάδης το 1945-1950, θεωρούσαν ως ύψιστο κριτήριο δημοκρατισμού των αστικών χωρών το πόσο σκληρές ήταν αυτές ή όχι με τους ναζήδες και τους ταγματαλήτες τους.

    Δεν έβγαινε κανένας κομμουνιστής να λέει "έλα μωρέ με τους ναζήδες - σάμπως οι φιλελεύθεροι είναι καλύτεροι;; Ψευτοδίλημμα το κυνήγι των ναζιστών". Βέβαια αυτοί ήταν επαναστάτες κι όχι φασισταριά σα και του λόγου των πολιτικών αφεντικών σου σήμερα. Και ξαναλέω, εξυπνάκια: Σα δε ντρέπεσαι, που μέσα από τις διακομματικές επιτροπές και τη δύναμη που είχε το κόμμα σου στο κράτος, έκανες μόκο για τους ναζήδες τόσα χρόνια, επειδή αυτοί ήτανε χαφιέδες των Ρώσων σαν και την Παπαρήγα και τους άλλους λακέδες που θαυμάζεις!!

    Αλλά ποιος έχασε την πολιτική και ανθρώπινη τσίπα για να τη βρεις εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ.Γ. Επίσης, για σένα το γεγονός ότι η νομιμότητα και η γιγάντωση της χιτλερικής κανιβαλικής συμμορίας μέσω του προβοκατόρικα διογκωμένου μεταναστευτικού, της δίνει πια το δικαίωμα να κάνει αχτίφ στον κόσμο από τις τηλεοράσεις για κάποιες ώρες την ημέρα, μέσα από την "υποχρέωση" των ΜΜΕ να δίνουν χρόνο στους θιασώτες του Νταχάου, δεν αποτελεί πρόβλημα. Το γεγονός ότι με την πείνα που έχει πέσει και που έφεραν τα πολιτικά αφεντικά σου ο ναζιστικός λόγος θα πέσει σα σπίθα σε χωράφι με ξερόχορτα, επίσης δε σε πολυκόφτει. Τι να σε κόφτει βεβαια, με τη ναζίστρια την Παπαρήγα, που της ματώσανε ένα στέλεχος με σιδερογροθιά κι αυτή γέλαγε κι έκανε πλακίτσα... Κτήνη δεν είναι μόνο οι ναζήδες - κτήνη είναι και όσοι τους έκαναν διαχρονικά πλάτες.

    Κι ο λαός, όταν τους πάρει πρέφα, θα τους τιμωρήσει πολύ σκλήρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάπως έτσι δεν νομιμοποιήθηκε το ΚΚΕ στην Ελλάδα? Με αντάλλαγμα τη σιωπή του για Καραμανλή και Μέρτεν και γερμανικά παράσημα κλπ κλπ κλπ Για κάνε μια επανάληψη για τα νέα παιδιά που δυστυχώς αγνοούν τη σύγχρονη ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ψευτοΚΚΕ δε νομιμοποιήθηκε μόνο υποσχόμενο να κάνει μόκο για τις βρωμιές του "εθνάρχη", που ήδη το 1974 ήταν λιγότερο δεξιός από τους κνίτες στην παγκόσμια διάταξη δυνάμεων με βάση τη σχέση τους με τις υπερδυνάμεις και ειδικά με τη σοσιαλιμπεριαλιστική Ρωσία.

    Υπόγραψε και δήλωσε μέσω του δοτού -διορισμένου από τους Ρώσους- "γραμματέα" του Φλωράκη, στην οποία αποκήρυσσε την πάλη για την ανατροπή του κοινωνικού και πολιτικού καθεστώτος. Η δήλωση Φλωράκη είναι πολύ γνωστή, την είχε αναδείξει το κομμουνιστικό τότε ΕΚΚΕ και μπορεί να βρεθεί πανεύκολα πια στο Ίντερνετ.

    Βέβαια, πολλοί ηλίθιοι οπορτουνιστές, που αποτελούν την αυλή του Περισσού σε όλα τα ζητήματα, παρουσιάζουν το συγκεκριμένο ντοκουμέντο σαν απόδειξη του "σοσιαλδημοκρατικού" και "ρεφορμιστικού" δήθεν χαρακτήρα του ψευτοΚΚΕ. Στην ουσία σήμερα το ψευτοΚΚΕ έχει αρνηθεί αυτή τη δήλωση από τα δεξιά, σηκώνοντας ψηλά σα σκιάχτρο το σοσιαλφασιστικό πραξικοπηματισμό του, δηλαδή την "επαναστατική" ρωσόδουλη διχτατορία του ίδιου και των φίλων του.

    Θέλει δηλαδή να ανατρέψει όχι το κοινωνικό καθεστώς και τις καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής, αλλά την αστικοδημοκρατική μορφή που αυτό έχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και να εγκαθιδρύσει μια ξενόδουλη σοσιαλφασιστική διχτατορία.

    Η πλάκα με τους πολιτικούς αυτούς αγύρτες είναι ότι καλύψανε την παλιά δεξιά και τις συμβιβαστικές λόγω ταγματασφαλιτισμού ενός μέρους της πρακτικές της προς τους ναζήδες και τη Δυτική Γερμανία, για να μπούνε σαν ψευτοΚΚΕ στο κάδρο της "εθνικής ενότητας" 1974-1981, και μετά θυμηθήκανε να κυνηγάνε, σα ψευτοΚΚΕ-ΣΥΝ, τη σημερινή αστοδημοκρατική Γερμανία δήθεν για τις αποζημιώσεις, που δε τους ενδιαφέρουνε στ΄ αλήθεια. Αυτό που θέλουνε είναι να φτιάχνουνε για τα αφεντικά τους το αντιγερμανικό κλίμα.

    Δηλαδή, ετοιμάζουν το λαό να στρουγγιστεί πίσω από τη χειρότερη και πιο φασιστική - επεμβατική - επεκτατική από τις δύο υπερδυνάμεις (Ρωσία) εναντίον ενός από τα σχετικά πιο άοπλα και ειρηνόφιλά μονοπωλιακά κράτη του Δεύτερου Κόσμου (Γερμανία). Κι αυτό το πλασάρουν για αντιιμπεριαλιστική πολιτική και θέση οι παλιάνθρωποι, τα κτήνη αυτά που κρεμάσανε το Ζαχαριάδη μαζί με τα αφεντικά τους...

    Θά 'ρθει όμως η ώρα τους, μη σκας... Και θέλω να δω τι σόι θα είναι η απολογία τους μπροστά στη δίκαιη αλλά δρακόντεια λαϊκή δικαιοσύνη που θα τους περιλάβει (μιλώ εδώ για τους χαφιέδες ηγέτες κι όχι για τα μέλη και τους οπαδούς της ψευτοαριστεράς)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε και λίγη από Πουτινίστας με Ινδιάνους.
      Φαιοκόκκινη εθνικίστρια? Μπα, ιδέα σου.
      Οχι, δεν είναι αυτοκριτική (η καμήλα την καμπούρα της δεν τη βλέπει):
      "Δεν είναι διόλου τυχαίο που όποιος ακούει
      και κυρίως προσέχει τις φανφάρες εντός κι εκτός χώρας,
      που συνοδεύουν ως ιστορικό δεκανίκι τον κυρίαρχο αστικό λόγο,
      βρίσκει όχι απλώς ομοιότητες αλλά ταυτίσεις μεταξύ ακροδεξιών και αριστεροπροοδευτικάριων ρητόρων".

      http://bit.ly/LKCTnh

      Τελικά ποιος ήταν ο Κυδωνιάτης ρε παιδιά?

      Διαγραφή
    2. Πράγματι είναι τραγικό ότι κάνει μια διαπίστωση που αφορά πρώτα και κύρια την ίδια, χωρίς να το αντιλαμβάνεται.

      Η γυναίκα ανήκε πάντα στη συντήρηση, είτε την παλαιοδεξιά είτε την νεοδεξιά. Κάποτε έμοιαζε (και εν μέρει ήταν) να χτυπάς το ψευτοΚΚΕ λέγοντας στο λαό: ρε συ αυτοί υιοθετήσανε τη σωβίνα τη Λιάνα.

      Σήμερα που μετά τα "κασιδιαρικά", τη Χαλυβουργία, τις πλάτες της Παπαρήγα στους μαχαιροβγάλτες κλπ. το αριστερό είναι να λες: Λιάνα σωβίνα, φύγε από τους σοσιαλναζήδες του ψευτοΚΚΕ, γιατί απ' αυτούς ακόμα και συ η αντιτούρκα χριστιανόπληκτη είσαι πιο αριστερά (όπως φάνηκε από την αντίδρασή της στη βία του Κασιδιάρη και τον τρόπο που την άφησε ακάλυπτη το ψευτοΚΚΕ).

      Προς "θεού", που λένε, δεν πάω να δικαιώσω μια πολύ αντιδραστική πολιτικά μορφή σαν την Κανέλλη, αλλά το σωστό να λέγεται...

      Διαγραφή
  8. Aρα η Κανέλλη ηταν στα αριστερά του κκε οταν ηταν Γ.Τ του εθνάρχη
    και συντηρητικόποιηθηκε προς τα δεξια οταν συνεργάστηκε με το κκε
    "τα λεω σωστα" ? .
    Να σου δώσω και μια πληροφορία, εκανε ενα διδακτορικό στο εξωτερικό
    με συνφοιτητή ποιον ? Τον πουτιν...τιποτα δεν ειναι τυχαίο στην ζωη.
    Και δεν υπάρχει διαχωρισμός βασης ηγεσίας ,διοτι τα μελη καθορίζουν το κομμα
    και οχι αντίθετα ,σαν μέλη δεν εννοώ τον τάδε συνταξιούχο μιας κοβας και εκτος
    αυτου ειναι και προσβλητικό να λες πως [πρόκειται για παραπλανημένους....
    Θελω να σε ρωτήσω και κατι ,επειδή παρατηρώ εναν πολύ οξύ λογο απέναντι
    στο κκε ,ετσι μιλάς και οταν εισαι πρόσωπο με πρόσωπο μαζι τους ???
    Σε ρωτάω και μην με παρεξηγήσεις αλλα εαν σε έμενα μιλουσες με παρόμοιο
    τρόπο χωρις να εχει γίνει κατι μεταξύ μας θα σου έριχνα τις κλοτσιές σου στα σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την εποχή που η Κανέλλη ήταν... του "εθνάρχη", οι κύριοι εχθροί του λαού μας ήταν εξίσου η αμερικάνικη υπερδύναμη, που είχε για πολιτικούς εκπροσώπους της την αμερικανόφιλη πτέρυγα μέσα στην παλιά δεξιά (ΝΔ) και τους χουντοφασίστες και η ρώσικη υπερδύναμη, με πολιτικό πραχτορείο της το ψευτοΚΚΕ του Φλωράκη.

      Γενικά ο λαός έπρεπε να καθαρίσει με την παλιά δεξιά, με την υπεραντιδραστική της παράδοση για να καθαρίσει και με την κυριαρχία του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας. Αυτό μπορούσε να γίνει είτε από την πλευρά του λαού ή έστω απλά της εθνικής τριτοκοσμικής ανεξαρτησίας, είτε από την πλευρά μιας νέας δεξιάς που θα έκανε τους αντιδεξιούς πόθους των μαζών παντιέρα για να παραδώσει την Ελλάδα σε μια ακόμη χειρότερη υπερδύναμη κι έναν πολύ χειρότερο, βαθύτερο και πιο αποσυνθετικό φασισμό. Δυστυχώς συνέβη το δεύτερο, κι αυτό έχει γίνει πια φανερό από τη στιγμή που το φυσικό και πολιτικό τέκνο του Παπατζή του Β΄, ο Παπατζής ο Γ΄, ολοκλήρωσε το έγκλημα του μπαμπά του σκάζοντας το κανόνι της χρεοκοπίας που είχε τοιμάσει ο μπαμπάκας του παρέα με τους κνίτες.

      Τέλος πάντων, η κουβέντα για το πότε η Κανέλλη ήταν πιο δεξιά, τότε ή τώρα, είναι άνευ σημασίας. Πάντα συντηρητικά και δεξιά ήταν, απλά τότε ήταν με το -κατά το ήμισυ- κόμμα μιας κατερχόμενης υπερδύναμης, ενώ τώρα είναι με το πιο στρατηγικά βαθύ κόμμα μιας ανερχόμενης (κι ας παίρνει 4,5%, γιατί Περισσός είναι κι ο ΣΥΝ, κι η ηγεσία ΔΗΜΑΡ, και το επιτελείο Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ, κι ο ιδεολογικός ταγός του Καμμένου Καζάκης, και το ΝΑΡ κλπ. κλπ.).

      Για το διαχωρισμό βάσης - ηγεσίας, δε το βάζω σε αντιδιαλεκτική βάση, περίπου όπως το έβαζαν οι ευρωρεβιζιονιστές παλιότερα. Απλώς η διαλεκτική αυτή δεν ισχύει σε κόμματα με φασιστικές - ολιγαρχικές δομές. Αλλά πραγματικά, η πλατιά μάζα των μελών του ΚΚΣΕ, και μετά την καπιταλιστική παλινόρθωση του 1956-1960, ήταν καλοί και τίμιοι άνθρωποι με επαναστατικές διαθέσεις, που ήθελαν τον κομμουνισμό, το ίδιο για χρόνια και οι μάζες των μελών του ΚΚ Κίνας μετά την παλινόρθωση του 1978-1980. Βέβαια, στη Ρωσία ήδη είχαν τρυπώσει οι μεγαλορώσοι σωβινιστές ήδη από το 1944-1945, αντικαθιστώντας πολλούς που πέθαιναν με ηρωισμό στο μέτωπο πολεμώντας τους χιτλερικούς, ενώ από το 1957 και μετά έγινε και πογκρόμ διαγραφών. Το ίδιο και στην Κίνα από το 1978 και ειδικά από το 1983. Το ίδιο και στο ΚΚΕ, πρώτο πρώτο, από το 1956 ως το 1958.

      Αν πίστευα ότι κάθε μέλος του ψευτοΚΚΕ και γενικά οπαδός της ψευτοαριστεράς ήταν τα ίδια με την ηγεσία του, θα ήταν σαν να έφτυνα τα μούτρα του μαοϊσμού, για έναν απλό λόγο: θα ήταν σα να έλεγα ότι αυτά τα καθάρματα οι σοσιαλφασίστες ηγέτες είναι ολότελα αποτυχημένοι στο σκοπό τους, να παίρνουν τα καλύτερα φυντάνια και να τους λένε ότι τους πάνε για κομμουνισμό ή έστω για σοσιαλιστική δικαιοσύνη, ενώ τους πάνε για σοσιαλιμπεριαλιστικό σφαγείο. Αν δηλαδή οι παγκόσμιοι Πούτιν, Τσάβες, Τσίπρες, Παπαρήγες (με το ειδικό βάρος που έχει ο καθένας φυσικά) δεν ήταν πειστικοί στο ρόλο τους και δε χρησιμοποιούσαν και κάθε μικροαστική πρόληψη, "μαρξιστικό" δογματισμό, αντιδιαλεχτικό σόφισμα για να παραπλανάνε τις μάζες, τότε δε θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως σοσιαλφασίστες, ως οι πιο βαθιοί αντικομμουνιστές. Δε θα είχαν τσακίσει παγκόσμια (πρόσκαιρα φυσικά!!!) το κίνημα για την ανθρώπινη χειραφέτηση και απελευθέρωση. Τίποτα λοιπόν το προσβλητικό για τη βάση της ψευτοαριστεράς δεν έχει η διαπίστωση πως ένα μέρος της είναι ΚΑΙ πλανημένο... Στο κάτω κάτω είναι πλανημένο από την πιο μαστόρικη αντίδραση στην ιστορία της ανθρωπότητας, που λιβάνιζε το σφυροδρέπανο για να το καταστρέψει και να το κάνει μισητό σε πλατιές λαϊκές μάζες δεκάδων χωρών... Το κατάφεραν αυτό ποτέ οι δεξιοί ή οι σοσιαλδημοκράτες ή οι Αμερικάνοι βρωμεροί ηγεμονιστές;; Όχι φυσικά. Γι' αυτό η ψευτοαριστερά είναι πιο δεξιά πολιτική δύναμη από την κλασσική δεξιά.

      Διαγραφή
    2. Πότε θα καταλάβετε ότι το ίντερνετ είναι ένα μέσο ενημέρωσης, προβολής ιδεών και διαλόγου; Οι τσάμπα μάγκες που απειλούν και τραμπουκίζουν απλά δείχνουν πως κατά βάση είναι θρασύδειλοι και άνανδροι χέστες αλλά και πως ο λόγος τους είναι άχρηστος

      Διαγραφή
  9. Τώρα, για το πώς μιλάει κανείς στα μέλη των διάφορων πολιτικών ρευμάτων.

    Κατ' αρχή ο δημοκράτης και ο αντιιμπεριαλιστής, πόσο μάλλον ο κομμουνιστής, δεν πηγαίνει να βρίζει τους ανθρώπους του λαού που ανήκουνε σε αστικά, ρεβιζιονιστικά ή και σοσιαλφασιστικά κόμματα. Απ' αυτό εξαιρούνται μονάχα οι κλασσικοί ναζήδες, οι κανίβαλοι της Χρυσής Αυγής, που ακόμα και κει εντελώς ξώφαλτσα μπορείς να βρεις και κανέναν άγουρο και να προλάβεις να το συμμαζέψεις (εννοώ κανέναν ψηφοφόρο ψιλο-απολιτικό, όχι τους μαχαιροβγάλτες).

    Μ' αυτή την έννοια λοιπόν, όπως συζητάς με τον πασοκτζή, το νεοδημοκράτη, το δημαρίτη, συζητάς και με τον κνίτη και το συριζαίο. Ακούς την άποψή του, του επισημαίνεις αυτά που κατά τη γνώμη σου πρέπει να χαρακτηρίζουν ένα αριστερό κόμμα στη συμπεριφορά, τις αρχές και την ιδεολογία του, και του τα φέρνεις σε αντιπαράθεση με αυτά που κάνει το κόμμα του σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ζητήματα. Πας δηλαδή από την ίδια την πείρα του άλλου να του καταδείξεις γιατί κατ' εσένα κάνει λάθος - όταν μιλάμε για λαϊκούς ανθρώπους της βάσης, έτσι;;

    Δε λέμε για πατενταρισμένα σκουλίκια - στελέχη της κνιτοσυνασπισμαίικης γραφειοκρατίας, συνειδητούς ψεύτες και υποκριτές παλιανθρώπους.

    Φυσικά, αν πας και πεις σ'έναν κατά τα άλλα ευτυχισμένο κνίτη "ξέρεις, το κόμμα σου είναι σοσιαλναζιστικό, πρακτόρια του κερατά, που επιπλέον κάνουν πλάτες στην καταστροφή της χώρας και στους ναζιστές γιατί όλοι μαζί θέλουνε να μας σούρουνε προς τη Μόσχα" ο άνθρωπος, ο αγνός ή έστω ο καθυστερημένος πολιτικά αλλά όχι συνειδητά αντιδραστικός δε θα καταλάβει ντιπ. Γιατί για να φτάσεις εκεί πρέπει να έρθεις σε σύγκρουση με ένα ολόκληρο σύμπαν σκέψης, και κυρίως με το μικροαστικό κρατικοφασιστικό "αντικαπιταλισμό" και τον εθνορατσιστικό από τα δεξιά αντιδυτικισμό.

    Αυτή είναι η απάντησή μου για το πώς πρέπει να μιλάει ένας κομμουνιστής με τους ανθρώπους της βάσης της ψευτοαριστεράς, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, που μπορεί να είναι και λάθος.

    Άφησα για το τέλος τα περί κλοτσιών κλπ. Πολύ διαδικτυακό νταηλίκι έχει πέσει τελευταία... Δεν απειλούνε οι ναζήδες της ΧΑ, που τους έχει γράψει το ΚΜ τα μύρια όσα, και απειλούνε οι κνίτες και οι ψευτοαναρχικοί... Σημεία των καιρών.

    Το ΚΜ θα λέει και θα γράφει αυτό που πίστεύει, σε πείσμα του κνίτικου και του ψευτοαναρχικού σοσιαλφασισμού και των έμμεσων απειλών του. Αυτά που καταχτήθηκαν με το αίμα των συντρόφων μας δε θα τα απεμπολήσουμε - όσο έχουμε στόμα θα μιλάμε. Οι αποστάτες και προδότες, μελλοντικοί βασανιστές του προλεταριάτου, ας απειλούν. Αποκαλύπτονται έτσι μια ώρα αρχύτερα κι ανοίγουνε μόνοι τους το λάκο μέσα στον οποίο θα πέσουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα ενταξει δε βαρεθικατε πια ? οι αλλοδαποι που μας σκοτωνουν ειναι καλα ? οι αλβανοι με τα καλαζνικοφ αν σας μπαιναν στα σπιτια αυτα θα λεγατε ?

    και παρτε το χαμπαρι,η χρυση αυγη ειναι εκει που ειναι καθως ο κοσμος εχει εναντιωθει σε εσας και ειδικα οταν υποστιριζεται τους αλλοδαπους εγκληματιες...και ιβριζετε τα εθνικα θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή