Ανασκάλεμα

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Το βρώμικο φαιο-«κόκκινο» παιχνίδι με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Ρουπακιώτης - Μπαλτάκος
Το πρόβλημα με το σοσιαλιμπεριαλισμό είναι ότι ξέρει καλά τα κουσούρια όλων τους ανεξαιρέτως. Κάθε αστικού ρεύματος, είτε κλασσικού είτε προερχόμενου από το στρατόπεδο του λαού που έγινε αντιλαϊκό στην πορεία, ακόμα και μεμονωμένων πολιτικών τους εκπροσώπων.
 
Τούτο αποτυπώνεται ανάγλυφα στο παιχνίδι που παίζεται από τις έξι καθεστωτικές κοινοβουλευτικές ηγεσίες και τη ναζιστική συμμορία γύρω από το λεγόμενο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο».

Ξαφνικά, δυο ηγεσίες ανοιχτά (ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ) και μία σε δήθεν επικουρικό ρόλο (ΣΥΡΙΖΑ), οι οποίες ουδέποτε δέχτηκαν και μάλιστα αντιστρατεύονταν τη λογική της δρακόντειας δημοκρατικής αυστηρότητας σε ρατσιστές και ναζήδες, ακόμη κι όταν οι κανίβαλοι αυτοί απλώς «διαδίδουν τις ιδέες τους», πριν ν’ αρχίσουνε το ξύλο, την τρομοκρατία, τα μαχαιρώματα και τις δολοφονίες, έγιναν δήθεν «διαπρύσιοι κήρυκες» της θέσπισης αντιρατσιστικής νομοθεσίας, και μάλιστα εμφανίζονται να θεωρούν το θέμα «ζήτημα αρχής».


Τα διεστραμμένα μούτρα των ναζιστών
Οι ναζήδες οπαδοί του φυλετικού κανιβαλισμού που αποτελούνε τη Χρυσή Αυγή από πάνω ως κάτω φυσικά και θεωρούν το νομοσχέδιο άλλη μια απόπειρα του «εβραιομασωνικού κατεστημένου καπιταλιστών και μπολσεβίκων» ενάντια στο «γνήσιο λαϊκό» κίνημά τους.

Ο ακροδεξιός και αντιμετανάστης Καμμένος – ΑΝΕΛ ποιεί την νήσσαν, αφού πρέπει να κλείνει το μάτι στο αντιμεταναστευτικό κοινό του, αλλά να φτιάνει και στρατηγική συμμαχία με το «φιλομετανάστη» ΣΥΡΙΖΑ σε υποτιθέμενη αντιμνημονιακή βάση.

Το δε ψευτοΚΚΕ του Κουτσούμπα, το αμέσως χειρότερο πολιτικό έκτρωμα της χώρας μετά τους μαχαιροβγάλτες, τραγουδάει το φιλοχρυσαυγίτικο τραγούδι, αντιστεκόμενο στη δήθεν «εξίσωση κομμουνισμού – φασισμού» από πλευράς ΕΕ, κάνοντας ανοιχτά και με επιχειρήματα πλάτες στη νομιμότητα των ναζιστών. Κομμουνισμό το ψευτοΚΚΕ εννοεί τον υπαρκτό σοσιαλφασισμό της μετά το 1956 ΕΣΣΔ και Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και το σημερινό ψευτοεπαναστατικό ρεύμα το οποίο καθοδηγεί παρέα με τους νεοχιτλερικούς του Ζιουγκάνοφ σε διεθνές επίπεδο!

Και η ΝΔ; Εδώ βρίσκεται η ουσία και το κέντρο του ζητήματος. Η καθεστωτική κλίκα των σοβινοφασιστών ΠΟΛΑΝιτών (Φαήλος, Λαζαρίδης, Μουρούτης, Μπαλτάκος, Δ. Σταμάτης), παλαιοΠΑΣΟΚικής, ψευτοαριστερής ή και ακροδεξιάς καταγωγής γύρω από το Σαμαρά, φορέθηκε πράγματι καπέλο στη ΝΔ από ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ το 2009, όταν οι τελευταίοι χτυπούσαν με απερίγραφτο μίσος τη Μπακογιάννη για να κάνουν το φίλο τους και αποστάτη της ΝΔ «Αντώνη» αρχηγό της παλιάς Δεξιάς. Αλλά αυτό δε θα μπορούσε να συμβεί αν και στη βάση, αλλά κύρια στη στελέχωση της ΝΔ δεν επιβίωνε το ΕΚΟΦίτικο, μοναρχοφασιστικό, αντιδραστικό αντιλαϊκό πνεύμα. Αυτό υπήρχε από εποχής Συναγερμού και ΕΡΕ και δουλεύτηκε ανοιχτά και επί Αβέρωφ, και επί Έβερτ, και υπόκωφα επί Καραμανλή του Β’, που υποδυόταν τον «κεντρώο ευρωπαίο».

Το φασιστικό σκυλολόι επί εποχής ΛΑΟΣ...
Ειδικά μετά την υιοθεσία από τον ακροδεξιό «Αντώνη» των βοθρολυμμάτων του φασιστικού ΛΑΟΣ και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε Βουλή (Βορίδης) και στα μέσα ενημέρωσης (Αδ. Γεωργιάδης, Θ. Πλεύρης) και την επικείμενη επιστροφή του αρχιντελάλη του Πούτιν στην Ελλάδα αρχιφασίστα Καρατζαφέρη, οι φιλοευρωπαίοι μισοδημοκράτες της ΝΔ, όπως και οι ελάχιστοι σε στελεχικό επίπεδο ομόλογοί τους σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ακολουθούν ασθμαίνοντας το ακροδεξιό κρεσέντο του «πρωθυπουργού της χώρας μας» και της κλίκας του. Το κρεσέντο αυτό δεν έχει φυσικά πραγματικό στόχο την εξίσου ακροδεξιά ψευτοαριστερά ΣΥΡΙΖΑ – ψευτοΚΚΕ και τους ακολούθους της στα Εξάρχεια, αλλά τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού και την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Ο φίλος του Ρουπακιώτη, αλλά και του ρατσιστή Καμμένου
Ενώ λοιπόν ο άνθρωπος των ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ (όπως φαίνεται κι από το άνευ προηγουμένου για υπουργό «μνημονιακής» κυβέρνησης γλείψιμο που του έκανε ο Τσίπρας στη Βουλή) Ρουπακιώτης κατεβάζει ένα κακό - ανεπαρκές νομοσχέδιο, το οποίο ουσιαστικά είναι σε φιλελεύθερη – λάθος γραμμή απέναντι στο θηριώδη ναζιστικό λόγο, τον οποίο δε χτυπά κατακέφαλα και παραδειγματικά, αλλά κηνυγάει να τον βρει «στις πράξεις», «αν αποδειχτούν», «εάν κι εφ' όσον το πει ο αρχηγός κόμματος τότε…» κλπ. σαπουνόφουσκες, οι σοβινοφασίστες του σαμαρικού στρατοπέδου, που στο βάθος θέλουν να συνεχίσουν να βρίζουν ανενόχλητοι τους μετανάστες, τις μειονότητες, άλλους λαούς για «ιστορικούς» λόγους, εξανίστανται και βάζουν «βέτο»

Πρώτος σε αυτό στέκει ο δικηγόρος - υπερασπιστής του χουντοφασίστα αρχηγού του 4ου έτους της Ευελπίδων το 2011, γενικός γραμματέας της κυβέρνησης σήμερα Τάκης Μπαλτάκος.

Η γλοιωδώς υποταγμένη στο Σαμαρά Μπακογιάννη,
που θέλει επίσης νόμιμη τη ναζιστική συμμορία,
όπως κι οι κνίτες
Οι φιλελεύθεροι τύπου Μπακογιάννη -που δεν είναι βέβαια φασίστες ούτε ακροδεξιοί όπως τους κατηγοράνε οι ΣΥΡΙΖΑίοι για να ξεπλένουν Χρυσή Αυγή και Σαμαρά- λόγω της βρώμικης φιλελεύθερης λογικής τους και λόγω της ιστορικής συνεργασίας του ρεύματός τους με τον ταγματασφαλιτισμό κατά του ΚΚΕ, του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, συμφωνάν στην απόρριψη μιας οποιασδήποτε δρακόντειας νομοθεσίας και δεν πολυενοχλούνται από τους Φαήλους και τους Θ. Πλεύρηδες που αλυχτάνε εθνορατσιστικά.

Οι δε «δημοκράτες», στην πραγματικότητα σοσιαλφασίστες των ηγεσιών ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που τάχα θεωρούν το ζήτημα του αντιρατσιστικού κομβικό, δεν κάνουν κανένα διαχωρισμό μεταξύ φιλελεύθερων και ακροδεξιών μέσα στη ΝΔ, δε απομονώνουν ως φιλοχρυσαυγίτικη την κλίκα Σαμαρά, δεν διανοούνται ούτε κατά διάνοια το να τεθεί εχτός νόμου η ναζιστική συμμορία, καθώς κάτι τέτοιο λέει «απαγορεύεται από το Σύνταγμα».

Τώρα, ότι το πνεύμα του συντάγματος, έστω του ιδιαίτερα προβληματικού ελληνικού, δεν επιτρέπει ούτε όσα τραβάνε οι εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες επί δεκαετίες από τους έλληνες σοβινιστές και φασίστες, ούτε το γενοχτονικό κήρυγμα του πατρός Πλεύρη υπέρ του Χίτλερ και κατά των Εβραίων, ούτε τα αποκρουστικά βασανιστήρια από την αποκτηνωμένη αστυνομία σε μετανάστες, νεολαίους, κρατούμενους, ούτε την κάθοδο στις εκλογές δολοφονικών συμμοριών σαν την Χρυσή Αυγή και τη συμμετοχή τους επί δεκαετίες σε διακομματικές επιτροπές με ΟΛΑ τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα (πλην ΟΑΚΚΕ και Ουράνιου Τόξου των εθνικά Μακεδόνων), ούτε το να προσπαθούμε να αλλάξουμε με το ζόρι και τον εκβιασμό το όνομα μιας τρίτης χώρας, της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, απλώς επειδή δε μας κάνει κέφι, αυτά δεν πολυενδιαφέρουν φασίστες, φιλελεύθερους, ψευτοδημοκράτες και ψευτοαριστερούς.

Ξαφνικά όλα τα απερίγραπτα υποκείμενα που λυμαίνονται αυτή τη χώρα τα έπιασε ο πόνος για την «ελευθερία του λόγου», μη και δε μπορεί ο κάθε φασίστας παπάς ή καραβανάς ή κανένας «εθνικός» δημοσιογράφος τύπου Τράγκα να αναφέρεται στις «διεθνείς εβραιομασωνικές συνωμοσίες κατά της πατρίδος» και να βρίζει Εβραίους, Τούρκους, μετανάστες, να αμφισβητεί ολοκαυτώματα, ενώ την ίδια ώρα βρίζει «φυσικά» τη Μέρκελ και τους «ευρωλιγούρηδες».

Αυτή είναι η Ελλάδα του εφτακομματικού καθεστώτος των εραστών της Ρωσίας και -λόγω συμμαχίας Μόσχας – Πεκίνου- και της Κίνας. Ποιος φιλελεύθερος να παραβγεί του Σαμαρά, όταν οι ευρωπαίοι ομόλογοί του τον θεωρούν «μάγο» και ο άνθρωπος ετοιμάζει τις μεγαλύτερες «ιδιωτικοποιήσεις» του αιώνα, πουλώντας τα πάντα στους ανατολικούς σοσιαλιμπεριαλιστές; Ίσα ίσα, οι άθλιοι αυτοί θα συγκινηθούν με την πειθαρχία που θα φέρει ο Ρώσος κι ο Κινέζος στο «άτακτο» ελληνικό προλεταριάτο, που «καλόμαθε» 30 χρόνια και τώρα πάει για μισθούς Κίνας και πιο κάτω, όπως «πάντα του άξιζε», κατά τους φιλελεύθερους. Οι τελευταίοι πάντα το μισούσαν για την αναιμική ψευτοευμάρεια που απόλαυσε λόγω των δανεικών του ΠΑΣΟΚ.

Ο Τσίπρας το 2011, σε αντίστοιχο νομοσχέδιο του Παπαϊωάννου – ΠΑΣΟΚ, αρνιόταν την ανάγκη αντιρατσιστική νομοθεσία με επιχειρηματολογία αντίστοιχη με αυτή που χρησιμοποιεί σήμερα το ψευτοΚΚΕ. 

Δηλαδή ότι δήθεν ο ευρωπαϊκός νεοφιλελεύθερος «Αρμαγεδδών» προσπαθεί να φιμώσει τους φασίστες, με στόχο στο βάθος να φιμώσει το άλλο «άκρο», την αντινεοφιλελεύθερη ή/και «αντικαπιταλιστική Αριστερά».

Ο σφαγέας Κάρατζιτς - Η Παπαρήγα τον είχε αποκαλέσει σύντροφο
σε συνάντησή τους στην Αθήνα το 1993
κι ο άνθρωπος, ακροδεξιός τσέτνικ, είχε εκπλαγεί.
Το ίδιο του είχε συμβεί και με τον Ανδρέα Παπανδρέου -
Έχει παρασημοφορήσει χρυσαυγίτες εθελοντές που
τον βοήθησαν να σφάζει γυναίκες και παιδιά της Βοσνίας
για τη "Μεγάλη Σερβία" το 1995
Έλα όμως που αυτή η υποτιθέμενη «Αριστερά», ειδικά στην ελληνική της εκδοχή, ζητωκραύγαζε υπέρ των ίδιων καθαρμάτων που δονούσαν την «ψυχή» κάθε ναζιφασίστα, με πρώτους τους σέρβους εθνοεκκαθαριστές, αλλά και τους χαμασίτες και χεζμπολαχίτες ισλαμοφασίστες. Μια κοινή αγάπη υπάρχει και για πολλούς από τους ιθαγενιστές αντιδραστικούς και ανατολικόδουλους δήθεν «εθνικιστές» μαθητές του Κάστρο στη Λατινική Αμερική.

Άρα η ψευτοαριστερή αλληλεγγύη ψευτοΚΚΕ και επί της ουσίας και ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή δεν είναι υπέρμετρος φιλελευθερισμός, όπως εκείνη της Δράσης και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, που επιμένουν στη δογματική θέση του μη περιορισμού της ελευθερίας του λόγου σαν αυταξίας, ακόμη και για τους ναζήδες.

Είναι αλληλεγγύη ουσίας, κοινότητας στρατοπέδου, θέσεων, αντιλήψεων για την παγκόσμια πραγματικότητα και διάταξη δυνάμεων. Είναι κυρίως ταύτιση στη θέση ότι οι ευρωπαίοι αστοφιλελεύθεροι δεν έχουν δικαίωμα να μιλάν και να καταγγέλλουν τους ναζί, γιατί στο βάθος είναι ίδιοι και χειρότεροι μαζί τους. Αυτό πιστεύει κι αυτό κρυφολέει η ψευτοαριστερά, τουλάχιστο η ηγεσία της και το πιο καθυστερημένο πολιτικά τμήμα της βάσης της.

ΣΥΡΙΖΑ - Μουρούτης: Το τέλειο δίπολο αποπροσανατολισμού
Το ζήτημα είναι ότι η σαμαρική κλίκα, η φυλλάδα «Δημοκρατία», οι σοβινοφασίστες με «ρώσο» αρχηγό (τον «Αντώνη»), αφού έφτιαξαν το πρόπλασμα για το κόμμα του φασίστα Καμμένου με την αντιμνημονιακή «σοσιαλιστική – κεϋνσιανή» - μισοΣΥΡΙΖΑίικη ρητορεία της ΝΔ το 2010-2012, τώρα μέσω Άδωνι - Βορίδη – Θ. Πλεύρη – Φαήλου – Μπαλτάκου – Μουρούτη φτιάχνουν στη μάζα των ψηφοφόρων της ΝΔ φιλοχρυσαυγίτικη ψυχολογία, στο όνομα τάχα του αντιΣΥΡΙΖΑϊκού «αγώνα».

Δηλαδή, η πιο μαύρη Δεξιά, η οποία έκανε μέτωπο συμμαχίας επί 20 και πλέον χρόνια με την ψευτοαριστερά και με το πιο βρώμικο ΠΑΣΟΚ σε κάθε απάτη και σε κάθε αντιευρωπαϊκό, διεφθαρμένο και γραφειοκρατικό γιουρούσι, ξαφνικά θυμήθηκε τον «αντικομμουνιστικό αγώνα» τάχα με ευρωπαϊκό πρόσημο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίον όμως οι Σαμαράς – Κεδίκογλου – Καραμανλής ο Β’ και σία συμφωνάν στο νεό γεωπολιτικό προσανατολισμό της χώρας προς ανατολάς!

Και μάλιστα, ο όψιμος αυτός «αντικομμουνισμός» της ΝΔ δεν είναι αστοδημοκρατικός – αντισοσιαλφασιστικός, αν και υπάρχει και μια τέτοια πλευρά μέσα στη φιλελεύθερη πτέρυγα της παλιάς Δεξιάς. Είναι επίτηδες αραχνιασμένος και μοναρχοφασιστικού – εμφυλιοπολεμικού τύπου, ώστε να επιτυγχάνονται δύο σημαντικότατα αποτελέσματα: αφ’ ενός να ακροδεξιοποιείται ή και να χρυσαυγιτοποιείται η μάζα των συντηρητικών ψηφοφόρων, αφ’ ετέρου ο ΣΥΡΙΖΑ να συσπειρώνει και να εγκλωβίζει αριστερούς δημοκράτες ή και ριζοσπάστες και να φιμώνει πρακτικά κάθε κριτική ενάντιά του. 

Ήδη οι θρασύτατοι προβοκάτορες της κνίτικης στελέχωσης του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν κάθε κριτική προς το κόμμα τους, ειδικά στο διαδίκτυο, ως τάχα συμπόρευση με τη σαμαρική νέα ΝΔ ή ακόμη χειρότερα με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή.

Έτσι, μολονότι οι Άδωνις – Βορίδης είναι κλασσικοί δυτικόφιλοι φασίστες και οι ΦαηλοΜουρούτηδες εθνικοφασίστες παλαιού τύπου και όχι «ρώσοι», η αντικομμουνιστική τους βρώμα και τύφλωση εξυπηρετεί κατά γράμμα τα σχέδια του ρώσικου σοσιαλιμπεριαλισμού στην Ελλάδα για την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού σε ακόμη πιο αντιδραστική και ελεγχόμενη βάση.  Στόχος της Ρωσίας μέσω της ηγεσίας Σαμαρά είναι η πλήρης απονεύρωση του τελευταίου ευρωπαιόφιλου στη μάζα των στελεχών του ελληνικού κόμματος, της ΝΔ, η οποία εκφράζει, έστω με φράξιες στο εσωτερικό της, τις τελευταίες αντιστάσεις της ντόπιας δυτικού τύπου, κλασσικής αστικής τάξης.

Ούτε η ηγεσία των φιλελεύθερων (πλην του φιλελευθερο-φασίστα Τζήμερου, ο οποίος είναι ανοιχτός ρωσόφιλος και πρώην ΠΑΣΟΚτζής), δηλαδή η Δράση και η ΦιΣ, είναι ρωσόφιλα ρεύματα, απλά ο σοσιαλιμπεριαλισμός ξέρει και τα δικά τους κουσούρια, τα οποία εκμεταλλεύεται δεόντως και στο ζήτημα της νομιμότητας των ναζιστών.

Έτσι λοιπόν, έχουμε το εξής εκτρωματικό σκηνικό: μια κοινωνία να σπαράζει και να πιστεύει ότι την πεινά η «σατανική» Ευρώπη για να την αγοράσει τζάμπα. Την ψευτοαριστερά, καθώς και όλο το πολιτικό καθεστώς σε τελική ανάλυση, να υποδαυλίζει και να επιβεβαιώνει αυτό το τερατώδες ψέμα, ενώ οι ΡωσοΚινέζοι αγοράζουν πράγματι τζάμπα και ανενόχλητοι, χωρίς κανένας ψευτοαγωνιστής αντιμνημονιακός να τους παρενοχλεί.  

Τους ναζί να εμφανίζονται ως η πλέον γνήσια, λαϊκή, ριζοσπαστική και προσιτή στον απλό άνθρωπο πολιτική δύναμη, με το ψευτοΚΚΕ να έχει αποχωρήσει επίτηδες από τους δρόμους για να τους κάνει χώρο και το ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται «αστικός και καθωσπρέπει» για να παίξει σε επίπεδο εξουσίας, κόβοντας τις πολλές μολότοφ και την πολλή αποτέφρωση γύρω από το Σύνταγμα

Το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, που έχουν τη ρετσινιά των «κοσμοπολιτών μνημονιακών ευρωπαιόδουλων» (ενώ στην ουσία είναι εκβιαστές της Ευρώπης και σοσιαλφασίστες στα ηγετικά τους κλιμάκια) να κατεβάζουν υπό την πίεση της «Ευρώπης που μας πεινάει και των Εβραίων» ένα κουτσουρεμένο αντιρατσιστικό. Τη Χρυσή Αυγή, μαζί με τους χουντοφασίστες – πρώην βοριδικούς του «Εθνικού Μετώπου» - «Ελεύθερου Κόσμου» κλπ. να σηκώνει δήθεν ανένδοτο, τον κρυφορατσιστή Καμμένο να κάνει την πάπια και το Σαμαρά με τα ακροδεξιά πουλέν του να σιγοντάρουν έμμεσα τους ναζήδες στη δήθεν «μάχη» κατά του αντιρατσιστικού.

Η Ευρώπη, ειδικά ο εξαιρετικός και αντιρώσος – αντιφασίστας Λετονός Νιλς Μούιζνιεκς του Συμβουλίου της Ευρώπης, πιέζουν πλέον ανοικτά (και σωστά) να κηρυχθεί παράνομη η ναζιστική συμμορία, κι οι σαμαράδες που μέχρι πρότινος έκαναν τα καλά «αντιρατσιστικά» παιδιά ετοιμάζονται να σηκώσουν στο συγκεκριμένο ζήτημα παντιέρα «εθνικής ανεξαρτησίας». 

Γιατί, ως γνωστό, την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας την ποδοπατάει η Ευρώπη που ζητάει (κι αυτό όχι πάντα) στοιχειώδη σεβασμό των ελάχιστων όρων του σύγχρονου κατακτημένου ανθρώπινου πολιτισμού κι όχι οι ρώσοι σοσιαλιμπεριαλιστές, που με τους χαφιέδες τους τσάκισαν την παραγωγή της χώρας μας επί 30 χρόνια και έριξαν το λαό μας στην πιο εξευτελιστική χρεοκοπία και εξαθλίωση.

Οι διάφοροι εξαιρετικοί Μούιζνιεκς, όμως, μπορούν να χρησιμεύσουν μονάχα σαν εφεδρεία για το δημοκρατικό στρατόπεδο. Αν οι έλληνες δημοκράτες, κάθε πατριώτης, δεν αποκαλύψουν τον βαθιά ξενόδουλο, αντιδραστικό, ανθελληνικό – ταγματαλήτικο χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και βαθύτερα όλων όσων μέσα στο καθεστώς είναι ντυμένοι «αντιδυτικοί πατριώτες αντιστασιακοί» και δεν ενωθούν για να τους συντρίψουν, οι ναζήδες και οι σοσιαλφασίστες θα εμφανίζονται πάντα σαν «λαός» και οι εχθροί τους ως «ευρωλιγούρηδες εβραίοι μνημονιακοί φτωχευτές» ή ακόμη και «πράκτορες του δυτικού ιμπεριαλισμού».

Η αλήθεια όμως, αργά η γρήγορα, θα σταθεί σωστά, με τα πόδια κάτω και το κεφάλι επάνω, ατόφια. Και τότε η οργή των παραπλανημένων από το παραμύθια του σοσιαλφασισμού (μέρος του οποίου είναι σε τελική ανάλυση κι οι ναζί) θα ξεσπάσει και τελικά θα τον ισοπεδώσει, ανοίγοντας το δρόμο για μια Ελλάδα του δίκιου, της δημοκρατίας, της λευτεριάς και της λαϊκής ευτυχίας κι ευημερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου