Ανασκάλεμα

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ζήτω το αληθινό Πολυτεχνείο! Κάτω οι προδότες και σφετεριστές του, προστάτες των ναζί




ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!


Η μεγάλη μάζα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου πάλεψε επικεφαλής όλων των δημοκρατών ενάντια στη χούντα και στην αμερικάνικη υπερδύναμη με αυτοθυσία και ανιδιοτέλεια για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, λαϊκή και δημοκρατική. ΛΙΓΟΙ μόνο από αυτούς χρησιμοποίησαν αυτόν τον αγώνα για να ανεβούν οι ίδιοι και να φέρουν στην εξουσία νέα αφεντικά. Στην μεγάλη πλειοψηφία τους οι άνθρωποι της εξέγερσης του '73 έμειναν σεμνοί, ανώνυμοι  και  δημοκρατικοί και το παράδειγμα και η κουλτούρα τους απλώθηκε στη χώρα. Γι' αυτό η κληρονομιά του Πολυτεχνείου ΚΥΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ  που δεν θα αργήσει να  ξαναπολεμήσει το φασισμό.


ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ


Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ: το ψευτοΚΚΕ.  

Αυτό μετά την πτώση της χούντας  σφετερίστηκε το Πολυτεχνείο, το άδειασε από το επαναστατικό περιεχόμενό του και, όσο μπόρεσε, το μετέτρεψε στο αντίθετό του.


Το στίγμα για τους σοσιαλφασίστες - Η
συκοφαντία της αντιφασιστικής εξέγερσης ως
προβοκάτσιας της ΚΥΠ
Λίγοι ξέρουν ότι η ηγεσία του ψευτοΚΚΕ αντιτάχθηκε λυσσασμένα στην κατάληψη του Πολυτεχνείου πριν χωθεί μέσα της. Η νεολαιίστικη εφημερίδα του «Πανσπουδαστική» Νο8 του 1974 κατηγόρησε αυτούς που κατέλαβαν το Πολυτεχνείο σαν προβοκάτορες πράκτορες της ΚΥΠ.  Αυτή η ηγεσία 15 χρόνια πριν το Πολυτεχνείο είχε διαλύσει το ΚΚΕ κατ' εντολή των Ρώσων επίσης προδοτών του μαρξισμού αφεντικών της ενώ λίγους μήνες πριν από την εξέγερση συνεργάστηκε μαζί τους στη δολοφονία του παράνομα κρατούμενου στη Σιβηρία ηγέτη του αληθινού ΚΚΕ, Νίκου Ζαχαριάδη.

Όπως είχε σφετεριστεί τον τίτλο του αληθινού ΚΚΕ αυτή η ηγεσία σφετερίστηκε και το Πολυτεχνείο. Αυτό της ήταν πιο εύκολο επειδή οι εξεγερμένοι είχαν μια ηγεσία χωρίς μεγάλη πολιτική πείρα. Από τότε οι σφετεριστές άρχισαν μια μακριά πορεία υπονόμευσης του πνεύματος της εξέγερσης και αφαίρεσης των δημοκρατικών της καταχτήσεων σε συνεργασία με την ελληνική αστική τάξη, την τόσο ξενόδουλη και αντεπαναστατική. Αργότερα αποσπάστηκε από το ψευτοΚΚΕ το πιο διπρόσωπο ηγετικό απόσπασμά του, ο ΣΥΝ, που η αποστολή του ήταν να χωθεί γρηγορότερα  μέσα στο κράτος. (Ο ΣΥΝ έγινε ΣΥΡΙΖΑ όταν μάζεψε και τους διψασμένους για κρατική εξουσία μικροαστούς των «συνιστωσών»).


Οι κανίβαλοι ναζιστές "αξιότιμοι κύριοι βουλευτές"
Το πιο μεγάλο κακό που έκαναν το ψευτοΚΚΕ και ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι εξαπάτησαν και παρέλυσαν την καρδιά κάθε αντιφασιστικής αντίστασης, τον αριστερό κόσμο. Έτσι τελικά μπάσανε στη Βουλή, με τη συνεργασία των εθνικιστών και των φιλελεύθερων, την φανατικά ρωσόδουλη νεοταγματασφαλίτικη συμμορία  της «Χρ. Αυγής», χωρίς ο αριστερός κόσμος να αντιδράσει.

Στην πραγματικότητα αυτό ήταν αποτέλεσμα μας μιας μακριάς πορείας εκφασισμού της χώρας από το Πολυτεχνείο ως τα σήμερα. Έτσι μετά την πτώση της χούντας οι σφετεριστές εμπόδισαν την αποχουντοποίηση του κράτους και σε συνεργασία με την εργοδοσία τσάκισαν τον νέο ταξικό εργοστασιακό συνδικαλισμό φτιάχνοντας τον δικό τους αντιδημοκρατικό κλαδικό. 

Όπου πήρανε τον συνδικαλιστικό έλεγχο (π.χ. οικοδόμοι, Ζώνη Περάματος, πανεπιστήμια) επιβάλανε τη δικτατορία τους, ενώ παράλληλα κάνανε βιομηχανικό και εκπαιδευτικό σαμποτάζ.  Είναι αυτοί που εισήγαγαν τον τραμπουκισμό κατά πολιτικών αντιπάλων, και άσκησαν βία στις πλατειές μάζες κρατώντας τες σε ομηρία για να πετυχαίνουν συνδικαλιστικά και πολιτικά ανταλλάγματα.


Οι ναζιφασίστες και χουνταίοι της Πιερίας υπό την ηγεσία
του Χάμου παρέα με τους ΣΥΡΙΖΑίους στο "Δεν Πληρώνω",
στα διόδια του Διού της Πιερίας το φθινόπωρο του 2010.
Αυτοί λοιπόν σήμερα πατώντας πάνω στην χρεωκοπία που η βαθύτερη αιτία της είναι η καταστροφή της παραγωγής και ο κρατικοφασιστικός παρασιτισμός στον οποίο αυτοί πρωταγωνίστησαν, σπρώχνουν τον αριστερό κόσμο να πολεμήσει σαν κύριο εχθρό την Ευρώπη και να  αφήσει ήσυχη τη Ρωσία να αγοράζει τζάμπα και βουβά την καλλίτερη τουριστική γη, τις τράπεζες (Πειραιώς, ΑΤΕ) και τα εργοστάσια κλειδιά (π.χ. Δωδώνη) ή να αφήσει το ρώσικο στρατό να παρελαύνει ανενόχλητος στην Αλεξανδρούπολη, στην Κέρκυρα, και στην Λήμνο ή τους ευέλπιδες να κραυγάζουν χωρίς κανένα πρόβλημα «ζήτω η 21 Απρίλη ».


Αυτός ο νέος ρωσοκίνητος φασισμός χρειάζεται τους ναζί-ταγματασφαλίτες για τη μεγάλη δικτατορία που σχεδιάζει. Να λοιπόν γιατί η ψευτοαριστερά φρόντισε να είναι για δεκαετίες νόμιμη η συμμορία αυτή. Να γιατί καθόταν μαζί της στη διακομματική και συναποφάσιζε (μαζί και με όλους τους εξωκοινοβουλευτικούς ακολούθους της) για τον προεκλογικό τηλεοπτικό χρόνο των κομμάτων. Να γιατί ποτέ ως χθες δεν την κατήγγειλε σαν ναζιστική αλλά την ονόμαζε ακροδεξιά.

Να γιατί μαζί με το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τους εργοδότες επέτρεψαν παντού το μαύρο μεροκάματο και προώθησαν την αντιδραστική γραμμή των ανοιχτών συνόρων ακόμα και πάνω στην κρίση, οπότε διχάσανε βαθιά την ντόπια και τη μεταναστευτική εργατική τάξη ανοίγοντας το δρόμο στην ανοχή ή και την υποστήριξη του δολοφονικού ρατσισμού.

Αλλά πιο πολύ ανοίξανε το δρόμο στους ναζί πολιτικο-ιδεολογικά πριν την κρίση όταν απαίτησαν και αυτοί μαζί με τους σοβινιστές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να αλλάξει του όνομά του ο γειτονικός λαός (σ. ΚΜ: ο λαός της Δημοκρατίας της Μακεδονίας), ποδοπατώντας ταυτόχρονα το αίμα των παλιών ΚΚΕδων που στήνονταν στον τοίχο για να υπερασπίσουν τα δίκια της μακεδονικής εθνικής μειονότητας.  

Κολοζώφ του ψευτοΚΚΕ, Κώστας Καραμανλής από τη ΝΔ,
Σουλαδάκης από το ΠΑΣΟΚ παρέα στην υποδοχή με ροδοπέταλα
του ναζιστή χασάπη Κάρατζιιτς, τον Ιούνη του 1993,
στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Κάπου κοντά βολοδέρνει και ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ της Δαμανάκη.
Ακόμα περισσότερο ανοίξανε το δρόμο στους ναζί όταν μαζί με τους Παπούλιες, τους Παπανδρέου και τους Σαμαράδες πήραν το μέρος των γενοκτόνων σέρβων τσέτνικ και προστάτευσαν τους εγκληματίες χρυσαυγίτες που «πολεμούσαν δίπλα τους».

Να γιατί ακόμα και τώρα που αυτή η συμμορία δέρνει και μαχαιρώνει ασταμάτητα συνεχίζουν να τη θέλουν νόμιμη και να γιατί δεν έχουν κάνει αυτό το παγκόσμιο όνειδος το πιο κεντρικό πολιτικό ζήτημα της χώρας. Να γιατί η Δημοκρατία και η Αριστερά πρέπει να ξεσηκωθούν για να πολεμήσουν τους ναζί χωρίς την ηγεσία της ψευτοαριστεράς και ενάντια σε αυτήν. Αυτή και οι ναζί δεν είναι δύο αντίθετα άκρα. Προσποιούνται ότι είναι τέτοιοι. Είναι ένα άκρο που απλά η πιο κτηνώδης πλευρά του και η αλήθεια του, είναι οι ναζί. Αυτοί τώρα πρέπει οπωσδήποτε να βγουν εκτός νόμου. Όσο αυτοί θα είναι νόμιμοι και μάλιστα στη Βουλή, δηλαδή νομοθέτες, οι αληθινοί δημοκράτες θα είναι στην παρανομία.  

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ

35 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=JjGq-tI2Uqg

    Σιγα ρε παιδια μην σπρώχνεστε..ενας ενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχα - ο κνίτης έγινε και οπαδός του Πάριου!

    Έχετε μεγάλο γέλιο ρε σεις... Πηγαίντε να πιείτε κανέναν καφέ στο καφενείο της Βουλής με τους συναδέλφους σας τους χρυσαυγίτες!

    Α, και μην ξεχάσετε να τους ρωτήσετε πόσους "υπανθρώπους" μαχαιρώσανε την προηγούμενη μέρα!

    Δεν πειράζει όμως, θα σας κυνηγάει το πνεύμα του Νίκου που κρεμάσατε, κι απ΄αυτό μια μέρα θα ξεπηδήσει το νέο ΚΚΕ! Και τότε θα βιώσετε την πραγματική μοναξιά κι απόρριψη από το δημοκρατικό και προοδευτικό λαό, γιατί θα σας έχουνε μείνει μόνο τα ρεμάλια και οι τραμπούκοι με τα ρόπαλα!

    Χαιρετίσματα στην Αλέκα και στον Αλέξη (ΣΥΝ=ψευτοΚΚΕ Νο2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασες να γράψεις για τα πάρε δώσε του πρόεδρου Μαο με την χουντα και
    την καλη σχεση με τον πρόεδρο Νιξον ,,λογο της ημέρας μια και το έφερε η κουβέντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Λαϊκή Κίνα είχε σχέσεις με την Ελλάδα σαν χώρα του Τρίτου Κόσμου, σχέσεις διακρατικές βασισμένες στην μη επέμβαση της μίας χώρας στα εσωτερικά της άλλης.

    Το Πολυτεχνείο στην Ελλάδα το οργάνωσαν και το "τράβηξαν" μπροστά οι μαοϊστές και οι αντιφασίστες δημοκράτες. Εσωτερικοί υπονομεθυτές του ήταν οι κνίτες και οι χειρότεροι από τους ρηγάδες.

    Αν μεν είσαι κνίτης λοιπόν, καλό θα ήταν τέτοια μέρα να κάνεις μόκο, από σεβασμό στην ιστορία (δε σου το λέω τραμπούκικα, σου λέω απλά την άποψή μου για το τι θα επέβαλε η στοιχειώδης αξιοπρέπεια).

    Αν δε είσαι χοτζικός, πρέπει να ξέρεις ότι και η Αλβανία εξομάλυνε τις διπλωματικές της σχέσεις με την Ελλάδα επί χούντας. Όχι τίποτε άλλο, για να μη νομίζεις ότι τρώμε κουτόχορτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι άσχημο να μην έχεις την αξιοπρέπεια αλλά χάρην ανωνυμίας πολλοί κάνουν μερικές εκπτώσεις. Παρ΄όλ' αυτά η βλακεία μένει..

    Οι αγώνες της ανθρωπότητας για πρόοδο δεν κρίνονται από το αν ο Νίξον ήπιε τσάι με το Μάο. Οι εντυπώσεις που άφηνε αυτή η συνάντηση ήταν μόνο για να τσιγκλίσει τους Σοβιετικούς ότι θα μπορούσε πιθανόν να έρθει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ. Μετά από αυτήν την επίσκεψη σου θυμίζω ότι ο λατρεμένος σου Μπρέζνιεφ υπέγραψε δύο συμφωνίες για τον έλεγχο των όπλων του. Εξάλλου αγαπητέ κνίτη ο Νίξον είχε επισκεφτεί πολύ νωρίτερα τους ρεβιζιονιστές φίλους σου το 59 στη Μόσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου φίλε αντι-σοσιαλιμπεριαλιστή!

    Με αφορμή του σχόλιου του κνιτο-χοτζικού ή χοτζοκνίτη, σκέφτομαι απλώς πόσο πιο εύκολο ήταν όταν οι σύντροφοί μας της λενινιστικής και της σταλινικής εποχής είχαν σαν κύριο εχθρό μέσα στα πλαίσια του εργατικού κινήματος τη σοσιαλδημοκρατία! Απλή κι εύκολη η διάκριση: ο σοσιαλδημοκράτης υποταχτικός και συνεργάτης του κλασσικού κεφάλαιου και της ιδιωτικής αστικής τάξης ή και κρατιστής στην υπηρεσία τους και ο κομμουνιστής αγέρωχος, επαναστάτης και ανατροπέας!

    Σήμερα ο σοσιαλφασισμός, ενώ στην ουσία χτυπάει από τα δεξιά, κάνει την εξής μπαγαμποντιά: έχοντας εξαφανίσει από τον ορίζοντα των μαζών και των πλατιών αριστερών το κρατοκοφασιστικό ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο που υπηρετεί, το ρωσοκινέζικο και τους φίλους του ολιγάρχες, έρχεται και χτυπάει τη Δύση και την κλασσική αστική τάξη από τα δεξιά, αλλά με κρυμμένο τον κύριο εχθρό, φαίνεται ότι τη χτυπάει σαν "εργατιά", σα "λαός" και όχι σα Ρωσο-Κινέζος.

    Το γεγονός ότι τα κτήνη αυτά τολμάνε ενώ είχανε χιλιοπουλήσει το Πολυτεχνείο (οι κνίτες, όχι οι χοτζικοί) να μιλάνε για Μάο - Νίξον, είναι το κλασσικό μοτίβο: οι μαοϊκοί από τον πολύ "αριστερισμό", έγιναν αντισοβιετικοί - δεξιοί - Αμερικάνοι.

    Εκείνο όμως που με κάνει να αισιοδοξώ είναι ότι όταν οι μάζες και η αριστερή βάση καταλάβει στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς το ρόλο τους, θα είναι πια υποψιασμένη και ψυλλιασμένη δέκα φορές παραπάνω απ' όσο όταν καταπολεμούσε τη σοσιαλδημοκρατία. Η ήττα του σοσιαλφασισμού θα είναι η πιο βαθιά ήττα της αστικής αντίδρασης και των αστών πραχτόρων μες στο εργατικό κίνημα. Γι' αυτό και οι νέες διχτατορίες του προλεταριάτου, οι μαρξιστικές - λενινιστικές - μαοϊστικές θα είναι και πολύ πιο στρατηγικά βαθιές από εκείνες που στέριωσαν οι σύντροφοί μας επί Λένιν, Στάλιν και Μάο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο προσοχή, ΚΜ και αντι-σοσιαλιμπεριαλιστή (σε σας πάει όχι το τρεις κι ο κούκος, μα το δυο κι ο κούκος), μη στεριώσετε τις νέες διχτατορίες του προλεταριάτου, τις μαοϊστικές πρώτ’ απ’ όλα, όπως την στέριωσε τη δικιά του ο μεγάλος τιμονιέρης που δεν πρόκανε να κλείσει καλά-καλά μήνας από το θάνατό του και του την πήρε και την σήκωσε ο κοντός με τις άσπρες και μαύρες γάτες που όλες τους είναι καλές αρκεί να πιάνουνε ποντίκια! Ε, ρε γέλια που λέει κι ο καραγκιόζης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ΄ευχαριστώ ω μεγάλε επαναστάτη, που προφανώς είχες τη μέθοδο για να μην πάρει ο "κοντός Τενγκ" την εξουσία και δυστυχώς δεν ήσουν εκεί να την πεις του "τιμονιέρη" για να τη γλιτώσουμε!

    Μήπως θα ήθελες να μας πεις, Σάββατο βραδάκι, τι "κάψα" σε πιάνει να μπαίνεις στο ιστολόγιο όπου γράφουνε οι "δύο κι ο κούκος";;

    Μήπως θα ήθελες να μας πεις εσύ ποια μέθοδο προκρίνεις για τη νίκη του προλεταριάτου;; Μπρέζνιεφ ή Χότζα, πάντως Τιεν Αν Μεν μόνο στην Κίνα έγινε... Δείγμα ότι μονάχα εκεί είχαν επιβιώσει τα φύτρα του αντι-σοσιαλφασισμού και του πραγματικού κομμουνισμού... Και μην μιλήσεις όπως έχει μάθει καλά από τους ιδεολογικούς ταγούς σου για "αμερικάνικη" ή "αστική" εξέγερση, γιατί οι φοιτητές κι οι εργάτες του Πεκίνου στην πλειοψηφία τους τραγουδούσαν τη "Διεθνή"...

    Να είσαι ίσιος και τίμιος στην κριτική σου... Δήλωσε στα ίσια με ποιον είσαι πολιτικά και τι στηρίζεις, να κάνουμε κουβέντα... Οι ειρωνιούλες και οι εξυπνάδες είναι για κνίτες και άλλους αντιδραστικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, ποιος είσαι μωρέ; Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ή ο Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος και μου ζητάς να κάνω δήλωση; Καμιά "κάψα" δεν με πιάνει τα Σαββατόβραδα να μπαίνω στα ιστολόγια των "δυο κι ο κούκος", απλά βόλτα έκανα, έπεσα στις "σοφίες" σας, γέλασα καλά και πολύ (χρειάζεται το γέλιο ο άνθρωπος στους δύσκολους καιρούς που περνάμε) και θα κάνω και στο μέλλον βολτίτσες για να γελάω περισσότερο. Να γελάω, όχι να συζητάω: τι συζήτηση να κάνω με σας, ρε καραγκιόζηδες; Άντε και καλά κρασιά στο στέριωμα των νέων διχτατοριών του προλεταριάτου με τη συνταγή του τιμονιέρη σας. Εδώ κολλάει κι η παροιμία μας που λέει πως το κάθε θαύμα τρεις μέρες (συγνώμη βδομάδες) κρατάει το πολύ τέσσερις, μετά σκάει μύτη ο κοντός με τις γάτες και τα λοιπά…

      Διαγραφή
    2. Με τον Παπαδόπουλο, το Θεοφιλογιαννάκο, το Ντερτιλή κι όλο το φασιστικό σκυλολόι εσύ έχεις ενωθεί μεγάλε και στον "αντιτροϊκανό αγώνα" (βλ. την εφημερίδα της χούντας, Ελεύθερος Κόσμος, που διευθύνει ο πρώην χρυσαυγίτης Ζαφειρόπουλος του "Εθνικού Μετώπου"), στην υποστήριξη στον γενοκτονικό πόλεμο της φασιστικής Σερβίας κατά της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, στο φιλορωσισμό - από τα δεξιά αντιδυτικισμό κλπ. Αυτά τα έχουμε πει, μην επανερχόμαστε, πήγαινε με την Παπαρήγα να ζητήσεις από το σύντροφό σας τον Παπούλια να καλεί το ναζιστή στις συσκέψεις στο Προεδρικό. Μ΄αυτούς που βάζαν τους κομμουνιστές να κάνουν δηλώσεις μετανοίας εσύ έχεις ενωθεί ανεπίστρεπτα. Εμάς αυτοί μας λένε "αμερικανοεβραίους κομμουνιστοσυμμορίτες", εσένα κοίτα που σε διαφημίζανε από τις στήλες της ΧΑ τη δεκαετία του ΄90 σαν "κόμμα της αντίστασης στην εβραιοκίνητη παγκοσμιοποίηση".

      Τώρα, για το ποιοι είναι όχι απλά καραγκιόζηδες, αλλά τραμπούκοι και καθάρματα του αισχίστου είδους, δες διαδικτυακές συζητήσεις όπου κνίτες ήρθαν αντιμέτωποι με τη γραμμή της ΟΑΚΚΕ. Μπινελίκια, σεξουαλικά υπονοούμενα του πιο χυδαίου και σιχαμένου φυράματος, άγνοια, αλητεία. Τράβα λοιπόν με τους ομοίους σου και άσε εμάς να ασχοληθούμε με τις δικτατορίες του προλεταριάτου τις οποίες θα στεριώσουν στο όχι και τόσο μακρυνό μέλλον οι λαοί αυτού του πλανήτη. Εσύ έτσι κι αλλιώς απέναντί τους θα είσαι. Κνίτη...

      Διαγραφή
  9. Στο βολο οι συναγωνιστές σας τι λενε..Οι εργάτες..? έχασαν ,κέρδισαν, ποιος τους
    ειπε αλήθεια και ποιος ψέματα ..?

    ΥΓ
    Στο βολο βρεθήκατε στο ιδιο μετερίζι "κομμουνιστικό" με τηνη χρυση αυγη με την θέληση σας
    ενω στην βουλή μπήκαν αναγκαστικά....εντάξει ..εντάξει με συνωμοσία των ρωσοδουλων κτλ.κτλ.
    Οι χαλυβουργοι ομως είδαν ξερουν και κατάλαβαν ,για πανε να τους ρωτήσεις ......ειμαι περιεργος
    να δω τι θα σου πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε κνίτη, εσύ που έσπασες την απεργία μετά τα ΜΑΤ του Σαμαρά και με 120 εργάτες στο δρόμο, τολμάς και μιλάς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To "ρε κνιτη" τι σημαίνει με ξερεις, εχεις κατι μαζι μου..? Την γνωμη μου σου λεω
    που μοιάζει λογική σε σχεση με την δικιά σου....στηριγμένη σε ΓΕΓΟΝΌΤΑ..
    Επίσης μπορείς να πεις δεν θελω να απαντήσω η" δεν μπορώ..κτλ...Αυτο που
    έγραψες ηταν αλλο απο αυτο που ειπα εγω...Σαμαρας , Ματ, "έσπασα εγω" απεργία 120 απεργων,
    ..Που τα ειδες αυτα άνθρωπε μου...
    Ακου συνχαρητήρια. κύριε...

    ΥΓ
    επιμένω πανε να τους ρωτήσεις (τους χαλυβουργους εργάτες )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πω και γω μια κουβέντα: πρώτον, οι μαοϊστές κατήγγειλαν από την αρχή σαν προβοκατόρικη την δήθεν "συμπαράσταση" της ναζιστικής ΧΑ στην αντικνίτικη πάλη των εργατών του Βόλου.
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡ. ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ http://oakke.blogspot.gr/2012/01/blog-post_12.html

    Φυσικά, δε συνέβη το ίδιο όταν η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΧΑ με Κασιδιάρη και Παναγιώταρο παρουσιάστηκε στους εργάτες της Χαλυβουργίας Ασπροπύργου από το σοσιαλφασίστα Σιφωνιό για "συμπαραστάτης". Αλλού λοιπόν αυτά. Ακόμα και άνθρωποι που ανήκουν στα "αντικαπιταλιστικά - αντινεοφιλελεύθερα" κινήματά σου, έχουν φτάσει πια σήμερα να λένε ότι μόνο η ΟΑΚΚΕ μιλούσε τόσο πολύ με συνέπεια επί δεκαετίας για τους ναζήδες και τους φασίστες, όταν το "κίνημά" σου έκανε μόκο και έλεγε "μην ασχολείστε με τους φασίστες, τους κάνουμε ήρωες και χάνουμε τον κύριο εχθρό, που είναι οι φιλοευρωπαίοι αστοί φιλελεύθεροι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεύτερον, το γεγονός ότι συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι την ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩ ΕΠΙΒΟΛΗ στους εργάτες του Βόλου μιας "απεργίας", δείχνει πώς αντιλαμβάνεται το ψευτοΚΚΕ αλλά και η υπερδεξιά εξωκοινοβουλευτική ουρά του τους εργατικούς αγώνες και τις πάλες. Και βέβαια το πόσο βαθιά μισούν και υποτιμούν την υπαρκτή, τη ζωντανή εργατική τάξη, την τάξη δηλαδή που θα τους θάψει πολιτικά και θα τους τσακίσει μια μέρα, όπως και κάθε αντιδραστικό, για να ανοίξει το δρόμο για το αταξικό μέλλον.

    Η ΟΑΚΚΕ μετά τη μπούκα των ΜΑΤ του Σαμαρά είχε κάνει τοποθέτηση, όπου χωρίς να τους επιτίθεται είχε ασκήσει την κριτική της στη γραμμή που επικράτησε στο Βόλο, που ήταν η περιχαράκωση για να σωθούν οι θέσεις εργασίας ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ. Μάλιστα, η ΟΑΚΚΕ είχε προτείνει στους εργάτες του Βόλου ενότητα με τον Ασπρόπυργο και το Βελεστίνο, η οποία να έφτανε μέχρι και σε κοινές συνελεύσεις, ώστε να νικηθεί και ο κνίτικος πραξικοπηματισμός και σοσιαλφασισμός μέσα στα σωματεία της Χαλυβουργίας, αλλά και να στηθεί φράγμα αντίστασης στο Μάνεση και στις όποιες ορέξεις του να μετατρέψει τους εργάτες σε δουλοπάροικους. Δυστυχώς η γραμμή της ΟΑΚΚΕ δεν επεκράτησε ούτε στο Βόλο, ούτε σε κάποιους δημοκράτες και αριστερούς εργάτες στον Ασπρόπυργο, οι οποίοι απογοητεύτηκαν από τον κνίτικο τραμπουκισμό και τραβήχτηκαν πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την ώρα λοιπόν που έχοντας ποδοπατήσει, κοροϊδέψει, σύρει πέρα από κάθε λογική μια τίμια εργατική μάζα σε 9μηνη απεργία άνευ στόχων ουσιαστικά, κι έβλεπες με φασιστική αναισθησία το Μάνεση να διώχνει κάθε τόσο κι άλλους, ξαφνικά όταν ο κρυφοφασίστας Σαμαράς με την κάλυψη των σοσιαλφασιστών Βενιζέλου και Κουβέλη έστειλε τα ΜΑΤ να ανοίξουν το εργοστάσιο σε στιγμή που η απεργία δεν είχε σπάσει με ψηφοφορία και απόφαση των εργατών, έκανες την πάπια.

    Άφησες να περάσει το αίσχος με μια δυο στημένες ψευτοσυγκρουσούλες και μετά ο πουλημένος λούμπεν εργατοπατέρας που θαυμάζεις, ο Σιφωνιός, κατέβασε εισήγηση ΛΗΞΗΣ της απεργίας, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΕΣΗ!!!

    Πρώτα επιβάλλεις πραξικοπηματικά μια μορφή πάλης, μετά την τραβάς πάλι πραξικοπηματικά από τα μαλλιά, μοιράζεις σαν κρατικό καθεστωτικό και ξενόδουλο κόμμα που είσαι λεφτά στους απεργούς για να τους σύρεις στο γκρεμό, και στο τέλος, όταν πια και οι ίδιοι δε θέλουν να σπάσουν έστω την ψεύτικη πραξικοπηματική σου απεργία, γιατί πια οι απολυμένοι, αν σπάσει, πεθαίνουν, εσύ τρως μια από τα ΜΑΤ και κατεβάζεις εισήγηση γραμμένη στον Περισσό που λήγει την απεργία και ρίχνει τους εργάτες στη μανιασμένη εκδίκηση του αστού Μάνεση.

    Αυτά τα κάνουν μόνο πατημένοι αντεπεναστάτες, φασίστες αντεργάτες, άνθρωποι που το μόνο που ξέρουν είναι να ποδοπατάνε διαθέσεις, ανθρώπους, συνειδήσεις, ψυχές και ζωές. Και τολμάς και συνεχίζεις τα παραμύθια σου, αντί να ζητάς γονυπετής συγγνώμη από αυτούς που τσάκισες στον Ασπρόπυργο! Αλλά τι αντιδραστικός, μέλος (ή μήπως στέλεχος, πονηρούλη;;) ξενόδουλου φασιστικού κόμματος θα ήσουνα αν δεν έλεγες όσα λες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να μην λεμε και πολλα διοτι η μπουρδολογία παει σύννεφο(με "παντελονια" ) και ειναι τσαμπα...
    με εννοεις..?


    Αυτο που λεει το σχολιο σου ειναι πως οι εργατες ειναι κάφροι,βλακες και ανεύθυνοι
    τους συρηυν και τους πανε και χρειάζονται τον μπαμπα τους την μαμα τους και την γιαγια τους
    ενα λαο κομπάρσο που δεν ξερει και δεν θα μαθει
    Ρε τι μας τσαμπουνάς για την 9μηνη,, σοβαρέψου καλε μου κυριε... οι αντιφάσεις σου ειναι τέτοιες
    που εχουν πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τους εργάτες σαν λούμπεν, κάφρους, απαίδευτους, δηλαδή όπως τους βλέπει η αστική τάξη, μονάχα ένα κόμμα τους παρουσιάζει και ενίοτε τους "πλάθει": το ψευτοΚΚΕ σου.

    Οι εργάτες ξεκίνησαν την απεργία ενάντια στο Μάνεση ΣΩΣΤΑ, σαν μέσο πίεσης. Στην 3η - 4η εβδομάδα το Δ.Σ. του σωματείου που είχε στρουγγιστεί πίσω από τον κνίτη (Τηλέμαχος της ΔΑΚΕ, πασόκοι κλπ.) φάνηκε ότι κορόιδευε τους εργάτες ότι δήθεν η επιχείρηση δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα κι επρόκειτο απλά για "κόλπο του Μάνεση" (τώρα τι σόι κόλπο με 5ωρο, αυτά μόνο "μαρξιστές" κνίτες τα καταλαβαίνουν), και οι εργάτες άρχισαν να ζητάν διαπραγμάτευση και όρους στο αφεντικό, ώστε να μη γίνουν απολύσεις, αλλά ταυτόχρονα συζητούσαν να περάσουν σε άλλες μορφές.

    Εκεί ο κνίτης μπάζει στις συνελεύσεις τους τραμπούκους, κνίτες και εξωκοινοβουλευτικούς, που γιουχάρουν κάθε άλλη φωνή σαν τσάτσικη - εργοδοτική. Παράλληλα, σε λίγο ξεκινάει ο Μάνεσης τις απολύσεις με το κιλό, οπότε κάθε απολυμένος (και δικαίως) γίνεται υπέρασπιστής της συνέχισης, γιατί αλλιώς μένει στο δρόμο.

    Το αντικνίτικο στρατόπεδο μες στους εργάτες σπάει, και οι μεν αριστεροί πάνε σπίτι τους, οι δε δεξιοί μπαίνουν πίσω από την κυρά αυτή, δε θυμάμαι πώς τη λένε (Καταβάτη νομίζω), που κατάληξε τσάτσος του Μάνεση.

    Στο μεταξύ, όσους εργάτες έχουν απολυθεί και όσους από ταξική αλληλεγγύη στέκονται δίπλα τους χωρίς απαραίτητα να συμφωνάνε με το Σιφωνιό και τους τραμπούκους του Περισσού, οι κνίτες τους μπουκώνουν με κρατικό χρήμα, μια μορφή (απεργιακή ενίσχυση) που είναι πράγματι επαναστατική για το πραγματικό εργατικό κίνημα, αλλά στα χέρια των κνιτών έγινε δωροδοκία για να παίζει το φασιστόκομμα αυτό το παιχνίδι του στην πλάτη των εργατών.

    Δηλαδή, οι εργάτες είχαν δυστυχώς να επιλέξουν με ποιον από τους δύο διαφορετικούς τρόπους θα πεθάνουν: θα πεθάνουν με το να γίνουν τσάτσοι ή έστω υποταχτικοί του αφεντικού τους, του αστού Μάνεση ή θα πεθάνουν ξεφτελιζόμενοι από ένα κόμμα - πραχτορείο των χειρότερων φασιστών της ιστορίας (ρώσων σοσιαλιμπεριαλιστών), που έχει το θράσος να παρουσιάζεται για κόμμα της φτωχολογιάς;;

    Η τρίτη, η ταξικά ανεξάρτητη γραμμή που δούλευε η πραγματική, η προλεταριακή αριστερά, φάνηκε ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμη να καρπίσει σε Ασπρόπυργο και Βόλο.

    Μόνο κάφροι, βλάκες και ανεύθυνοι δεν είναι οι εργάτες εξυπνάκια. Οι εργάτες του Ασπροπύργου έβαλαν το κεφάλι τους στο ντορβά σε καιρούς βασανιστικής ανεργίας, έδειξαν μια ταξική παλικαριά κι έναν ηρωισμό άξιο της τάξης τους, ξέχωρα ποιος και πώς εκμεταλλεύτηκε αυτή τους την παλικαριά, λόγω έλλειψης εργατικών κομμάτων και επαναστατικής ή έστω δημοκρατικής συνδικαλιστικής πρωτοπορίας.

    Οι δε εργάτες του Βόλου έδειξαν κι αυτοί χαρακτήρα και ψυχή όταν αντιστάθηκαν με σθένος στους σοσιαλφασίστες τραμπούκους του ψευτοΚΚΕ οι οποίοι προσπάθησαν να καταλάβουν με το έτσι θέλω το εργοστάσιό τους και να τους καταστρέψουν, αυτούς και τις οικογένειές τους για άνομα συμφέροντα.

    Αυτή είναι η εργατιά κνίτη, ακόμα και στις εποχές του ζόφου, στις οποίες την οδήγησαν τα παγκόσμια αφεντικά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ασε τωρα με τις ωρες εργασίας που αμολάς και καθάρισες με τον επαναστατικό μαρξισμό
    με τροπο μηχανιστικό/Μαοικο και την μεταφυσική του.
    Την απεργία την εφτυσες απο την αρχη της και τα "ταυτόχρονα" που χρησιμοποιείτε συνεχώς
    για να κρυφτητε, μονο γελιο φερνουν
    Ουτε τις διαδικασίες ξερεις ουτε τους συσχετισμούς ουτε καν πως άρχισε (τα αιτήματα) η απεργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, το ξέρω ότι έχεις τύψεις, και ειδικά αν δεν είσαι εντεταλμένος του Περισσού αλλά απλός κνίτης της βάσης, σε καταλαβαίνω και σε συμπονάω ως ένα βαθμό στ' αλήθεια...

      Το ζήτημα που βάζω με τις ώρες είναι το εξής και φυσικά έχει να κάνει με τον επαναστατικό μαρξισμό: το ψευτοΚΚΕ, με τη χυδαία νεοτροτσκιστική φασάδα που έχει φορέσει αυτή την περίοδο (από το 1956 έχει αλλάξει κάμποσες), λέει στους εργάτες: ο Μάνεσης δεν έχει κανένα πρόβλημα, η κρίση είναι κολπάκι για να βγάλει το κεφάλαιο πιο πολλά κέρδη, φούμαρα, ούτε την παραγωγή θέλει να μειώσει ούτε τίποτα, απλά να μας ξεζουμίσει.

      Φυσικά και το κεφάλαιο έχει την "έμφυτη" τάση να θέλει πάντα τη συμπίεση της τιμής της εργατικής δύναμης, την εντατικοποίηση της δουλειάς και την επιμήκυνση της εργάσιμης ημέρας. Αυτά τα ξέρει και ο μαρξιστής "της Α΄ Δημοτικού", που λέμε. Αλλά να λέει το ψευτοΚΚΕ ότι ο άλλος έκανε πρόταση για 5ωρο για 4 μήνες για να "αυξήσει τα κέρδη του" και να "ξεζουμίσει τους εργάτες" την ώρα που η χαλυβουργία στην Ελλάδα, που είχε σαν ατμομηχανή της τον οικοδομικό οργασμό, έχει καταβαραθρωθεί την τελευταία τριετία, ήταν ξεκάθαρο ότι επρόκειτο για καθαρό σοσιαλφασιστικό ψέμα.

      Βέβαια ο Μάνεσης έχει τις εξαγωγές του, οπότε εκεί τον βολεύει η πτώση της τιμής της εργατικής δύναμης γιατί τον κάνει ανταγωνιστικό στο εξωτερικό. Εκεί όμως είναι που χρειάζεται το ταξικό σωματείο να του βάλει φρένο - δηλαδή αν πήγαινε μετά το τετράμηνο να κάνει τίποτα κόλπα μπαμπέσικα με μείωση τιμής της εργατοώρας, να του σενιάρει μια κινητοποίηση που να ήτνα όλη δική του. Αλλά μόνο την πραγματική εργατική πάλη για τα δικαιώματα των μισθωτών σκλάβων δεν έχει στο μυαλό του το σοσιαλφασιστικό ψευτοΚΚΕ, το πλέον αντεργατικό κόμμα της χώρας μετά τους ναζήδες της ΧΑ.

      Η πρώτη τοποθέτηση του πολιτικού χώρου τον οποίο στηρίζει το ΚΜ έγινε δύο μήνες και κάτι μετά την έναρξη της απεργίας, και σε καμία περίπτωση δεν χτυπούσε τους εργάτες, αντίθετα προειδοποιούσε πού το πάνε οι κνίτες.



      ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

      ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

      Το δίλημμα είναι: Με την ταξική πάλη και την επανάσταση ή με το ΠΑΜΕ;
      http://www.oakke.gr/na473/473halivourgia.htm

      Κι αυτό το άρθρο, όπως λέει και η εισαγωγή του, γράφτηκε μετά από συζήτηση με τους εργάτες, αλλά και συνδικαλιστές σε Ασπρόπυργο και Βόλο. Αλλού λοιπόν τα κολπάκια σου τα εξυπνακίστικα κνίτη...

      Διαγραφή
  18. Καλα κρασια την ιδια δουλεία θα την έβγαζαν με εντατικοποίηση απο την μια
    και απο την αλλη θα επαναπροσλαμβάνε προσωπικό....
    Στον Βόλο ειχαν αλλο μισθολόγιο και λιγότερο εκσυγχρονισμένη παράγωγη... καπεταν μπαρουφα
    Ασε που ηθελε να συμβιβαστεί αλλα δεν τον αφηνε το σκυλολόι του ΣΕΒ..
    αληθεια.....
    το κεφάλαιο έχει την "έμφυτη" τάση να θέλει πάντα τη συμπίεση της τιμής της εργατικής δύναμης,...?
    πως και ετσι.....?
    Εχει ομως ενδιαφέρον που θυμήθηκες την αντίθεση κεφαλαίο εργασίας ...Μεχρι να το ξαναξεχασεις...

    ΥΓ
    Πας ενα στοίχημα για τον Μανεση και τα κερδη του...? και δεν ειναι μονο οι εξαγωγές αλλα ειναι
    μέτοχος σε τράπεζα ,η αδια για ιδιοκτιτο λιμανι .....Το εχεις ξανα ακουσει αυτο.....?
    Αυτα τα ταυτόχρονα ειναι ολη η μαγιά
    ΥΓ2
    καλα που ειμαι και εγω να σου κανω παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Αν διάβαζες το κείμενο το οποίο σου παράθεσα παραπάνω από τον ιστότοπο της ΟΑΚΚΕ, θα έβλεπες ότι και για το λιμάνι μιλάει, που το σαμπόταρε ο ΣΥΝ με τη δική σου κάλυψη, και στο κείμενο της για το χτύπημα των ΜΑΤ του Σαμαρά στη Χαλυβουργία τον Ιούλη μιλάει για τη σχέση Μάνεση - ALPHA, γεγονός το οποίο πιθανότατα τον έκανε στόχο του ψευτοΚΚΕ ώστε να μην αντισταθεί στην εξαγορά της τράπεζας αυτής από το ξετσίπωτα ισλαμοφασιστικό, αντισημιτικό και ρωσοκινεζόφιλο Κατάρ.

      2. Η αντίθεση κεφάλαιο εργασία είναι η ΒΑΣΗ της κίνησης της καπιταλιστικής κοινωνίας, κάθε χωριστά παρμένης χώρας και σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι η ΒΑΣΙΚΗ αντίθεση, που διαπερνάει όλες τις άλλες, αλλά δεν είναι ΠΑΝΤΑ Η ΚΥΡΙΑ, ειδικά στην εποχή του ιμπεριαλισμού, π.χ. στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο η ΚΥΡΙΑ αντίθεση ήταν εκείνη φασιστικού - αντιφασιστικού στρατοπέδου σε παγκόσμια κλίμακα και μόνο οι φιλοναζήδες τροτσκιστές και μερικοί δογματικοί εργατιστές επέμεναν ότι το κύριο ήταν το κεφάλαιο - εργασία, άρα δεν είχε νόημα ο αντιχιτλερικός πόλεμος.

      Εγώ δεν ξεχνώ καθόλου αυτή την αντίθεση, αλλά είναι αστείο να μου το λέει αυτό κάποιος του οποίου το κόμμα είναι υπάλληλος των πιο αντιδραστικών και κτηνωδών κύκλων του πλέον σάπιου κρατικομονοπωλιακού, ιμπεριαλιστικού κεφάλαιου της ιστορίας, του ρώσικου και δευτερευόντως του κινέζικου (δε θυμάσαι την Παπαρήγα σε γλυκές χαμογελαστές συζητήσεις με τον πρόεδρο της φασιστικής Κίνας το 2008, εν όψει Κόσκο;; Έχει και φωτό άμα ψάξεις στο google, που τη χτυπάει φιλικά στην πλάτη ο ναζί ο Χου Τζιντάο!!)

      Για το γεγονός ότι η αντίθεση κεφάλαιο - εργασία λύνεται στη συντριπτικά κύρια πλευρά σήμερα με την επικράτηση του κεφάλαιου, την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν τα αφεντικά του Τσίπρα και της Παπαρήγα, του Παπανδρέου-Σαμαρά και του Καραμανλή-Σαμαρά, οι αστοί νέου τύπου προδότες της εργατικής και αντιιμπειραλιστικής επανάστασης οι οποίοι έγιναν φασίστες ιμπεριαλιστές, και καταξέσχισαν στα μάτια των λαών, λάσπωσαν το σφυροδρέπανο και τις προοδευτικές και επαναστατικές ιδέες. Αυτά λοιπόν, στο ξαναλέω και δε με πιάνεις, στον Περισσό, όχι σε μένα.

      3. Αν συνεχίσεις να προβοκάρεις με αυτή τη συνεχή ηλιθιότητα, "μόνο εγώ σου κάνω παρέα" και λοιπές ανοησίες του δημοτικού, που αναδεικνύουν τη μικρότητα και το μικροαστικό αντιδραστικό χαρακτήρα της κριτικής σου, θα δημοσιεύονται τα σχόλια σου, απλά δε θα παίρνεις απάντηση. Σου ζήτησα παρέα ρε μεγάλε;; Μάλλον εσύ έχεις μοναξιές, το ΚΜ καθόλου μόνο του δε νιώθει ούτε κοινωνικά ούτε πολιτικά, γιατί είναι ενταγμένο σαν ένας κόκκος άμμου στο τεράστιο πλειοψηφικό ρεύμα της δημοκρατίας και της προόδου αυτού του τόπου και αυτού του πλανήτη, που τελικά θα νικήσει κάθε αντιδραστικό, με πρώτα τα αφεντικά σου φυσικά. Άντε καληνύχτα!!!

      Υ.Γ. Βρε, μπας και είσαι κρυφοερωτευμένος πολιτικά με τους μαοϊστές;; Έλα παραδέξου το, δεν είναι ντροπή :-))))

      Διαγραφή
    2. Προσοχή, ρε παιδιά, και συγνώμη για την παρέμβαση: όχι "κόκκος άμμου" αλλά "κούκος στην άμμο" ή μάλλον "δυο κι ο κούκος στην άμμο" (= ΚΜ + αντι-σοσιαλιμπεριαλιστής). Ωραία μας κάνετε και γελάμε, άιντε και καλή συνέχεια στο "στέριωμα" και το το "βάθεμα" της συνεργασίας των γελωτοποιών για να το φχαριστηθεί το γέλιο ο κόσμος στις ζοφερές εποχές που ζούμε…

      Διαγραφή
    3. ;-))))))))))
      Με ΚΝΑΤ και βία δε γίνεται παιδεία

      Διαγραφή
  19. @αντι-σοσιαλιμπεριαλιστής
    Μπα, έσκασε μύτη κι ο δεύτερος κούκος…
    Ανταποδίδω:
    http://graphics8.nytimes.com/images/2012/09/09/blogs/20120909-lens-lipan-slide-B90B/20120909-lens-lipan-slide-B90B-custom1.jpg
    Κι αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφει, δικό σου πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, το ΚΜ συμπονάει τους μοναχικούς ανθρώπους που ψάχνουνε παρέα και ενδιαφέρον, όπως τον κνίτη ο οποίος μας έχει φλομώσει στην αλογόμυγα σε αυτό το ποστ...

      Αλλά, ρε κερατούκλη, ότι θα γινόσουνα και Αμερικάνος για να χτυπήσεις τους κομμουνιστές, δεν το περίμενα χαχαχα... Η Πολιτιστική Επανάσταση ήταν "βαρβαρότητα" κι έτσι, ε;;;

      Ε βέβαια αφού μαζί Ρώσοι και Αμερικάνοι πέσατε απάνω να γκρεμίσετε το μήνυμα και το βάθος της, ακριβώς γιατί αυτή στρεφόταν ενάντια σε κάθε αστική αντίδραση, ανατολικού και δυτικού τύπου...

      Εντάξει, το καταλαβαίνω ότι σε ενόχλησε η αφίσα, γιατί αναδεικνύει το φασιστικό και ρωσόδουλο χαρακτήρα του κόμματος σου, καθώς και την προστασία που παρέχει στους ναζήδες... Αλλά δεν περίμενα να αποκαλυφθείς τόσο "εύκολα"...

      Διαγραφή
  20. Πω πω, πέφτουνε και κινέζικα τώρα, διεθνοποιείται η συμμαχία των δυο κούκων με σύντροφους από την πάλαι ποτέ αυτοκρατορία του τιμονιέρη και σήμερα, φασιστική υπερδύναμη (ε ρε τι κάνανε οι γάτες του κοντού). Μόνο που φαίνονται λιγάκι απότομα τα συντρόφια από τη μακρινή χώρα, γιατί του στρίβουνε το κεφάλι αυτουνού του κακομοίρη; Και τι του γράφουνε στην μπροστέλα που τούχουνε περάσει; Δεν έχει κανένα να μας πει κι εμάς που δεν καταλαβαίνουμε; Πάνε τα γέλια που περίμενα να βγάλω το Σαββατοκύριακο. Κρίμα θα πρέπει να περιμένω την επόμενη αλογόμυγα, συγνώμη ανάρτηση ήθελα να πω για να κάνω κι εγώ το χάζι μου. Τες πα, δεν μπορούμε να τάχουμε όλα σ’ αυτόνε τον κόσμο: και πολιτιστική επανάσταση και χωρίστρα στο μαλλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όπα της! "Φασιστική υπερδύναμη" η Κίνα;;; Τη ρώτησες την Αλέκα μεγάλε πριν ξεστομίσεις τέτοιες κουβέντες;;

    Γιατί η Αλέκα λέει μεν ότι η Κίνα είναι πια "καπιταλιστική", αλλά αποφεύγει να την πολυλέει ιμπεριαλιστική, όπως και τη Ρωσία, κι όταν τις λέει κι έτσι πάντα της παρουσιάζει υποδεέστερες των δυτικών, "φτωχούς συγγενείς" και άρα πιο ακίνδυνες δυνάμεις.

    Οπότε αυτά τα φασιστική πρόσεχέ τα, γιατί θα σου πουν οι "σύντροφοι" του Περισσού ότι ξεχνάς τους νεοφιλελεύθερους δυτικούς καπιταλιστές, τους "κύριους εχθρούς" μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε, άσε τις αλογόμυγες με τις Αλέκες και τους Περισσούς, τα ξέρουμε αυτά, κι απάντησε αυτού που σε ρωτάει γιατί στη φωτό κάνουνε κεφαλοκλείδωμα του Κινέζου, μπας και καταλάβουμε κι εμείς οι άλλοι τι γίνεται. Άντε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Α, χοτζαίος είσαι;;; (άσε τα σάπια, ο ίδιος είσαι... ο αλογόμυγας).

    Είναι ρεφορμίστρια η Αλέκα, δεν είναι αρκετά "αντιδυτική αντικαπιτάλα" όπως τη θέλεις εσύ στην "Κόντρα" και στην Κίνηση για Ανασύνταξη 18-55, γι΄αυτό μιλάς για τον "κοντό";;

    Σόρρυ ρε συ, μπερδεύτηκα, ξέχασα ότι οι κνίτες συμπαθούσαν τον Τενγκ, σε αντίθεση με τους χοτζαίους που έλεγαν "δεξιοί κι ο Μάο κι ο Τενγκ", δηλαδή κι αυτοί τονε βγάζαν λάδι απ' τ' "αριστερά", σαν τρότσκια που ήταν... Εθνοτρόσκια για την ακρίβεια...

    Κινέζικα που λες εγώ δεν ξέρω... Ψάξε στο διεθνές τμήμα του Περισσού ή της Κουμουνδούρου, που τα λένε με τους ναζήδες του Πεκίνου ταχτικά...

    Έχω όμως να σου πω το εξής:

    马克思列宁主义毛泽东思想

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πάντως, αν είσαι μαρξιστής, γιατί πέρα από την πλακίτσα μπαίνεις να κάνεις δουλίτσα εδώ, πρέπει, αν θεωρείς την Κίνα φασιστική υπερδύναμη, να πας την άποψή σου μέχρι την άκρη και να δεχτείς τον αντι-σοσιαλιμπεριαλιστικό μέτωπο με την Ευρώπη, ακόμα και την αξιοποίηση των αντιθέσεων της υπερδύναμης των ΗΠΑ με Ρωσία - Κίνα υπέρ των λαών.

    Αλλιώτικα, αν θεωρείς την Κίνα φασιστική αλλά συνεχίζεις να πολιτεύεσαι με "κύριο εχθρό" τη Δύση, τότε είσαι πιο δεξιά κι από τους τροτσκιστές του Β΄Παγκόσμιου, που έλεγαν τι Χίτλερ, τι Ρούζβελτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή