Ανασκάλεμα

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Οι Ρώσοι μακελάρηδες και οι ταγματαλήτες της Χρυσής Αυγής βρώμισαν την αντιφασιστική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου - Καρατζαφέρης και Τσίπρας ανοιχτοί πλασιέ της Ρωσίας

Ο στρατός των νέων Τσάρων παρελαύνει στην Αλεξανδρούπολη
Κάθε χρόνο, η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου φέρνει δικαιολογημένη συγκίνηση σε κάθε πατριώτη και δημοκράτη. Είναι η μέρα που η Ελλάδα, ακόμα και κάτω από τη μπότα της μοναρχοφασιστικής διχτατορίας της 4ης Αυγούστου, έστω και με τη φωνή του αγγλόδουλου (ιδεολογικά φασίστα) Μεταξά, πήρε τη θέση της ανάμεσα στα ελευθερόφιλα κράτη και έθνη, που έδωσαν ανάμεσα στο 1939 και στο 1945 τη μάχη ενάντια στο ναζιφασιστικό Άξονα Γερμανίας – Ιαπωνίας – Ιταλίας. Η πανεθνική αυτή αντιφασιστική και στο βάθος αντιιμπεριαλιστική συστράτευση επισφραγίστηκε από το γνωστό επικό κάλεσμα του Νίκου Ζαχαριάδη για την πάλη με όλες τις δυνάμεις ενάντια στο φασίστα επιδρομέα.

71 χρόνια μετά λοιπόν, τα σκουλήκια του ναζισμού βγήκαν εμφατικά από τις τρύπες τους και έκαναν επίδειξη δύναμης ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Βγήκαν ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ του κλασσικού εθνοσωβινισμού και μιλιταρισμού, καθώς ματαίωσαν τη γνωστή στρατιωτική παρέλαση, το καμάρι της κλασσικής φαιάς παλαιοδεξιάς αντίδρασης. Δύο γεγονότα -ή μάλλον τρία- στιγμάτισαν με τα πιο μελανά χρώματα τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στα 2011, που κάτι μας λέει ότι θα τη θυμόμαστε για χρόνια σαν την απαρχή ανώμαλων πολιτικών εξελίξεων στο τόπο μας (πράγμα που επιβεβαιώνεται με τις νέες εγκληματικές προβοκάτσιες των Παπανδρέου – Βενιζέλου).

Το πρώτο είναι το γεγονός της «πρωτοπόρας» παρέλασης 70 Ρώσων πεζοναυτών στη στρατιωτική παρέλαση της Αλεξανδρούπολης, πρωτοπόρας με την έννοια ότι προπορεύονταν οποιουδήποτε ελληνικού στρατιωτικού τμήματος. Οι Ρώσοι καταχειροκροτήθηκαν από το «αγαναχτισμένο» πλήθος, προφανώς σε αντίθεση με τους «Ευρωπαίους που μας εκμεταλλεύονται και θέλουν να μας επιβάλλουν νέα Κατοχή». Και ποιος μπορεί να ψέξει το λαό;; Αυτά δε του λένε εδώ και 20 τουλάχιστο χρόνια, αντάμα, όλα τα υπεραντιδραστικά υποκείμενα των κομματικών ηγεσιών, σχεδόν στο σύνολό τους;; Δεν είναι μήπως ενωμένη όλη η αντιλαϊκή αντίδραση, από τη μικροαστική ηγεσία των Διαρρηχτών του «ΜΛΚΚΕ» μέχρι τους Χρυσαυγίτες στη θέση πως όποιος κάνει, ακόμα και μέσα στη Ρωσία, αντι-πουτινικό αγώνα, είναι κατά βάθος ή «σε τελική ανάλυση» ένα «φιλοδυτικό κάθαρμα»;;




Σε γνωστό ορθοδοξοφασιστικό σάιτ, διαβάζουμε:

"Φέτος η παρέλαση είχε και την μεγάλη "ατραξιόν" που δεν ήταν άλλη από τη συμμετοχή στην παρέλαση, Ρώσων πεζοναυτών από το πλοίο που εχθές κατέπλευσε στην πόλη, το "Tsesar Kunikof". Πράγματι η παρουσία του τμήματος των Ρώσων απέσπασε θερμό χειροκρότημα μιας και παρέλασαν με περισσή περηφάνεια και αγάπη προς του πολίτες της Θράκης.

Φυσικά δεν λείψανε και οι αγανακτισμένοι πολίτες της Αλεξανδρούπολης που ειρηνικά και στο τέλος της παρέλασης είπαν το δικό τους "ΟΧΙ" στο ζυγό του ΔΝΤ και της Μέρκελ. "ΌΧΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ - ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ" το σύνθημα των αγανακτισμένων.

Σε αντίθεση με πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας όπου οι παρελάσεις διεκόπηκαν, στην Αλεξανδρούπολη ολοκληρώθηκε κανονικά.
ΠΗΓΗ.

Ο Έλληνας γνωρίζει καλά ποιοι είναι οι πραγματικοί του σύμμαχοι και συμπεριφέρονται ανάλογα: Εκτός αν κάποιοι νομίζουν πως αν στη θέση των Ρώσων ήταν Αμερικανοί ή Γερμανοί, θα τους...αποθέωναν!

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, αφού τμήματα του ελληνικού και του ρωσικού στρατού παρήλασαν μαζί: Ευχόμαστε να μην αργήσει η ώρα που θα το ξανακάνουν, λίγα χιλιόμετρα...ανατολικότερα από την Αλεξανδρούπολη!"



Μαζικός τάφος στην Τσετσενία
Οι Ρώσοι παρέλασαν με την τρίχρωμη σημαία των Τσάρων και τη ασπρογάλαζη ρώσικη ναυτική σημαία, αυτήν που είχε σα σύμβολό του και ο χιτλερικός Βλασόφ, που αυτομόλησε στα 1941 από την ΕΣΣΔ στη χιτλερική Γερμανία και οργάνωνε τους Ρώσους εμιγκρέδες για να πολεμήσουν ενάντια στη Σοβιετική Ένωση στα 1941-1945. Αλλά αυτό είναι απλή παρωνυχίδα, μπροστά στο γεγονός ότι ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ρώσικος νεοτσαρικός είναι ένας ολοκληρωμένος χιτλερικού τύπου στρατός, δύναμη εθνοκάθαρσης, βασανιστηρίων και δολοφονίας αμάχων. Όλα τούτα τα εξάσκησε στην Τσετσενία κύρια μεταξύ 1994 και 2000, και λιγότερο (γιατί δεν τον «έπαιρνε» διεθνώς) στη Γεωργία του 2008, για να μη μιλήσουμε βέβαια για το γενοκτονικό του όργιο στο Αφγανιστάν τη δεκαετία του ’80 με τη «σοβιετική» τότε μορφή.

Το ισοπεδωμένο Γκρόζνυ - 2000
Τα τέρατα αυτά, οι ισοπεδωτές της πρωτεύουσας της Τσετσενίας Γκρόζνυ, που βίαζαν περήφανους ανθρώπους κι έσφαζαν γυναικόπαιδα ρίχνοντάς τα σε ομαδικούς τάφους, αυτοί που μαζί με τους Σέρβους εθνικοναζήδες εθνοεκκαθαριστές του 1991-1995 ξανάφεραν τις χιτλερικές πρακτικές στο μέσο της Ευρώπης, στη συνείδηση του μέσου Έλληνα αποτελούν «αντίβαρο» στη «δυτική επιρροή στη χώρα μας». Η πλάκα (αν μας παίρνει να κάνουμε πλάκα σε τέτοιες ώρες) είναι ότι η τακτική συμμαχία των δύο υπερδυνάμεων, Ρωσίας και ΕΠΑ, κατά του Δεύτερου Κόσμου και βασικά της Ευρώπης, που την πραγματοποιεί ο υπεραντιδραστικός επεμβατιστής και ακραία φιλικός απέναντι στη Μόσχα Ομπάμα, έχει οδηγήσει τον ελληνικό φαιοκόκκινο φασισμό να βρίζει λιγότερο τους «αιώνιους εχθρούς» Αμερικάνους (!!) και να έχει συγκεντρώσει τα πυρά του κύρια στη Μέρκελ και την σημερινή Γερμανία. Τι αισχρό, τι βρώμικο παιχνίδι, τι απερίγραπτη πλάνη για το λαό μας από τα καθάρματα του καθεστώτος.

Την ίδια μέρα, στην Αρτέμιδα Αττικής, συνέβη και ένα άλλο αίσχος: στην καθιερωμένη μαθητική παρέλαση των σχολείων της περιοχής, χώθηκαν σα τους γυμνοσάλιαγκες οι χιτλερικοί της Χρυσής Αυγής. Μπήκαν πίσω από τους μαθητές, παρέλασαν κανονικά με ελληνικές σημαίες (!) και στο τέλος, με τον αρχιναζιστή Κασιδιάρη, κατάθεσαν στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στην κεντρική πλατεία. Δηλαδή, οι συνεχιστές της Πέμπτης Φάλαγγας, των Τσολάκογλου – Λογοθετόπουλου – Ράλλη (μάλιστα μόνο ο Λογοθετόπουλος ήταν κανονικά και με το νόμο ναζιστής σα τους χρυσαυγίτες, οι άλλοι δύο ήταν ακροδεξιοί φιλοναζιστές), των ταγματαλητών «τίμησαν» τη 28η Οκτωβρίου. Το παπαδαριό και οι τοπικές αρχές φυσικά δεν έβγαλαν άχνα, κι έτσι οι ναζιστές, που αναγγέλθηκαν και από τα μεγάφωνα (!) σαν συμμετέχοντες στην τελετή, νομιμοποιήθηκαν στην κοινή συνείδηση σαν ανοιχτό, κρατικό, αποδεκτό πολιτικό ρεύμα. Μάλιστα, άνοιξαν και γραφεία στην Αρτέμιδα.




Στον Πειραιά πάλι, την τιμητική του είχε ο εθνικοσοσιαλιστής αντισημίτης Μητροπολίτης Σεραφείμ. Αυτό το κτήνος, που δέχεται στο γραφείο του και υμνεί τον ναζιφασιστικό «Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο» της Πιερίας, που μιλάει όπου σταθεί και όπου βρεθεί για την παγκόσμια σιωνιστική συνωμοσία, ρίχνοντας δηλητήριο στην ψυχή του ποιμνίου του, έκανε δήλωση που μεταδόθηκε από την  κρατική τηλεόραση ασχολίαστη. Σε αυτήν, κάλεσε σε αγώνα «κατά του κεφαλαίου και του διεθνούς σιωνισμού που απεργάζονται μια διχτατορία» κλπ. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει πει σε εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα ότι ο Χίτλερ ήταν όργανο των Εβραίων, οι οποίοι προφανώς κατά το «σεβασμιότατο» αυτοεξοντώθηκαν (!). Αυτόν τον άνθρωπο ο ψευτοδημοκράτης Ιερώνυμος, που πήγε στο Κατάρ για να προσελκύσει επενδύσεις (!!!!!!) τον έχει και τον λιβανίζει, υποστηρίζοντας πως «ο καθένας έχει τις απόψεις του» κλπ.



Όσο για το φαιοκόκκινο μεσαίωνα ΣΥΡΙΖΑ – εθνικοφασιστών – ναζιστών που εξέδραμε στις παρελάσεις, θα πούμε μονάχα το εξής. Υπάρχει πραγματικά ένα κομμάτι του λαού, πονεμένο και εξουθενωμένο, που χρησιμοποιείται από το σοσιαλφασισμό για τις βρωμοδουλειές του. Φυσικά και η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων σε τέτοιες ενέργειες, που είναι τσακισμένοι μικροαστοί, συνήθως καθυστερημένοι πολιτικά, δεν έχει ιδέα ότι π.χ. στις 28/10 έπαιξε το παιχνίδι του Παπανδρέου, που μόλις χτες βύθισε την παγκόσμια οικονομία στην αβεβαιότητα, με τις ασύλληπτες προβοκατόρικες αντιευρωπαϊκές ενέργειές του.


Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως, με καταλύτη το σιχαμερό έκτρωμα που αποκαλείται ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον έχει πετάξει κάθε φύλλο συκής και επιδίδεται ανοιχτά στον πραξικοπηματισμό (τον οποίο οι μαρξιστές πάντα χτυπούσαν κατακέφαλα), εξυφαίνεται το μπλοκ του μικροαστικού στρατού του νέου φασισμού. Αυτό που μένει να λύσουν οι φασίστες και οι σοσιαλφασίστες είναι οι εσωτερικές αντιφάσεις αυτού του στρατού, γιατί άλλο ΣΠΙΘΑ, άλλο ΛΑΟΣ, άλλο ναζιστές της ΧΑ, άλλο ψευτοΚΚΕ, άλλο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όλοι αυτοί μπορεί να έχουν σα γενικό πρόγραμμα την επιστροφή στο μεσαίωνα με το νεοφεουδαρχικό, υπερδεξιό «αντικαπιταλισμό» τους, ωστόσο η βάση τους πιστεύει στ’ αλήθεια σε μεγάλο βαθμό στις διακηρύξεις τους. Αν προσπαθήσουν να ενοποιήσουν όλο αυτό τον ετερόκλητο στρατό απόλυτα, νομίζουμε πως θα δοκιμάσουν οδυνηρές εκπλήξεις.


Η απόλυτη σχεδόν ένωση Καρατζαφέρη – Τσίπρα στις επικλήσεις στον Παπούλια να καταστεί παράγοντας διασάλευσης της δημοκρατίας μέσα από την «υπεράσπισή της», οι κοινές τους εκκλήσεις για «να βρούμε τα χρήματα αλλού με άλλο γεωπολιτικό προσανατολισμό» (ο Καρατζαφέρης εδώ και 3 εβδομάδες μιλάει ανοιχτά για τη Ρωσία, την οποία επισκέφθηκε μισο-μυστικά πριν από λίγες μέρες, ενώ και ο Τσίπρας υπονόησε το ίδιο χθες 31/10 σε συνέντευξή του στο ΑΛΤΕΡ), η άγνοια των Ευρωπαίων ηγετών για το δημοψήφισμα που προκήρυξε ο δήθεν «εβραιομασώνος υπάλληλος των δυτικών μονοπωλίων» Παπατζής ο Γ’, η κατρακύλα που έφερε η ανακοίνωση για το δημοψήφισμα στο ευρώ και στα διεθνή χρηματιστήρια, η σιχαμερή παρουσία του προβοκάτορα Χρυσοχοϊδη στην «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» του Πρετεντέρη (31/10) όπου σήκωσε κι αυτός παντιέρα κατά της Γερμανίας που «χάρηκε που την αιφνιδιάσαμε» και των τραπεζών που «τις υπερασπίζεται η ΔΗΣΥ και η ΝΔ» (!), ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ πρέπει επιτέλους να κάνουν κάθε πατριώτη, δημοκράτη, αριστερό να ανοίξει τα μάτια του.

(Ο Καρατζαφέρης στις 23/10/2011 κάνει το πιο γλοιώδες και σιχαμερό κάλεσμα στη "Μεγάλη Ρωσία" που θα έρθει "ανιδιοτελώς" στην Αθήνα, μιλώντας με ΥΜΝΟΥΣ για Ρωσία - Κίνα, ενώ αποκαλύπτει και τη συμφωνία του με τη στρατηγική Κλίντον - Ομπάμα στο ζήτημα του ΡΩΣΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ - "Η προσήλωση στη Δύση μας κατέστρεψε" κλπ.)



(Προσοχή στο 12:45 του Τσίπρα για το "γεωπολιτικό προσανατολισμό" - όλα τα άλλα είναι γαρνιτούρα)




Ήδη οι ελληνικές προβοκάτσιες και το γενικό σάπισμα του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, καθώς και το ρωσοαμερικάνικο τακτικό μέτωπο συμμαχίας, έχουν οδηγήσει την ΕΕ σε εσωτερικό φάγωμα άνευ προηγουμένου, που απειλεί και την ίδια της την ύπαρξη. Αυτό μας έλειπε τώρα, να βγούνε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας οι ευρωπαϊκοί ιμπεριαλιστικοί σωβινισμοί, και να αρχίσουν πάλι να γδέρνονται οι Γάλλοι με τους Γερμανούς, οι Γαλλογερμανοί με τους Άγγλους, οι Ιταλοί με όλους τους υπόλοιπους και ούτω καθ’ εξής. Ευχής έργον για τη ρώσικη υπερδύναμη, που τη μια θα ενώνεται με τη Γερμανία και θα της ξυπνάει μνήμες «βισμαρκικού» μεγαλείου ενάντια στη Γαλλία, την άλλη θα υποκινεί τους Ιταλούς να ανασυστήσουν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, μετά θα βάζει στα Βαλκάνια να σφάζονται όλοι εναντίον όλων, και τελικά θα ηγεμονεύει πάνω στους πάντες, τη στιγμή που η Κίνα θα καταβροχθίζει όλη τη νοτιοανατολική Ασία και τελικά και την ιμπεριαλιστική, αλλά μισοάοπλη πια, Ιαπωνία.

Η ελληνική κρίση είναι πια ένα παγκόσμιο ζήτημα, είπε επιβεβαιώνοντας απλώς το αυτονόητο ο Σαρκοζί πριν λίγη ώρα. Αυτό ας το σκεφτεί καλά κάθε πολιτικά σκεπτόμενος άνθρωπος, και ας αναλογιστεί ποια πολιτικά ρεύματα, οσοδήποτε μειοψηφικά κι αν είναι, του είπαν από την αρχή την αλήθεια για την προβοκατόρικη διαχείριση της ελληνικής χρεοκοπίας από το πεντακομματικό καθεστώς και ποιοι του χάιδευαν τ’ αυτιά είτε με αστοφιλελεύθερες ηλιθιότητες για το «σώφρονα Παπανδρέου» είτε ακόμη χειρότερα με σοσιαλφασιστικά χοντροκομμένα ψέματα για «χούντες της ΕΕ και του Δ’ Ράιχ με όχημα τον άβουλο δυτικόδουλο Παπανδρέου»…

Το αντιφασιστικό, δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο, που δε μπορεί παρά να είναι στην κύρια πλευρά του αντιρώσικο-αντισοσιαλιμπεριαλιστικό, με μπροστάρη του το προλεταριάτο και τους πιο βαθιούς αντισοσιαλφασίστες, δηλαδή τους πραγματικούς κομμουνιστές, είναι πια μονόδρομος για τη σωτηρία του λαού και της Ελλάδας, αλλά σε τελική ανάλυση και της Ευρώπης και της ειρήνης ανάμεσα στους λαούς της. Η κοινωνική απολύτρωση του παγκόσμιου προλεταριάτου και των λαών από τα δεσμά του ιμπεριαλισμού περνάει πάνω από τη συντριβή του Άξονα με τα δύο κεφάλια, των κανίβαλων που πρόδοσαν τις δύο πρώτες εργατικές εξουσίες της ιστορίας και που κατοικοεδρεύουν σε Μόσχα και Πεκίνο.

28 σχόλια:

  1. Μουγκα για το θεμα της παρελασης και καταθεσης στεφανουν απο τους ναζι στην μνημη του αντιναζιστικου αγωνα, ψευτοδημοκρατες δημοσιογραφοι και ψευτοφιλελευθεροι της κακιας ωρας, εχουν σοβαροτερα θεματα ''ανθρωπινων δικαιωματων'' να ασχολουνται... το δικαιωμα των ομοφυλοφυλων στον γαμο για παραδειγμα... Ελεεινα καθεστωτικα ρεμαλια που αποτελουν το δεκανικι του καθεστωτος και ας υποκρινονται οτι ειναι αντιπαλοι, πλεον εχουν αποκαλυφθει, ειναι εχθροι του λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.elora.gr/portal/images/stories/pdfs/daily/2011/11/1457.pdf

    "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" Τετάρτη 2 Νοεμ.2011,σελίδα 4 (παραπομπη απο το πρώτο θέμα της πρώτης
    σελίδας) :

    "Ο Γ.Α.Π. 'Δούρειος Ίππος' του ευρασιατικου άξονα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν, δυο κατ' αρχή λόγια.

    Για λόγους άσχετους με τη θέληση του ιστολογίου, δε μπορέσαμε να απαντήσουμε στο συγκεκριμένο σχόλιο την ώρα που αναρτήθηκε. Έτσι το δημοσιέψαμε και επιφυλαχθήκαμε σαν ΚΜ να δώσουμε σήμερα μια απάντηση επί της ουσίας. Το σχόλιο του ανώνυμου (του κάτω ανώνυμου) δείχνει ότι το ΚΜ άργησε και μπορεί να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις.

    Η Ελεύθερη Ώρα είναι μια χουντοφυλλάδα του φασισμού. Είναι σωβινιστική, υπεροπισθοδρομική, για το πλέον οπισθοδρομικό και υπερσυντηρητικό λαϊκό κομμάτι της παλιάς δεξιάς, κυρίως ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ και της ΝΔ. Είναι επίσης και ορθοδοξοφασιστική, προμοτάρει τον εθνικοσοσιαλιστή Σεραφείμ του Πειραιά, γλύφει τη Χρυσή Αυγή, ενώ εννοείται ότι αποτελεί βαρύ πυροβολικό του τεταρτοαυγουστιανισμού και της χούντας.

    Ένα ζήτημα υπάρχει με την Ελεύθερη Ώρα: ότι επιβιώνει στη γραμμή της σε μια ισχυρή πλευρά ο κλασσικός αμερικανόφιλος φασισμός, που βέβαια ακόμη κι εκεί μέσα είναι μειοψηφικός, αφού ο αντισημιτισμός, ο φιλοναζισμός, τελικά όλη η ανατολική ιδεολογική σαβούρα επικρατούν σε αυτή τη βρωμοφυλλάδα. Και δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Φασισμός που να μην είναι με την κύρια φασιστική ανερχόμενη δύναμη κάθε εποχής δε μπορεί να ζήσει. Η θρασύδειλη, βρώμικη φύση του κάθε φασίστα είναι συνυφασμένη με το να πηγαίνει με το δυνατό.

    Έτσι λοιπόν, από το γενικό παλαιοδεξιό αντιΠΑΣΟΚισμό του, ο αρθρογράφος της Ε.Ο. προφανώς κάπου διάβασε ή και παρακολουθεί, όπως και χιλιάδες άνθρωποι, τη μαρξιστική - λενινιστική - μαοϊστική ανάλυση της ΟΑΚΚΕ. Σα φασίστας πονηρούλης πλαστογράφος, δε λέει κουβέντα φυσικά για την πατρότητα της θεωρίας, αν και την αντιγράφει περίτεχνα, και κυρίως δε λέει λέξη για τις υπόλοιπες πλευρές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΟΑΚΚΕ, και αυτό πια μπορεί να το διαπιστώσει κάθε καλόπιστος άνθρωπος, αφού σχεδόν όλα τα φύλλα της Νέας Ανατολής από τον Ιούλη του 1985 που εκδόθηκε μέχρι σήμερα είναι πλέον στο Διαδίκτυο (σε λίγο θα βρίσκονται ΟΛΑ), είναι η μόνη οργάνωση της επαναστατικής Αριστεράς (εντός ή εκτός εισαγωγικών, γιατί αυτός ο χώρος κύλησε στον πιο μαύρο ρεβιζιονισμό) που έβαζε ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.

    Ποτέ η ΟΑΚΚΕ δεν έκατσε στο ίδιο τραπέζι σε διακομματική επιτροπή (που μοιράζει προεκλογικά το χρόνο, τα εκλογικά περίπτερα κλπ.) με την ΕΠΕΝ, το ΕΝΕΚ, αργότερα με την ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Άρθρα και πρωτοσελιδά της με τίτλο ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ κυκλοφορούσαν όταν οι ψευτοαριστεροί ενώνονταν με τους χουντοφασίστες και τους ναζιστές κατά της "επάρατης" Δύσης.

    Ο χουντικός Ντερτιλής, ο μόνος πια έγκλειστος χουντικός εγκληματίας, που η ΟΑΚΚΕ (και πολύ σωστά) λέει ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ, όπως έλεγε και για όλους τους χουντοφασίστες, στο κελί του επί του επιθετικού σέρβικου πολέμου στη Βοσνία καρφίτσωνε σέρβικα σημαιάκια σε κάθε μουσουλμανικό βοσνιακό χωριό που καταλαμβανόταν στο χάρτη. Πανηγύριζε δηλαδή μαζί με την Παπαρήγα, τον Κωνσταντόπουλο, το Ανδρέα Παπανδρέου, τους Σαμαράδες όλο το φασισταριό και σοσιαλφασισταριό.

    Και να πω και κάτι άλλο: αυτό το κολπάκι το έκαναν και οι ΕΠΕΝίτες στην εφημερίδα τους "Ελληνικός Κόσμος" μεταξύ 1985 και 1993 χοντρικά, όταν αναδημοσίευαν άρθρα της ΟΑΚΚΕ κατά της ΕΣΣΔ, βγάζοντας όλα εκείνα τα σχόλια της ΟΑΚΚΕ για την διάκριση κομμουνισμού και σοσιαλφασισμού, καθώς και κάθε νύξη κατά του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, που τότε ακόμη οι ΕΠΕΝίτες τον αγαπούσαν (μεταξύ αυτών και ο Βορίδης του ΛΑΟΣ, που τώρα το παίζει "ήπιος" και λάιτ).

    Αυτές οι βρώμικες προβοκάτσιες δεν πιάνουν στον ανοξείδωτο χάλυβα, που είναι η θεωρία των Τριών Κόσμων και παραπέρα η σύλληψη της αντιστροφής του επαναστατικού κομμουνισμού από τους αρχιρεβιζιονιστές παλιανθρώπους.

    Εμείς ένα έχουμε να πούμε στους χουντοφασίστες πλαστογράφους της Ε.Ο. και στους προβοκάτορες παντός είδους που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν αυτές τις μανούβρες:

    ΚΑΤΩ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ.Γ. Την εποχή 1985-1991, που ο σοσιαλφασισμός σαν ψευτοΚΚΕ και μετά ενιαίος ΣΥΝ έριχνε γέφυρες με όλη την κλασσική αστική αντίδραση, ακόμα και το χουντοφασισμό, ο λακές του Κρεμλίνου θλιβερός Φλωράκης έδωσε συνέντευξη στον αρχιχουντικό εκδότη της Ελεύθερης Ώρας Μιχαλόπουλου, που μετά από χρόνια καταδικάστηκε για εγκληματίας (έπαιρνε λεφτά από ανθρώπους δήθεν για να τους σώσει από τη 17Ν).

    Μάλιστα, η συνέντευξη με το φίλο του Παπαδόπουλου έγινε στο 10ο όροφο του Περισσού και είχε εκδοθεί από το Μιχαλόπουλο σε χωριστή μπροσούρα, με τίτλο "Στο μυαλό του Χαρίλαου Φλωράκη - 3 ώρες μαζί του" κλπ. αν θυμάμαι καλά. Στο εξώφυλλο φαινόταν ο Φλωράκης με ανοιχτό το πάνω μέρος του κρανίου, ότι και καλά ο Μιχαλόπουλος είχε διεισδύσει στα άδυτα της σκέψης του "μεγάλου αυτού κομμουνιστή".

    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην ξεχνάμε κάποια πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να συμπληρώσω απλώς πως ψευτοΚΚΕ - ΣΥΝ - "μ-λ" νεοτροτσκιστές, όπως πάντα σχεδόν, στις τελευταίες εκλογές δε δέχτηκαν τη γραμμή της ΟΑΚΚΕ να μην κάτσει κανείς στο τραπέζι της διακομματικής μαζί με το χιτλερικό της Χρυσής Αυγής.

    Στις ευρωεκλογές του 2009 αποχώρησε από το τραπέζι η ΟΑΚΚΕ και το ΕΕΣ - Ουράνιο Τόξο των εθνικά Μακεδόνων, αφού ο Παυλόπουλος δεν δέχτηκε να διώξει τη Χρυσή Αυγή από το τραπέζι, ενώ μετά από αυτό ευαισθητοποιήθηκε και αποχώρησε και ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (προς τιμήν του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ.Φ.Δ.

    Φίλε ΚΜ,
    πέρα από αυτά που γράφεις είναι γνωστό ότι όταν μια θεωρία ανατρεπτική για τις επικρατούσες αντιλήψεις περάσει από το στάδιο της αποσιώπησης και της γελοιοποίησης σε εκείνο της σταδιακής επιβεβαίωσης και σε μια κλιμάκωση της επιρροής της, θα εμφανιστούν σίγουρα ''θιασώτες'' της που θα την οικειοποιηθούν, θα την παραλλάξουν, θα δημιουργήσουν σύγχυχη, εν τέλει θα χτυπήσουν τον αληθινό φορέα της.

    Επειδή αυτή είναι η δεύτερη φορά που βλέπω να χρησιμοποιούνται κάποια τμήματα της γραμμής της ΟΑΚΚΕ όχι μόνο χωρίς να γίνεται αναφορά σε αυτήν, αλλά αντιθέτως με προσπάθεια οικειοποίησής τους μέσα σε πλαίσια αντίθετα με το σύνολο της γραμμής, πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει απάντηση. Θα μπορούσαν και νομικές κινήσεις να γίνουν αλλά αυτό που σίγουρα μπορεί να γίνει άμεσα και είναι το σημαντικότερο από πολιτικής άποψης είναι ένα άρθρο στη Νέα Ανατολή που θα καταγγέλλει συγκεκριμένα τα προβοκατόρικα αυτά δημοσιεύματα και την χάλκευση.

    ΥΓ. Ένα πρώτο σχόλιο για τις δραματικές εξελίξεις που παρακολουθούμε; Πιστεύεις ότι αναγκάστηκαν σε υποχώρηση υπό την πίεση της Ευρώπης ή ότι ήταν δική τους επιλογή η κυβέρνηση συνεργασίας;

    Σ.Φ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ΣΦΔ

    Έχεις απόλυτο δίκιο για την πορεία μιας σωστής επιστημονικής ή πολιτικής θεωρίας που για μια εποχή βρίσκεται σε αντίθεση με τις καθεστηκυίες αντιλήψεις και θέσεις από την αποσιώπηση στην αποδοχή.

    Νομικές κινήσεις σε ζητήματα πατρότητας πολιτικής θεωρίας ΣΦΔ είναι πολύ επίκίνδυνο πράγμα. Φαντάσου δηλαδή το σημερινό ναζιστικό "Κ"ΚΚ να διεκδικούσε την κληρονομιά και την αποκλειστική νομή του έργου και της θεωρίας του Μάο, με το επιχείρημα ότι αποτελεί τη φυσική συνέχεια του! Δηλαδή τι μπορείς να πεις στο δικαστήριο;; "Εγώ είπα ότι ο Παπανδρέου είναι ρωσόδουλος πρώτος, έχω το κλοπυ-ράιτ";; Στην πολιτική καλώς ή κακώς ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι του κατέβει (εκτός από τους ανοιχτούς ναζιστές και ρατσιστές, που πρέπει να πηγαίνουν φυλακή και καθόλου να μη γίνεται σεβαστή η "ελευθερία του λόγου" τους, που ισοδυναμεί με έγκλημα).

    Νομίζω όμως πως, όπως και στο παρελθόν με τις προβοκάτσιες των χουντοφασιστών της ΕΠΕΝ, η ΟΑΚΚΕ θα απαντήσει έστω και ολιγόλογα...

    Πάντως, πέρα από τους σκούληκες της Ε.Ω., είναι γεγονός πως η φαινομενικά εντελώς απονενοημένη κίνηση - έκρηξη του Παπατζή του Γ' στα θεμέλια της παγκόσμιας οικονομίας, έβαλε πολύ κόσμο, κυρίως στην Ελλάδα, να σκεφτεί ότι δε μπορεί ο τύπος να είναι ευρωαμερικάνος, όπως τον παρουσίαζε το ίδιο του το καθεστώς μέχρι σήμερα. Φυσικά προτάσσονται χίλιες δυο άλλες "ψυχολογικοειδείς" ερμηνείες, και όχι ότι είναι "ρωσάκι". Και μεταξύ μας, είναι και λογικό. Η μεγάλη νίκη της μετά το 1991 Ρωσίας είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ, όπως ήταν επί Μπρέζνιεφ - Αντρόποφ - Τσερνιένκο, ακόμα και επί Γκόρμπι. Είναι απλό. Για τις μάζες, η χώρα Ρωσία είναι ένας φτωχομεσαίος συνεταίρος των δυτικών, που όταν τους τη βγαίνει είναι πάντα καλό, γιατί είναι κι αυτός, όπως και οι λαοί, "αδύναμος" και τα βάζει με τους "φονιάδες".

    (Συνεχίζεται)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τις εξελίξεις: Είναι μπλεγμένο κουβάρι, από ένα σημείο και μετά με έπιασε το κεφάλι μου από τις φλυαρίες και προσπάθησα να συγκεντρωθώ στην ουσία. Θα σου πω μονάχα τη δική μου άποψη, σαν μεμονωμένου ανθρώπου, μη δεσμευτική για κανέναν άλλο...

    Ναι, οι έξι ηγεσίες (μαζί έβδομος και ο κολαούζος των ΣΥΝ-ΔΗΜΑΡ, οι Οικολόγοι Πράσινοι που τους ελεγχει ο έμπιστος του ΣΥΝ γλοιώδης Τρεμόπουλος) είναι σε γενικές γραμμές πλήρως ευθυγραμμισμένες στον -απο τα δεξιά- αντιευρωπαϊσμό τους και στον έρωτά τους για τη Ρωσία και κατ' επέκταση για τους συμμάχους της.

    Ωστόσο, πρέπει οι μανούβρες ειδικά των ηγεσιών των δύο μεγάλων αστικών κομμάτων, που σα διακηρυγμένη στα λόγια γραμμή είναι με την Ευρώπη, να μην δίνουν ποτέ ανοιχτά την αίσθηση της αντιευρωπαϊκότητας. Από την άλλη, με το παραγωγικό σαμποτάζ του και την πλήρη εξάρτηση της Ελλάδας οικονομικά από τους πιστωτές, ο Ρώσος έκανε αντικειμενικά και την Ευρώπη συνδιαχειρίστρια του ελληνικού πολιτικού παιχνιδιού (στη μορφή, γιατί σε τελική ανάλυση όλοι εδώ πέρα ενάντια στην ενότητα της ΕΕ δουλεύουν).

    Δεν ξέρω λοιπόν αν π.χ. ο Σαμαράς κοίταγε να προφυλαχτεί και η πίεση τον ανάγκασε να "συναινέσει". Αν είναι έτσι, εύκολα θα τον σώσουν οι ΠΑΣΟΚτζήδες αλήτες, αφού θα του επιτρέψουν να μην πάρει κυβερνητικά πόστα και άρα να λέει πως δε φέρει ευθύνη και ψήφισε κυβέρνηση μονάχα για να μη φαληρίσει η χώρα, θέλοντας και μη, επειδή είναι "υπεύθυνος". Έπειτα, πράγματι στην ΚΟ της ΝΔ υπάρχουν πολλοί ευρωπαιόφιλοι, είτε φιλελεύθεροι είτε συντηρητικοί, που δε δέχονται να μετατραπούν σε Δίκτυο 21, με όλη την παλαιοδεξιά αντιλαϊκότητα που κουβαλάνε φυσικά και οι ίδιοι. Το ίδιο στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, όπου συνυπάρχουν οι αυτοδυναμικοί εθνικιστές με τους ευρωπαιόφιλους σοσιαλδημοκράτες. Όλοι αυτοί δε μπορεί να μιληθούν, εκφράζουν ζωντανές - πραγματικές τάσεις μέσα στην αστική τάξη.

    Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι πως το τελικό απόβαρο της κυβέρνησης συνεργασίας, που θα προκύψει από αυτές τις απίστευτες αντισυνταγματικές ραδιουργίες και πραξικοπηματάκια, θα συνεχίσει θέλοντας και μη το παραγωγικό σαμποτάζ (ακόμα κι αν χρησιμοποιηθούν τεχνοκράτες - γραφειοκράτες με ευρωπαϊστικό προφίλ), άρα τη βύθιση της χώρας και του λαού στην πείνα, τη δυστυχία και την οργή. Παπατζής ο Γ' και Σαμαράς, μαζί με τον αρχιφασίστα Καρατζαφέρη, που έχει καταστεί "εθνικός σοφός" από το καθεστώς, θα εγγυώνται ότι θα μπορεί ο ΣΥΝ να δέρνει και να σαμποτάρει ανενόχλητος, όπως και Αλέκα να κάνει "ταξική πάλη" σε ξενοδοχεία, καταπέλτες κλπ. χωρίς εργάτες και να καταλαμβάνει άμα λάχει και το Σύνταγμα με τα ΚΝΑΤ. Εδώ τα κτήνη άλλαξαν την ηγεσία του στρατού την ώρα που συζητιόταν η ψήφος εμπιστοσύνης στη Βουλή και αποστρατεύσαν καμιά 20αριά ανώτατους, για να βάλουνε απάνω δικούς τους καραβάνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το βασικό είναι, νομίζω εγώ, τούτη την ώρα:

    - Να μην γίνουν αποδεχτοί σα συγκυβερνητικό - καθωσπρέπει κόμμα οι φασίστες, φιλοναζιστές ρατσιστές παλιάνθρωποι του ΛΑΟΣ. Αυτό θα είναι μια μεγάλη μαχαιριά στα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού μας.

    - Να συγκροτηθεί όχι οργανωτικά αλλά σε επίπεδο συμπόρευσης (δεν ξέρω τη φόρμουλα) με κάθε πρόσφορο τρόπο ένας δημοκρατικός αντιφασιστικός πόλος, οσοδήποτε μικρός αλλά διακριτός, με πυρήνα και καθοδηγητικό φάρο τη γραμμή της προλεταριακής ΟΑΚΚΕ, που θα ξεσκεπάζει με ενιαίο τρόπο όπου σταθεί και όπου βρεθεί τη γραμμή του καθεστώτος. Αυτό για να σπάσει η απομόνωση και η δυσκολία του κάθε μεμονωμένου δημοκράτη, που γονατίζει κάτω από το βάρος μιας συνολικής γραμμής που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις τωρινές "γενικές" ιδέες των μαζών, αν και είναι ευθυγραμμισμένη με τις βαθύτερες διαθέσεις τους για δικαιοσύνη, λευτεριά, πολιτισμό, χορτάτη κι ευτυχισμένη ζωή, εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία.

    - Να αυτο-οργανωθούν οι μάζες μακριά από τα καπέλα του φασισμού και του σοσιαλφασισμού, της ΧΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΑΜ κλπ., σε μορφές υλικής αλληλοβοήθειας πέρα και έξω από τις κρατικές δομές, στα πρότυπα της Εθνικής Αλληλεγγύης του ΕΑΜ. Έρχονται δύσκολες μέρες κι ό,τι δεν κάνει ο λαϊκός δημοκρατικός πόλος, θα έρθει να το κάνει ο φασιστικός κανιβαλισμός με το δημαγωγικό λαϊκισμό του.

    Είναι και άλλα πολλά, δεν είναι πρόγραμμα κανενός τούτο, αυτά μου ήρθαν πρώτα στο κεφάλι, αλλά νομίζω ότι είναι μέσα στα βασικά καθήκοντα των αντι-σοσιαλφασιστών σήμερα αυτά που έγραψα παραπάνω.

    Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τη δική σου άποψη επί όλων αυτών, άσε που θα έχουμε να συζητάμε και για τα πρόσωπα, ποιοι θα στηρίξουν, όλα παίζουν ρόλο, έστω και δευτερεύοντα...

    Να είσαι καλά
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ.Φ.Δ.

    Είναι ακριβώς όπως τα λες σχετικά με τις νομικές διεκδικήσεις και την πολιτική, όμως όταν κάποιος χρησιμοποιεί αυτούσια κείμενα τότε υπάρχει λογοκλοπή. Έτσι κι αλλιώς δεν επικεντρώθηκα στο νομικό, απλώς το αφήνω σαν ενδεχόμενο για κάποια περίπτωση που έχω υπόψιν μου και σίγουρα θα την ξέρεις. Το ζήτημα πάντως δεν είναι να το παίρνουμε αψήφιστα γιατί μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις αν αρχίσει να διαδίδεται ως μια ακόμα φασιστική συνωμοσιολογία τμήμα της κεντρικής γραμμής της ΟΑΚΚΕ για την ελληνική ηγεσία.

    Σχετικά με την Ρωσία συμφωνούμε απόλυτα. Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα γενικά στην Ευρώπη. Το θετικό είναι ότι εκτός Ελλάδας είναι δεδομένη η αντιδημοκρατικότητα και η επιθετικότητα της πουτινικής Ρωσίας και δεν υπάρχουν ουσιαστικά οπαδοί της όπως σε εμάς. Αλλά κι εκεί δεν γίνεται αντιληπτή η συνέχεια του καθεστώτος άρα ούτε ο σχεδιασμός του...

    Η κίνηση του Παπανδρέου, που μόνο η ΟΑΚΚΕ στον κόσμο ερμηνεύει πολιτικά και όχι ψυχολογικά, είχε πράγματι αυτή τη θετική επίδραση που λες. Όμως ακριβώς γι'αυτό γίνεται υπερβολικά ύποπτη: πως αποφάσισαν να ρισκάρουν τόσο άγρια; Και η εξέλιξη που ήταν να μαζέψει το δημοψήφισμα άρον άρον και να εγκαταλείψει την κυβέρνηση βάζοντας όπως φαίνεται τον πλέον αξιόπιστο για την ΕΕ άνθρωπο και αναμφισβήτητα ευρωπαιόφιλο στην εξουσία; Ήταν ηθελημένη και προσχεδιασμένη ή προέκυψε από αστοχία;

    Σίγουρα θα υπονομεύσουν οτιδήποτε θετικό κάνει η νέα κυβέρνηση και πιθανόν θα δημιουργήσουν ένα κλίμα συνεργασίας ούτως ώστε όταν μετά από λίγους μήνες αυτή η κυβέρνηση λήξει να μπορούν ενωμένοι να την κατηγορούν ως εξυπηρετική των συμφερόντων της ΕΕ εις βάρος του λαού κλπ. Να πως μπορούν όλοι να έρθουν πιο κοντά και πως μπορεί να γίνει η έναρξη της αντιευρωπαϊκής ενότητας! Θα μπορούσε να είναι η οριστική απαξίωση και συντριβή των ευρωπαιόφιλων τάσεων αυτή η κυβέρνηση. Ήδη η ρητορική του ''ΚΚΕ'' δια στόματος αθλίου Μαΐλη φανερώνει ποιά θα είναι η γραμμή.

    Όμως παραμένει το γεγονός πως έστω για λίγους μήνες δεν θα έχουν την εξουσία στα χέρια τους, πράγμα που είναι πάντα επικίνδυνο, ιδίως αν σκεφτούμε ότι αυτή η κυβέρνηση θα βρίσκεται σε άμεση επαφή με την ΕΕ, ουσιαστικά θα είναι κυβέρνηση της ΕΕ, και έτσι αυτή θα μπορεί να έχει πρόσβαση στον πυρήνα της ελληνικής κρατικής και πολιτικής δομής με έναν τρόπο που δεν είχε ως τώρα.

    Σ.Φ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκεί αν θέλεις εντοπίζω μία μικρή διαφωνία μας. Ακόμα και με πλειοψηφικά τα ευρωπαιόφιλα αστικά στελέχη, που δεν είναι και τίποτα φίλοι του λαού αλλά έχουνε και αυτοί την ΠΟΛΥ αντιλαϊκή πλευρά τους, η κυβέρνηση θα είναι στα χέρια των "ρώσων".

    Αυτά τα στελέχη θα είναι υπό τη μόνιμη αίρεση των Παπανδρέου (ή Βενιζέλου) και Σαμαρά, οι οποίοι ακόμη και με το πιο αισιόδοξο σενάριο, αν δηλαδή πάει να γίνει και η πιο δειλή αναπτυξιακή πολιτική, θα βάζουν αυτά τα υποκείμενα των ΚΟ τους, να κάνουν "ανταρσίες" τις οποίες "οι ίδιοι δε θα θέλουν αλλά τι να κάνουν" κλπ.

    Άσε που ακόμη και μια "ευρωπαϊκή" κυβέρνηση τεχνοκρατών είμαι βέβαιος πως θα έκανε ό,τι έπρεπε ακριβώς για να κατηγορηθεί. Εφεδρείες, απολύσεις, μείωση εργατικού μισθού για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα μιας και σαμποτάζ γι' αυτούς δεν υφίσταται, οπότε η "ευρωπαϊκή" κυβέρνηση θα έδινε όλα τα κατάλληλα επιχειρήματα στον κάθε Μαϊλη να την κατακεραυνώνει. Η σωστή θέση για μένα εκεί δεν είναι να βγεις και να φωνάξεις "ζήτω η κυβέρνηση" γιατί οι μάζες θα σε πάρουν με τις πετρες και δικαίως, μιας και αυτή η κυβέρνηση θα τις φτωχαίνει κι άλλο, αλλά να καταδεικνύεις ότι αν αυτή η κυβέρνηση είναι μια φορά δεξιά και αντιλαϊκή, οι Μαϊληδες είναι ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ πιο αντιλαϊκοί και μάλιστα προετοίμασαν τους όρους για την πολιτική πείνας μέσω του σαμποτάζ.

    Άσε που υπάρχει και ένα άλλο θέμα, που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ το βάζει η ΟΑΚΚΕ. Πολλοί αστοφιλελεύθεροι ή ακόμα καλύτερα αστοδημοκράτες λένε "αχ να ερχόταν η Ευρώπη και να τους επέβαλε με το ζόρι μέτρα και να τους έβαζε να τα κάνουν με τη βία". Αυτό κι ας μη το καταλαβαίνουν κάποιοι απ' αυτούς, είναι τεράστια προβοκάτσια. Κανένας λαός δε σώζεται με το ζόρι. Πρέπει Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΛΑΪΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ να συντρίψει τους σαμποταριστές φίλους του Πούτιν, κι αν θέλει να αξιοποιήσει και τις αντιστάσεις της Ευρώπης σα μετόπισθεν. Σωτηρία απ' έξω και με το ζόρι θα κάνει τους ρωσόδουλους πραγματικό λαϊκό κίνημα που θα μιλάει για "εθνική ανεξαρτησία", κάτι που ήδη το κάνουν.

    Για τον τρόπο που λες ότι θα χρησιμοποιήσουν τα πεπραγμένα αυτής της κυβέρνησης, εν πολλοίς συμφωνώ. Δε νομίω όμως πως κανένας δημοκράτης μπορεί ή πρέπει να στηρίξει επ΄ουδενί αυτή την κυβέρνηση, το αποτέλεσμα δηλαδή του ανακτοβούλιου Παπούλια - Παπατζή Γ' - Σαμαρά ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ. Αν κάποιοι ευρωπαιόφιλοι υπουργοί δεχτούν μαχαιρώματα από το σοσιαλφασισμό, φυσικά κάθε αντιφασίστας θα τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ, δηλαδή ενάντια στους σοσιαλφασίστες. Ταυτόχρονα όμως, θα καταγγέλλουμε τις μαζικές εφεδρείες και θα καλούμε τους εργάτες να μη δεχτούνε π.χ. μείωση του κατώτατου μεροκάματου της ΕΓΣΣΕ, να παλεύουνε ενάντια σε μέτρα που πεινάνε το λαό κλπ. Συν τοις άλλοις, νομίζω πως πάντα πρέπει να θυμίζουμε πως αυτή η κυβέρνηση θα είναι όμηρη του Ρώσου. Ειδικά όμως αν μπούνε μέσα οι φασίστες του ΛΑΟΣ, θα πρέπει να ζητάμε το ΘΑΝΑΤΟ της κυβέρνησης αυτής, το τσάκισμά της, από τα αριστερά βέβαια κι όχι με επιχειρηματολογία ψευτοΚΚΕ-ΣΥΝ.

    Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστο, μπορεί να κάνω και λάθος (αλλά σε γενικές γραμμές δε νομίζω ότι κάνω :-))

    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ξεκαθαρη θεση της Χρυσης Αυγης στο προβλημα της Ελλαδας:

    ''Χωρίς παρωπίδες και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον αυτή τη στιγμή η λύση βρίσκεται στην Ρωσία. Όπως έχει αποκαλυφθεί οι Ρώσοι ήταν διατεθειμένοι πριν την Τρόικα να μας δανείσουν με πολύ μικρότερο επιτόκιο και χωρίς τους καταστροφικούς μνημονιακούς όρους αλλά με παρεμβάσεις φιλοαμερικανικών κύκλων η συμφωνία δεν επήλθε ποτέ! Και δεν είναι η μόνη…Αγωγός φυσικού αερίου, αμυντικά οπλικά συστήματα, εμπορικές διακρατικές συμφωνίες είναι μερικές από τις περιπτώσεις όπου η Ελλάδα είχε απίστευτο συμφέρον να κλείσουν με την Ρωσία και πάντα ένα “μαγικό χέρι” έφερνε τα πάνω κάτω και χάλαγαν…''


    http://xryshaygh.wordpress.com/2011/07/14/%CE%B7-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B7-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BD/

    Oι προβοκάτσιες λοιπόν του καθεστώτος που προσπαθούν να μαγαρίσουν την απόλυτα επιβεβαιωμένη πλέον γραμμή της ΟΑΚΚΕ βάζοντας τους φασίστες να εμφανίζονται ότι την υιοθετούν επί της αρχής είναι προφανείς και σίγουρα δεν πιάνουν, επιβεβαιώνουν δε για το πόσο φοβάτε το καθεστώς την ΟΑΚΚΕ και την γραμμή της.

    Φ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαγράφηκαν δύο σχόλια, του "κάτω" ανώνυμου που δήθεν υπερασπιζόταν την ΟΑΚΚΕ και του ίδιου που και καλά συνέχιζε λέγοντας ότι υπερασπίζεται την ΟΑΚΚΕ κ.ά. προβοκάτσιες.

    Ο άνθρωπος αυτός είναι ιδιάζουσα περίπτωση και προδίδεται από ένα ειδικό χαρακτηριστικό των κειμένων του.

    Οι προβοκάτσιες ενάντια στους μαοϊστές, ενάντια στους κομμουνιστές ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Κ.Μ γιατι απο[παίρνεις την χρ.αυγη 2 και 3 φορές (Πέραμα η 1α)

    έριξαν γέφυρες ειλικρινά αφου τα κείμενα σας τους άγγιξαν αυτοι

    φταίνε ?

    Οπως και για τα γεγονότα της 20ης οκτ. δεν διέφεραν και πολυ

    οι απόψεις σας βλέπουν μαλιστα και την κάλυψη που τους

    έδωσες δηλ. δεν "πρόσεξες" και εσυ τις εθνικιστικές σημαίες

    στην πρώτη γραμμή των επεισοδίων ΜΑΖΙ με τους αναρχομιδενιστες

    Αυτοι φταινε ?

    Που ξερεις μπορεί να εργάζονται στα συμφέροντα της μοτορ-οιλ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι απερίγραπτες σκουλικαντέρες που είναι αυτοί οι κνίτες ρε...

    Εδώ και 20 τουλάχιστο χρόνια, η γραμμή τους με τη γραμμή των ναζήδων είναι ταμάμ (ο έρωτας ξεκίνησε με την κοινή λατρεία για τους Σέρβους βιαστές και σφαγείς αμάχων στον επιθετικό - άδικο - γενοκτονικό πόλεμό τους ενάντια στη Βοσνία μεταξύ 1992 - 1995).

    Ποτέ δε θεώρησαν τους φασίστες κι ακόμα περισσότερο τους ναζήδες κάτι περισσότερο από απλά "λαγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ", του "κεφάλαιου" (υπονοώντας την κλασσική αστική τάξη), ενώ ακόμα και σήμερα όταν τίθεται θέμα αντιφασιστικής ενότητας, δράσης και πάλης, ΠΑΝΤΑ απαντούν ότι δε θα πάρουν μέρος, γιατί κάτι τέτοιο είναι αποπροσανατολιστικό από τα "πραγματικά προβλήματα του λαού, που είναι τα οικονομικά κι όχι οι φασίστες".

    Και μπαίνει ο κνίταρος, που τα κτήνη οι σύντροφοί του όταν δικαζόταν η ΟΑΚΚΕ το 1992 για το Μακεδονικό λέγανε στους εργάτες της Ζώνης ότι οι ΟΑΚΚΕίτες είναι "εθνοπροδότες Σκοπιανοί" και κυκλοφορούσαν τα αποκόμματα των σωβινιστικών εφημερίδων για τους "προδότες" για να πείσουν (κατά τα άλλα το ψευτοΚΚΕ καμαρώνει και για διεθνιστικό στο θέμα της Μακεδονίας το 1992), και λέει ότι οι χρυσαυγίτες έλκονται από κείμενα της ΟΑΚΚΕ. Δε ντρέπεσαι ρε;; Δεν αισχύνεσαι, που σε όλη την πλατφόρμα σου χωράνε οι ναζήδες;; Με τους πιο συνεπείς αντιναζιστές ήρθες να τα βάλεις;; Ό,τι γνώμη κι αν έχεις για τη γενική γραμμή τους για την επανάσταση, τον κύριο εχθρό, την ιστορία κλπ. κλπ. θα έπρεπε αν ήσουν τίμιος πολιτικά, να αναγνωρίζεις αυτό το απλό γεγονός.

    Ποιος τους πέταξε ρε τους ναζήδες από το Ικόνιο, που σκάσανε δήθεν να "συμπαρασταθούνε";; Ποιος τους διαολόστειλε κι έναν που μπήκε τον έβγαλε καροτσάκι σηκωτό έξω;; Ώστε ήταν εθνικιστές αυτοί με τους οποίους συγκρούστηκε το ψευτοΚΚΕ ε;; Τόσο κνίτης είσαι ρε διονμιχ1;; Ματάκια νομίζεις δεν έχουμε να δούμε μόνοι μας, από την τηλεόραση νομίζεις τα βλέπουμε όλα;; Ένας βλάκας με μια κρεμάλα ήτανε μπροστά με τους "Δεν Πληρώνω", και μετά έφυγε και ήρθανε οι αναρχικοί και ξεκίνησε το πατιρντί... Άσε τα σάπια ρε κνίτη...

    Όσο για τη ΜΟΤΟΡ-ΟΪΛ, σου άρεσε πολύ το άρθρο για τον Παναθηναϊκό τελικά, ότι και να γράψεις εκεί το πας... Η "εξυπνάδα" θα σε φάει κακομοίρη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και σημαία οχι μονο κρεμάλα και εγω εκει ημουν

    Και την Τετάρτη ,μεσα στην πλατεία
    Αντε δεν θα πας για ύπνο πέρασε η ωρα

    Σαλαμ-αλεκουμ
    Τσακας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμπλήρωση: Όταν λέω "με τους πιο συνεπείς αντιναζιστές ήρθες να τα βάλεις" δεν εννοώ την αφεντομουτσουνάρα μου.

    Εννοώ τους σ. της ΟΑΚΚΕ. Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

    ΥΓ: Ξέρεις κνίτη τι είχε απαντήσει ο σύντροφός σου πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, ο Πουντίδης νομίζω ήτανε, το 1997, όταν οι χρυσαυγίτες είχαν στείλει στο νοσοκομείο το 16χρονο μαθητή Π.Γ. και τον μεταλλεργάτη Γ.Ι., που κολλούσαν αφίσσες της ΟΑΚΚΕ στον Πειραιά ενάντια στα αγροτικά μπλόκα της πλούσιας εκμεταλλευτικής αγροτιάς των Μπουτο-Πατάκηδων σου;;

    "Αφού κολλάγανε αφίσσες ενάντια στα μπλόκα, καλά τους κάνανε οι χρυσαυγίτες"...

    Αίντε προβοκάτορα...

    ΚΜ (βαριέμαι να μπω από το λογαριασμό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά μπήκα κι από το λογαριασμό. Ζορίζεσαι εξυπνάκια, γιατί όλο πας να την κάνεις γυριστή κι όλο το "τρως" το πολιτικό μπερντάκι σου...

    Υ.Γ. Ρε μπας κι είσαι κανένας κνίτης ανηψιός του Βγενόπουλου;; Πολύ κατάκαρδα τον έχεις πάρα τον πρίγκηπα και τον Τσάκα... Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αν νομίζεις πως απαντησες ετσι δικαίωμα σου.......

    Αντιφάσκεις για αλλη μια φορα (μπουτας κτλ) δηλαδη

    Η μια πλευρα των μπουτα ειναι η πλουτοκρατία και η αλλη πια

    ειναι οι ψωμαχοι ? άρχισες τις μ@λ@..ες .παλι..

    Ας το δουμε ετσι αφου το θες .Δεν αμφισβητεις φαντάζομαι πως οι

    υπόλοιποι ειναι καρα -τσιφλικαδες .Τοτε ρε μάστορα τι δουλια εχεις

    αναμεσα σε "μεγαλοσυμφέροντα" εσυ ?? μπας και αγαπας τους

    βαρδινογιανηδες του κάμπου ρε τσακα.

    ΥΓ

    Για τους χρ.αυγητες μη μου λες μπουρδες ,αν σε εσενα ηρθαν στο ικονιο

    σε εμας δεν πλησιάζουν ουτε απο χιλιόμετρο.

    Τωρα να αρχισω να σου λεω μ@λ@κ.. πως κρύβονται ανάμεσα σε μεγαλο

    πλήθος οπως στις 20 οκτ η την προηγουμένη 19 μεσα στην πλατεία με τα

    κρανη τους έτοιμοι και φύγαν κουτρουβαλες στην ερμου οσοι πρόλαβαν

    ειναι συζήτηση αυτη μπροστά σε κοσμο

    Υ.Γ2

    Αμα δεν σε έχουνε για κομμουνιστή (οι Χ.Α) εγω φταίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να κι ο δουλοκτήτης του κάμπου, που τρύγαγε τις επιδοτήσεις με λεφτά του προλεταριάτου της Ευρώπης και της Ελλάδας για να τα τρώει στα κολόμπαρα και να διαλύει την παραγωγική βάση της χώρας. Πες μας ρε κνίτη, μα το μυαλό σου μέσα: οι εργάτες γης, οι σκλάβοι σου, μετανάστες κυρίως, πού ήτανε στα μπλόκα των "συντρόφων" σου;; Πού ήταν όχι μόνο σα φυσικές παρουσίες, αλλά και σαν πλαίσιο αιτημάτων;;

    Συμφωνείς δηλαδή ότι καλώς χτύπησαν τους ΟΑΚΚΕίτες τότε οι ναζήδες;; Όσο πας και χειροτερεύεις, ε...

    Υ.Γ. Σε σένα γιατί να πλησιάσουνε ρε μάγκα;; Τι τους ενοχλείς εσύ και η γραμμή σου;; Πότε κουτρουβάλησες φασίστες ρε ψευτάκο;;

    Πήγαινε σε καμιά παρέλαση να διαδηλώσεις με τη ΣΠΙΘΑ και τους φασίστες να πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aμα περιμένεις απο την τηλεόραση τι να δεις, και να ηταν μονο αυτο

    η δικια σου περίπτωση ειναι τέτοια που και η τηλεοραση να δείξει κατι

    εσυ θα αλλάξεις καναλι . Για την μανολαδα πως το έμαθες

    Οσο για την τεταρτη θα σε πικράνω το ανέφεραν

    και οι καινούργιοι σύντροφοι σου στο "ελευθεριακο" τους¨μεσο.

    εμεις δεν τα κάνουμε με θόρυβο για να μας Πούνε μπράβο

    Για να δεις τι σκατοψυχος εισαι μολις ειδες κλιμα με το

    κκε -απο ναζιδες που τους ελεγες τωρα απέξω απέξω ριχνεις γέφυρες

    εισαι για φτύσιμο στο χώμα ρε πήγε ο αλλος αντε τωρα ανθρωπάκι

    το "ξέχασες", φαίνεται για σενα δεν ειναι σημαντικό γεγονός.,

    Τράβα τωρα να κανεις την προσευχή σου να δεχθεί ο Παπαδημος

    να σωθεί το ευρω ευρωλιγουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θαυμάστε τον κνίτη από πάνω. Τι ήθος, τι γλώσσα, τι επιχειρηματολογία! Ρε κνίτη, μπροστά σου οι εθνικοφασίστες φίλοι των Σαμαράδων του antinews.gr μοιάζουν δημοκράτες...

    Επειδή όμως το ΚΜ δεν είναι ούτε antinews ούτε αναρχοΣΥΝ Ιντυμήντια, δε θα σε λογοκρίνει, όχι για λόγους αρχής, αλλά για να αναδεικνύεται ανάγλυφα ο πολιτικός σου χυδαίος λεκτικός τραμπουκισμός.

    Και πού 'σαι: εγώ μπορεί να μη θεωρώ τον Κοτσαρίδη επαναστάτη, αλλά στενοχωρήθηκα που πέθανε υπό αυτές τις συνθήκες ένας άνθρωπος που ανήκε γενικά στο λαό. Το κόμμα σου ασέλγησε στο πτώμα του, λέγοντας πως δήθεν τον σκότωσαν οι αναρχικοί και μετά θάβοντάς τον άρον άρον (εννοώ προσπερνώντας πολιτικά το θανατό του), δείχνοντας πόσο αναλώσιμους θεωρεί η σοσιαλφασιστική συμμορία του Περισσού ακόμη και τους ανθρώπους της βάσης του ψευτοΚΚΕ.

    Τώρα τι Παπαδήμος και ευρωλιγούρια και ιστορίες τσαμπουνάς, μόνο εσύ γνωρίζεις... Κυβέρνηση συγκροτημένη από Παπούλια - Παπατζή τον Γ' - Σαμαρά - Καρατζαφύρερ, ακόμα και με ευρωπαιόφιλους μέσα, είναι δυνατό ρε αχαρακτήριστε να τη θεωρεί κάποιος έστω και ανεκτή;; Αφού και 5% καλά στοιχεία να έχει, αυτά ακριβώς θα γίνουν στόχος του "κινήματος" των ψευτοΚΚΕ - ΣΥΝ και με τη βοήθεια Βενιζέλων και Σαμαράδων θα κατακρημνηστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο καθωσπρεπισμός σου ειναι χαρακτηριστικό των υποκριτων διοτι οι

    λεξεις δεν σκοτώνουν σε αντίθεση με το να υποδαυλίζεις ενα κλιμα

    που είχε ενα θυμα και που απο σύμπτωση δεν ηταν 4 η 5.

    Μονο εσυ και η α/κ δεν αποδοκίμασε τα σύννεφα απο μάρμαρο τα οποία

    πέταγαν ψηλοκρεμαστά για να χτυπήσουν τον κοσμο που απο τους 80

    χτυπημένους οι περισσότεροι ηταν άμαχοι μεσα σε αυτους πολλοί συνταξιούχοι

    γιαυτο μην στεναχωριέσαι τοσο,μια και δεν ειναι το πρώτο της μεταπολίτευσης ,

    τωρα εσυ "επαναστάτη" του πληκτρολογίου δεν θυμάμαι να ειχες ποτε

    κάποια απώλεια φαίνεται εχουν αλλάξει τα πράγματα και οι πραγματικοί "αγωνιστές"

    σαν εσένα και της παρέας σου ειναι ατσαλάκωτοι.και κινδυνεύουν να πεθάνουν

    απο βαρεμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν είναι θέμα καθωσπρεπισμού, φιλαράκο. Είναι θέμα πολιτικής ευπρέπειας. Με βάση αυτά που πιστεύω για τους κνίτες, ξέρεις τι μπινελίκι έπρεπε να σου κατεβάζω αν ακολουθούσα τη λογική σου;; Μπαίνεις εδώ, απολαμβάνεις μια δημοκρατία άνευ προηγουμένου, παίρνεις απάντηση σε όλα όσα θέτεις (δείγμα σεβασμού) και βρίζεις κι από πάνω! Με εκφράσεις όπως "σκατόψυχος", που βγάζουνε έναν κομπλεξισμό... Τι λόξα τώρα έχεις και μπαίνεις και γράφεις όλη ώρα σχόλια στο ιστολόγιο του "σκατόψυχου", μόνο η κνίτικη διαστροφή μπορεί να το εξηγήσει (εχτός αν σε έβαλε το "κόμμα", αλλά νομίζω θα έβαζε κάποιον λιγότερο "χου" από σένα).

    Επί της ουσίας τώρα. Αυτές τις μέθοδες σύγκρουσης του αναρχισμού τις έχεις καλύψει εκεί που σε βολεύανε. π.χ. Στα φοιτητικά του 2006-2007 ή σε άλλα "κινήματα" του σοσιαλφασισμού, οι μπάχαλοι δίνουνε στο κίνημά σου την πατίνα της "λαϊκής εξέγερσης", και βγαίνεις μετά και μιλάς για κρατική καταστολή... Αντιθέτως η "παρέα" μου πάντα συμπαραστεκόταν στους αναρχικούς όταν χτυπιόνταν άδικα από το κράτος ή συλλαμβάνονταν με χαλεκυμένες κατηγορίες ή για αρνήσεις στράτευσης παλιότερα, ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ τις διαφορές αρχών των δύο χώρων. Επίσης, έχει καθαρίσει τις σχέσεις της με τον αναρχοναζισμό, αλλά και με το σπασιματισμό. Το τέρας που έφτιαξες εσύ και ο ΣΥΝ, έχει την ιδιότητα πού και πού να αυθαδιάζει. Δε στηρίζω σε καμία περίπτωση βία και μάρμαρα σε μέλη της βάσης του ΠΑΜΕ-ψευτοΚΚΕ, κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι συναδελφοί μου, φίλοι μου, γνωστοί μου, λαϊκοί άνθρωποι (νομίζεις ότι δεν έχω φίλους που είναι ψευτοΚΚΕ;;), ωστόσο τα μάρμαρα τα έφαγαν κύρια οι της περιφρούρησης (εκεί ήσουν;), πράγμα με το οποίο δεν έχω πρόβλημα αρχής, με βάση την τραμπούκικη κατάληψη της πλατείας από το ψευτοΚΚΕ. Και πάλι βέβαια, δεν ξεκινάς έξω από τις διαθέσεις των μαζών πετροβόλι σε ένα κόμμα που κατά τα άλλα το παρουσιάζεις σαν αναρχισμός ως "καλό αλλά όχι αρκετά επαναστατικό", αλλά ο αναρχικός τόσο καταλαβαίνει τόσο κάνει. Αυτά του φαίνονται κινέζικα.

    Τώρα στις γελοιότητές σου για το ποιος είναι αλώβητος και ποιος σε κίνδυνο κλπ., τι φτηνές ηλιθιότητες είναι αυτές;; Που κινδυνεύει ρε φίλε το κόμμα σου;; Στο ταμείο όπου εισπράττει τα 4 εκατ. ευρώ το χρόνο από το κράτος, δηλαδή από τους φόρους του λαού;; Η "παρέα μου" με δημόσια δήλωση από το 1989, αν και για τις μικρές οργανώσεις τα οικονομικά είναι αιματηρά πενιχρά, εχει δηλώσει ότι δεν θα πάρει ΠΟΤΕ φράγκο από το κράτος (τότε λόγω εκλογών το κράτος έδινε μια επιχορήγηση σε όλους όσους κατέβαζαν ψηφοδέλτια στις εκλογές).

    Για ξαναπές μας λίγο ρε συ τι κάνατε και τι λέγατε το 1992 στη δίκη της "παρέας μου" στη Ζώνη... Από βαρεμάρα τέλος κινδυνεύει όποιος διαβάζει ψευτοΡιζοσπάστη, κι όχι οι μαοϊστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ «ΕΛ. ΩΡΑ»

    Η συστηματική ανάλυση από την ΟΑΚΚΕ της στρατηγικής και τακτικής του ρώσικου σοσιαλιμπεριαλισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για χρόνια, η καταρρακτώδης τελευταία επιβεβαίωση γενικά των πολιτικών αναλύσεων της και η αυξανόμενη απήχησή τους -όπως φαίνεται ιδιαίτερα από τη σημαντική αύξηση τελευταία της επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες - πρέπει να έχουν θορυβήσει αρκετά τα ντόπια τσιράκια αυτού του ιμπεριαλισμού.

    Γιατί πραγματικά σε συνθήκες κρίσης, χρεοκοπίας των παλιών πολιτικών κομμάτων και βαθύτατων αλλαγών στις συνειδήσεις αυτή η δυναμική μπορεί να επιτρέψει στην ΟΑΚΚΕ να σπάσει την «υγειονομική» ζώνη που οι κάθε λογής σοσιαλφασίστες έχουν στήσει γύρω της για δεκαετίες Έτσι αυτοί καταφεύγουν στην πιο προσφιλή μέθοδό τους για να χτυπάνε τους εχθρούς τους που είναι η προβοκάτσια. Έτσι εξηγούμε ότι τελευταία εμφανίζονται στη χουντική-φασιστική, φιλορώσικη και αντισημιτική φυλλάδα «Ελεύθερη Ώρα» εκτεταμένα άρθρα και μάλιστα σε κεντρική θέση που αντιγράφουν βασικές θέσεις της ΟΑΚΚΕ σχετικά με την τακτική και στρατηγική του Ρώσικου σοσιαλιμπεριαλισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και τα μεταφράζουν με την κατάλληλη επιλεκτικότητα και διαστρέβλωση σε αντικομουνιστική και φασιστική γλώσσα. Τα υπογράφει κάποιος Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης .

    Στόχος της συγκεκριμένης προβοκάτσιας είναι ακριβώς η σπίλωση, η ενοχοποίηση, η δυσφήμηση της πολιτικής γραμμής της ΟΑΚΚΕ ιδιαίτερα στους δημοκρατικούς και αριστερούς ανθρώπους. Αυτό που κάνουν στην ουσία οι προβοκάτορες είναι ότι αντιστρέφουν την αποκάλυψη που κάνει χρόνια τώρα η ΟΑΚΚΕ ότι οι φασίστες κάθε λογής σήμερα, ειδικά στην Ελλάδα και ειδικά οι ναζιστές, βρίσκονται παντού σε συμμαχία με την ψευτοαριστερά και μοιράζονται κοινές αντιδημοκρατικές, αντιευρωπαϊκές, αντισημιτικές και φιλορώσικες, φιλοκινέζικες και φιλοϊσλαμοφασιστικές θέσεις μαζί της σε όλα τα μεγάλα ζητήματα. Το πλασάρισμα μιας «αντιρώσικης» γραμμής μέσα σε ένα φασιστικό, φιλοναζιστικό πολιτικό πλαίσιο όπως αυτό της «Ελ. Ώρας» δίνει την ευκαιρία στους σοσιαλφασίστες να αντιστρέψουν την εντελώς αναντίρρητη και διαπιστωμένη από τους πάντες κατηγορία που τους απευθύνει η ΟΑΚΚΕ και να την κατηγορήσουν την ότι και εκείνη, και μάλιστα ιδιαίτερα εκείνη έχει τις ίδιες θέσεις με κάποιους ναζιστές και φασίστες που είναι δυτικόφιλοι και μάλιστα σαν πιο «καθεστωτικοί» από άλλους αρθρογραφούν σε ένα έντυπο σχετικά μεγάλης κυκλοφορίας που είναι η Ελ. Ώρα με τα μέτρα βέβαια των πολιτικών μειοψηφιών..

    Όμως η προβοκάτσια αποκαλύπτεται πολιτικά και μόνο από το ότι η «Ελ. Ώρα» δεν έχει καμία σχέση με αντιρωσισμό στην πολιτική γραμμή της την ίδια. Πρόκειται για το εντελώς αντίθετο. Η Ελ. Ώρα καταγγέλλει διαρκώς τη Γερμανία για Τέταρτο Ράιχ και για «οικονομική χούντα» που έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα, η Τρόικα και οι Εβραίοι, ενώ ως καλύτεροι φίλοι της Ελλάδας χαρακτηρίζονται το Πατριαρχείο Μόσχας- την ώρα που επιτίθεται μάλιστα στο πατριαρχείο της Κων/λης- και άνθρωποι του Πούτιν. Στο φύλλο της 23/10 σε πρωτοσέλιδό της η «Ελ. Ωρα» χαιρετίζει την πρόθεση του Πατριάρχη της Μόσχας να επισκεφθεί το Άγιο Όρος για να συλλέξει στοιχεία (!!!) για τη σύγκρουση της Μονής Εσφιγμένου με τον Βαρθολομαίο! Λίγες σελίδες πιο κάτω πλέκει τον ύμνο της Ματβιένκο, πρώην πρέσβειρας της Ρωσίας στην Ελλάδα, και νυν προέδρου της Άνω Βουλής της Ρωσίας. Ο τίτλος του άρθρου είναι χαρακτηριστικός: «Βαλεντίνα Ματβιένκο, τρίτη στην πολιτική ιεραρχία της Ρωσίας και στενή σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι μια δοκιμασμένη φίλη της Ελλάδας» (!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πέρα από τη ρωσοφιλία της, ή καλύτερα τη ρωσοδουλεία της- γιατί κανείς έλληνας εθνικιστής δεν θα παρατασσόταν με το Πατριαρχείο Μόσχας ενάντια στο Βαρθολομαίο-η «Ελ. Ώρα» διακρίνεται για την προβολή ρωσόδουλων αντισημιτών σε πρωτοσέλιδα της όπως έκανε και πρόσφατα με τον Μητροπολίτη Πειραιά, αλλά και για το βήμα που δίνει σε φιλοχουντικούς και στους ναζιστές της «Χ.Α.».

    Ο συνεργάτης της «Ελ. Ώρας» που υπογράφει τα «αντιρώσικα» άρθρα ο Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης όπως είπαμε, είναι πατενταρισμένος φιλοναζιστής, έχει δεσμούς με τη ναζιστική και επίσης ρωσόδουλη «Χρ. Αυγή», έχει πάρει συνέντευξη στην «Ελ. Ώρα» από τον αρχηγό της Ν. Μιχαλολιάκο, και φιλοξενεί στη στήλη του ανακοινώσεις της «Χρυσής Αυγής». Αντίστοιχα οι ναζιστές της «Χ.Α.» διαφημίζουν το φιλοχιτλερικό βιβλίο του Κωνσταντινίδη «Γεωπολιτική της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας» στην «εθνικοσοσιαλιστική βιβλιοθήκη» στην οποία παραπέμπουν μέσω ιστοσελίδας τους στο internet. Εκεί το βιβλίο του Η.Κ. καταλαμβάνει περίοπτη θέση δίπλα σε μία περιστρεφόμενη σβάστικα από τις πολλές της ιστοσελίδας, ακριβώς πάνω από τον «μάρτυρα της ειρήνης» Ρούντολφ Ες και κάτω από ένα μανιφέστο περί εθνικοσοσιαλισμού.

    Ο Η.Κ. δεν ασχολήθηκε τυχαία με την ΟΑΚΚΕ. Είχε επισκεφθεί τα γραφεία της ΟΑΚΚΕ παριστάνοντας τον δημοκράτη και φίλο της οργάνωσης για να ζητήσει παλιά φύλλα της Ν. Ανατολής. Αλλά η πολιτική του ταυτότητα πρόκυπτε από όσα είναι δημοσιευμένα γι’ αυτόν στο internet. Έτσι, οι σύντροφοι τον έδιωξαν από τα γραφεία και του είπαν να μην ξαναπατήσει. Τώρα αποδεικνύεται γιατί θέλησε να προσεγγίσει την ΟΑΚΚΕ και πως ήθελε να χρησιμοποιήσει το υλικό της. (Βεβαίως το δημοσιευμένο υλικό της ΟΑΚΚΕ δεν είναι κρυφό. Τελευταία όλες σχεδόν οι «Νέες Ανατολές» είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της)

    Η προβοκάτσια έφτασε στο αποκορύφωμα της όταν στο φύλλο της «Ελ. Ώρας» δημοσιεύτηκε σε πρωτοσέλιδο άρθρο του Η.Κ. που χαρακτήριζε τον Γ. Παπανδρέου, «δούρειο ίππο» της Ρωσίας, που θέλει να διαλύσει την Ευρώπη για λογαριασμό του «ευρασιατικού άξονα», κατ΄ εντολή του «κόκκινου ιερατείου της Μόσχας» και της KGB. Το άρθρο ασφαλώς καμία σχέση δεν έχει, ούτε θα μπορούσε να έχει, με την κομμουνιστική- μαοϊκή ανάλυση της ΟΑΚΚΕ για την παγκόσμια και την εσωτερική κατάσταση. Χρησιμοποιεί γελοία «στοιχεία» κατασκοπευτικού τύπου όπως π.χ. ότι η μητέρα του Γ.Π. «Μάργκαρετ Τσαντ είχε κατηγορηθεί από τη CIA για αντιαμερικανική δράση». Ταυτόχρονα, το «ιερατείο της Μόσχας» χαρακτηρίζεται παντού ως «κόκκινο», κάτι που χρειάζεται στον αντικομουνιστικό λόγο του Η.Κ. Το συγκεκριμένο άρθρο διακινήθηκε σε μπλογκ και ιστοσελίδες δημιουργώντας εντυπώσεις, ενώ ο πρωτοσέλιδος τίτλος περί Γ.Π. δούρειου ίππου της Ρωσίας κ.λπ. παρουσιάστηκε κάτω από το λογότυπο της «Ελ. Ώρας» στις πρωινές εκπομπές της ανασκόπησης του καθημερινού τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο αναγνώστης του συγκεκριμένου φύλλου σίγουρα θα έπαθε μία τρομερή σύγχυση για τον πολιτικό χαρακτήρα του Γ. Παπανδρέου. όταν θα γύριζε σελίδα αφού από τη μία ο Γ.Π. παρουσιαζόταν σαν «όργανο» του «κόκκινου ιερατείου της Μόσχας» και από την άλλη σαν ένας πολιτικός δουλικός στην Τρόικα με «εγγενή αμερικανοφιλία». Την ίδια σύγχυση θα έπαθε ο αναγνώστης της «Ελ. Ώρας» εκείνης της μέρας σχετικά με τον «Αντίχριστο» με τον οποίο ασχολείται έντονα αυτή η φυλλάδα, αφού από τη μία ο «Αντίχριστος» συντασσόταν με την Τρόικα από την άλλη με το «κόκκινο ιερατείο». Βέβαια, η σύγχυση του αναγνώστη της «Ελ. Ώρας» θα ήταν στιγμιαία γιατί παντού αλλού η αρθρογραφία είναι γεμάτη με τις μαρτυρίες «πατέρων» και άλλων «προφητών» για τα «σατανικά» και «ανθελληνικά» σχέδια της Τρόικας και του «σιωνιστικού τέρατος», και για τη ρώσικη διέξοδο του έθνους.

    Μετά από αυτές τις επισημάνσεις και άπαξ και «συνελήφθη» η προβοκάτσια της «Ελεύθερης Ώρας» δεν έχει μέλλον. Το βασικό ωστόσο όπλο της ΟΑΚΚΕ είναι ότι η γραμμή της και η πολιτική της πρακτική κινήθηκε πάντα στο φως της αλήθειας και της ιδεολογικο-πολιτικής καθαρότητας, της συνέπειας και της εντιμότητας απέναντι στο λαό και από εκεί αντλεί τη δύναμή της. Η πρωτοπόρα και μαχητική της στάση απέναντι στο ναζισμό, στο σοσιαλφασισμό και κάθε είδους φασισμό διαλύει τους προβοκάτορες. Η ΟΑΚΚΕ δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΝΔ για να βρίσκουν αυτοί πολιτικά και ιδεολογικά πατήματα στη γραμμή και στη γενική της δράση για να την λασπώνουν. Γι αυτό μόνο σκουληκιάρικα, μόνο με ψιθύρους και πισώπλατες συκοφαντίες μπορούν να την χτυπάνε. Αλλά τέτοιες επιθέσεις που στηρίζονται στην υπεροχή των μέσων και των αριθμών δεν μετράνε. Τα κέρδη τους δεν αντέχουν στο χρόνο και στο φως της μέρας καίγονται σαν ξετυλιγμένο φωτογραφικό χαρτί. Ότι και να κάνουν οι κάθε είδους αντιδραστικοί δεν πρόκειται να μας σταματήσουν, όσο μελάνι και να χύσουν, όσες ώρες και να φάνε, όσο κι αν ξύσουν το κεφάλι τους. Η ΟΑΚΚΕ άντεξε στο μακρύ ταξίδι στην έρημο. Τώρα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή