Ανασκάλεμα

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Οι φασίστες του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση και στο στρατό – Ο φασισμός επίσημα μέρος της καθεστωτικής εξουσίας


Μερικές φορές, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η είσοδος 4 στελεχών του φασιστικού ΛΑΟΣ στο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Παπαδήμου, πρέπει να σημάνει το μεγαλύτερο συναγερμό, για κάθε πατριώτη και δημοκράτη, για κάθε αντιφασίστα, για κάθε τίμιο άνθρωπο του λαού. Και γι’ αυτό καθ’ αυτό το ανατριχιαστικό γεγονός, να μπαίνουνε στα υπουργεία ανοιχτοί χουντοφασίστες της πάλαι ποτέ ΕΠΕΝ (του κόμματος των βασανιστών) τύπου Βορίδη, ή ανοιχτοί ρατσιστές και φιλοναζιστές παλιάνθρωποι τύπου Γεωργιάδη, αλλά και γιατί αυτό συμβαίνει μέσα σε μία ατμόσφαιρα ευδαιμονίας και «εθνικής χαράς», καθώς επιτέλους οι πολιτικοί αρχηγοί «συνετίστηκαν» και προχωράμε πια με «αρραγή εθνική ενότητα» προς τον εκφασισμό και την αποικιοποίηση της χώρας μας.


Ο ΕΠΕΝίτης χουντοφασίστας Βορίδης το 1985
Πρέπει να καταγγείλουμε με την πιο στεντόρεια φωνή όλο τον συρφετό των ηγεσιών του συνόλου των υπόλοιπων καθεστωτικών κομμάτων που έχουν εκπροσώπηση σε κοινοβούλιο και ευρωκοινοβούλιο, καθώς κανείς δεν πρόταξε, πριν από οποιοδήποτε ζήτημα οικονομικής πολιτικής ή διαχείρισης, το ζήτημα του αποκλεισμού του ΛΑΟΣ από οποιαδήποτε ανάληψη κυβερνητικής ευθύνης. Φυσικά, δεν περίμενε κανείς να το κάνουν τώρα, αφού δε το έκαναν όταν οι φιλοναζήδες αυτού του κόμματος, πριν μπουν στη Βουλή το 2007,  στέκονταν στο πλευρό του μέλους του κόμματος τους γεροναζί Κωνσταντίνου Πλεύρη στη δίκη του για το χιτλερικό του πόνημα "Εβραίοι Όλη η Αλήθεια", υπερασπιζόμενοι το δικαίωμά του να ζητάει την εξόντωση λαών και εθνών (Θάνος Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης).  





Η υποψηφιότητα αποσύρθηκε αλλά τα φυλλάδια έμειναν...
Δε το έκαναν το 2009, όταν ο Καρατζαφέρης προσπάθησε να εισαγάγει στη Βουλή, σαν υποψήφιο στην Πάτρα, και τον πρώην υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής και αρχηγό της «Πατριωτικής Συμμαχίας» (συμμαχία ναζιστών – χουντικών, υπό την ηγεμονία των πρώτων) και εκδότη της χουντοφυλλάδας "Ελεύθερος Κόσμος" Δ. Ζαφειρόπουλο. Και στις δύο περιπτώσεις, την αποκάλυψη της βαθιά φασιστικής, φιλοναζιστικής φύσης του ΛΑΟΣ την είχε πάρει στις πλάτες της η μικρή Αντιναζιστική Πρωτοβουλία (στην οποία πρωτοστατούν οι σ. της ΟΑΚΚΕ μαζί με άλλους αντιφασίστες).

Η καθεστωτική κάλυψη όμως των φασιστών, ακριβώς λόγω της κοινής οικουμενικής καθεστωτικής φιλορώσικης γραμμής, τους επέτρεψε όχι μόνο να γίνουν μέρος του κοινοβουλευτικού παιχνιδιού, αλλά και από τα πλέον «σεβαστά» από τους ψευτοδημοκράτες δημοσιολόγους του δήθεν «φιλελεύθερου» αστισμού, που έφτασαν παραπροχτές να ηδονίζονται με τους τραμπουκισμούς Καρατζαφέρη στο Προεδρικό Μέγαρο (στο νέο Παλάτι της εκτροπής), καθώς αυτός έβαζε δήθεν σε τάξη τους «ανώριμους» Παπατζή το Γ’ και Σαμαρά.


Με τον καταδικασμένο σε θάνατο φασίστα Παττακό
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, από όσο γνωρίζουμε τουλάχιστο, δε βρέθηκε στις τηλεοράσεις να κάνει ένα έστω πικρόχολο σχόλιο για το γεγονός ότι άνθρωποι σαν αυτούς τους ξεσκολισμένους φασίστες και ρατσιστές, με αρχηγό ένα γελοίο σαλτιμπάγκο, έναν τραμπούκο, έναν υμνητή της χούντας και φίλο του Παττακού, ένα σιχαμερό υποκείμενο που μόλις πριν δυο εβδομάδες ζήταγε «η Μόσχα να κατέβει στην Αθήνα», φορούσαν το «φράκο» τους και πήγαιναν συν γυναιξί και τέκνοις στο Προεδρικό για να αναλάβουν, παρέα με τους ΠΑΣΟΚους και τους ΝΔίτες τη «σωτηρία της χώρας» ορκιζόμενοι υπουργοί.



Πιο πολλά έχει γράψει μέχρι στιγμής ο γαλλικός τύπος για το ποιόν του Βορίδη και του Γεωργιάδη, παρά ο ελληνικός (βλ. http://enantiastonantisimitismo.wordpress.com/2011/11/11/presse-francaise-laos-papademos/). Αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανατριχίλα δε, είναι το γεγονός πως το ΛΑΟΣ έχωσε τη βρώμικη μουσούδα του ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, με Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας τον αντιπρόεδρό του, πρέσβη Γεωργίου. Σε μια χώρα με ιστορικό απανωτών στρατιωτικών πραξικοπημάτων στον 20ό αιώνα, που μαρτύρησε για να φτάσει να έχει 35 χρόνια κουτσής-στραβής αστικής μισοδημοκρατίας, οι φασίστες και φιλοχουντικοί νομιμοποιούνται να έχουν πολιτική εξουσία μέσα στο στρατό, σε μια εποχή που ο προβοκάτορας Μπεγλίτης πήρε το δημοκρατικό στη μορφή (αν μιλούσαμε για άλλη εποχή) και φασιστικό στην ουσία του μέτρο της απ’ ευθείας απεύθυνσης των στελεχών των τριών όπλων στο γραφείο του ΥΠΕΘΑ, με παράκαμψη της ιεραρχίας, ενώ εκκαθάρισε πραξικοπηματικά και τη στρατιωτική ηγεσία μέσα στην πολιτική αναμπουμπούλα.


Το ότι στην Ελλάδα ο αστικός δημοκρατισμός ήταν από γεννησιμιού του ανάπηρος και ψευδεπίγραφος, το γνωρίζαμε. Αλλά να φτάνουν όλοι αυτοί οι αρλεκίνοι τύπου σχολιαστών του ΣΚΑΪ να εκθειάζουν τον Καρατζαφέρη, μαζί και η γλοιώδης Μπακογιάννη της ΔΗΣΥ (που άλλωστε δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνυπάρχει με τους φασίστες, όταν αυτοί είχαν τη φράξια τους μες στη ΝΔ μεταξύ 1980-2000), ξεχνώντας ακόμη και αυτά που έλεγαν οι ίδιοι για την ακροδεξιά φύση του ασκεριού του, είναι ο απόλυτος οπορτουνισμός. Στην πραγματικότητα, ο επιδερμικός αντι-σοσιαλφασισμός και αντικνιτισμός αυτών των φιλελεύθερων ψευτοδημοκρατών κυρίων είναι κακά φτιασιδωμένος αντικομμουνισμός. Χτυπάν δηλαδή το ψευτοΚΚΕ και το ΣΥΝ όχι επειδή γνήσια μισούν το ρωσόδουλο και επαρμένο φασισμό τους, αλλά γιατί τον περνάνε για πραγματική προλεταριακή ή λαϊκή εξέγερση, την οποία σιχαίνονται. Το νέο ΚΚΕ δηλαδή, θα το μισούν τρεις φορές περισσότερο απ’ ότι μισούν σήμερα τους κνίτες και τους συνασπισμαίους.


Η ΔΗΜΑΡ είχε εσωτερική διαίρεση για το αν θα έπρεπε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (κυβέρνηση που έχει μέσα τους φασίστες!), και μάλιστα μια μειοψηφία της ΚΕ της εκφράστηκε υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης(!), ενώ και όσοι τοποθετήθηκαν κατά, δε το έκαναν από αντιφασιστική τσίπα, αλλά από πολιτικό υπολογισμό άσχετο με το θέμα του ΛΑΟΣ. Ο ΣΥΝ έβγαλε μια ανακοίνωση όπου το συντριπτικά κυρίαρχο είναι η Μέρκελ, ο Σαρκοζί, το μνημόνιο κλπ., και μόνο έμμεσα γίνεται αναφορά στο ΛΑΟΣ, μέσω της αποστροφής για την επίσκεψη Καρατζαφέρη στο σπίτι του Μεταξά στις 28 του Οχτώβρη. Αυτό όμως είναι το σχετικά μικρότερο ιδεολογικό έγκλημα του αρχιφασίστα Καρατζαφέρη.


Αλλά πώς να τον κατηγορήσει ο ΣΥΝ για ο,τιδήποτε άλλο;; Αφού τον τελευταίο μήνα έχει συγκροτηθεί κοινό μέτωπο ΣΥΝ – ΛΑΟΣ που ζητάει να «αλλάξει η χώρα γεωπολιτικό προσανατολισμό» και οι βότκες με τους Ρώσους πρέσβεις σε συναντήσεις ρέουν άφθονες… Τσίπρας και Καρατζαφύρερ διαγκωνίζονται ποιος είναι ο καλύτερος λακές του Πούτιν, που θα μας σώσει από τα νύχια της «γερμανοκρατούμενης Ευρώπης»… Πώς λοιπόν να τον χτυπήσει ο ΣΥΝ;; Να μαχαιρώσει τον αδερφό του;;


Το πιο χυδαίο και βρώμικο κόμμα στην Ελλάδα, το ψευτοΚΚΕ, με την γκεμπελική νεοτροτσκιστική του γλώσσα, ψέλλισε δυο τρεις κουβέντες για τη συμμετοχή ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, χωρίς φυσικά να το κάνει ούτε κατά διάνοια κεντρικό θέμα. Πρόσεξε μαστόρικα το ΛΑΟΣ να φαίνεται (και να χάνεται έτσι κάθε ιδιαιτερότητά του) σα κάτι ισότιμο με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΕΕ, κεφάλαιο κλπ., δηλαδή σαν απλό μέρος της συναίνεσης του «μνημόνιου» και του «οικονομικού φτωχέματος του λαού», δηλαδή κατά μία έννοια σαν το ΛΑΟΣ να «πρόδωσε» τη φτωχολογιά που το πιστεύει και να πήγε με τους χειρότερους από το ίδιο ΠΑΣΟΚοΝΔίτες φίλους του κεφάλαιου.

Βέβαια κάπου αναφέρει ο ψευτοΡιζοσπάστης ότι είναι επικίνδυνο που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έβαλαν ένα τέτοιο κόμμα στην κυβέρνηση, αλλά την επικινδυνότητα του ΛΑΟΣ την δικαιολογούν οι κνίτες με τον «αντικομμουνισμό» του και τη «συκοφάντηση από μέρους του ΛΑΟΣ των κινημάτων του λαού». Δηλαδή, ο φασισμός του ΛΑΟΣ είναι κατά το ψευτοΚΚΕ μονάχα εκείνη η πλευρά του ΛΑΟΣ που αντιτίθεται στα κινήματα του σοσιαλφασισμού, στο κάψιμο και σπάσιμο, στις καταλήψεις καταπελτών πλοίων δήθεν σαν «απεργίες εργατών» χωρίς εργάτες, γενικά εκεί όπου το ΛΑΟΣ χτυπάει την ψευτοαριστερά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προβοκάτσια από αυτή τη θέση.


Οι φασίστες του ΛΑΟΣ, χτυπώντας τις «λαϊκές» τραμπούκικες κινητοποιήσεις των κομματικών μηχανισμών ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ ή τους φιλοΣΥΝασπισμαίους αναρχοναζήδες καψιματίες, τους δίνουν δημοκρατική – αντιφασιστική πατίνα και τους «ξεπλένουν» στα μάτια ενός λαού που σωστά μισεί τον κλασσικό χουντοφασισμό και την καμαρίλα του. Από την άλλη, συκοφαντούν έτσι και κάθε δημοκρατική αντίσταση στο σοσιαλφασισμό, καθώς κανένα στέλεχος των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν τολμάει να χτυπήσει πολιτικά την ψευτοαριστερά, οπότε όποιος τίμιος άνθρωπος το κάνει είναι πιθανό να χρεωθεί κάποιου είδους μέτωπο συμμαχίας με τους Αδώνιδες και να συκοφαντηθεί σα φασίστας.

Από την άλλη, η ψευτοαριστερά και κυρίως οι ασύλληπτα παλιάνθρωποι της συμμορίας που καθοδηγάει το ψευτοΚΚΕ, παρουσιάζουν το ΛΑΟΣ ακριβώς όπως το θέλουν οι «δημοκράτες» αστοφιλελεύθεροι της Ελλάδας και της Ευρώπης: κόμμα του κεφάλαιου «γενικά», της ΕΕ, που «δε θέλει τα λαϊκά κινήματα», που θέλει «τάξη και ασφάλεια» όχι όμως του φασισμού αλλά της «αστικής δημοκρατίας του μνημόνιου» (που είναι σύμφωνα με το ψευτοΚΚΕ ό,τι χειρότερο υπάρχει, μιας και ο φασισμός είναι ψεύτικος μπαμπούλας για να μας καταπιέζουν οι αστοφιλελεύθεροι). 


Γιατί λοιπόν να μη λατρεύουν το ΛΑΟΣ οι Μπάμπηδες Παπαδημητρίου, οι Παπαχελάδες, οι Πρετεντέρηδες, οι «εκσυγχρονιστές» δυτικόφιλοι μες στο ΠΑΣΟΚ, οι ΔΗΣΥδες, και οι παλιοί «σύντροφοι» των περισσότερων ΛΑΟΣτζήδων στο ίδιο κόμμα ΝΔίτες ευρωπαιόφιλοι;;  Αφού οι εχθροί τους, οι «δογματικοί κολλημένοι κομμουνιστές» του Περισσού, που «παραείναι επαναστάτες και ρομαντικοί και όχι ρεαλιστές», βρίζουν το ΛΑΟΣ για «αστικό της ΕΕ», γιατί να μη το ερωτευτούν ακριβώς σα τέτοιο οι αστοφιλελεύθεροι;;

Οι δημοκράτες πρέπει πάντα και με συνέπεια να αναδεικνύουν ότι σε καμία περίπτωση η κύρια πλευρά των ΛΑΟΣ και ΧΑ δεν είναι η φιλία τους με το δυτικό ή ντόπιο κεφάλαιο, που σαν τέτοια είναι εντελώς δευτερεύουσα πλευρά της φυσιογνωμίας τους (αν και υπάρχει και αυτή). Το κύριο με το ΛΑΟΣ και τη ΧΑ, στην τριτοκοσμική Ελλάδα που τα κόμματα είναι ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ κόμματα ιμπεριαλισμών και ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ κόμματα της ντόπιας αστικής τάξης, είναι πρώτα ο άγριος ναζιφασισμός, αντιμεταναστευτισμός, αντισημιτισμός και αντιδημοκρατία τους, και σαν κορωνίδα αυτών Η ΞΕΣΚΟΛΙΣΜΕΝΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ στη γραμμή της ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, στη νεοναζιστική ρώσικη υπερδύναμη.


Αυτό όμως δε μπορούν να το πουν ούτε οι υπάλληλοι της ρώσικης πρεσβείας και του «Κ»ΚΡΟ του Ζιουγκάνοφ, άρα αντικειμενικά σύμμαχοι του Καρατζαφέρη ΣΥΝ - ψευτοΚΚΕ, ούτε το πνευματικό τέκνο του θαμώνα της ίδιας πρεσβείας Κύρκου, ο στεγνός και στυφός Κουβέλης της ΔΗΜΑΡ, που έχει φτιάξει ένα μηχανισμό που διαφθείρει αριστερούς δημοκράτες και τους μολύνει με το σοσιαλφασιστικό ιό του εισοδισμού.

Οι  σοσιαλφασίστες φοβούνται όταν κάποιος αναδεικνύει όσα ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, κι όχι μονάχα όσα τους χωρίζουν. Όμως, αντιφασιστική πάλη στο συγκεκριμένο σημαίνει πάλη ενάντια στο πρόγραμμα και την πολιτική γραμμή του φασισμού, ενάντια στα επιχειρήματα με τα οποία κερδίζει μες στις μάζες. Αν λοιπόν σαν ψευτοαριστερός φτιάχνεις μια μάζα που πιστεύει για την παγκόσμια αλλά κυρίως την ελληνική κρίση, τις αιτίες και τα βάθρα τους, ό,τι περίπου λέει και ο Καρατζαφύρερ αλλά με λίγη «μαρξιστική» σάλτσα, δεν έχει καμία σημασία να καταγγείλεις τον ιστορικό αντικομμουνισμό του κι έτσι να βγάλεις τον «ακροδεξιό χαραχτήρα του».

Ο λαός, η βάση του ψευτοΚΚΕ και του ΣΥΝ, στις παρέες και στα καφενεία, στα γραφεία και στα γιαπιά, δε συζητάει με βάση τα άρθρα του ψευτοΡιζοσπάστη και της Αυγής. Συζητάει με βάση τη γενική ΓΝΩΣΙΟΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ – ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ που του αφήνει η επιχειρηματολογία του κόμματος του. Ο λαός δεν είναι ηλίθιος. Ξέρει ότι ο Καρατζαφέρης δεν είναι «των τραπεζών και της ΕΕ», γιατί δε μπορεί να τους βρίζει νυχθημερόν σαν εβραιοκίνητους, που πεινάνε την πατρίδα μας, να ταξιδεύει στη Ρωσία και να ζητάει σχεδόν να μας κάνουν κατοχή οι Ρώσοι για να σωθούμε και ταυτόχρονα να είναι «ευρωπαίος».


Το αφεντικό Νο2
Κι επειδή το όποιο ψευτοαριστερό κόμμα του τού λέει ότι σήμερα μόνο ένας πόλος υπάρχει διεθνώς που καταπιέζει τους λαούς, ο πόλος Δύση (ΕΠΑ-ΕΕ), ο λαός των ψευτοΚΚΕ - ΣΥΝ κλπ. δε μπορεί παρά να συμπαθεί ενδόμυχα τον Καρατζαφέρη που πάει στην «απλά καπιταλιστική» Ρωσία και ζητάει βοήθεια, σε αντίθεση με τα «ξεπουλητάρια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ». Έτσι τοποθετούνται οι άνθρωποι, με βάση τη ζωντανή αντιπαράθεση και με τη λογική του μικρότερου κακού ή μάλλον του μετώπου ενάντια στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ κακό (που είναι γενικά σωστή λογική, που απλώς έχει αντιστραφεί από τους ρωσόδουλους) κι όχι με βάση το τι έγραψε ο κάθε φασίστας γραφειοκράτης ινστρούχτορας του ψευτοΚΚΕ στον ψευτοΡιζοσπάστη.

Γι’ αυτό ο λαός «γουστάρει» τη δημαγωγική γλώσσα του Μπογιόπουλου. Στο λόγο του Μπογιόπουλου, τα πράγματα είναι απλά. Από τη μια οι πλούσιοι, τα άπειρα δισεκατομμύρια που χορεύουν, οι πακτωλοί χρημάτων, η Goldman Sachs και από την άλλη ο φτωχός λαός που τον πεινάνε. Δεν υπάρχουν αστοί, εργάτες, μεσοστρώματα, ενδοαστικές αντιθέσεις και λοιπές δυνάμεις και λεπτομέρειες. Αυτό «πιάνει» σα γραμμή του ψευτοΚΚΕ ο κόσμος, και γι’ αυτό βαριέται αφόρητα όταν αρχίζει ο κάθε κομματικός γκαουλάιτερ του Περισσού να εξηγεί τις διαφορές «αντικαπιταλισμού» και «αντινεοφιλελευθερισμού», που δήθεν ξεχωρίζουν το ψευτοΚΚΕ από το ΣΥΝ και άλλα δυσνόητα στο μέσο άνθρωπο παραμύθια.

Γιατί ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι δυνατό (όπως του λέει το ψευτοΚΚΕ για ξεκάρφωμα) να είναι εραστής της ΕΕ ένας Λαφαζάνης που από το πρωί μέχρι το βράδυ την καταγγέλλει με επιχειρηματολογία ολόιδια με του ψευτοΚΚΕ. Από αυτή την άποψη, ο λόγος του Μπογιόπουλου, στον οποίο δεν υπάρχουν ενδοαστικές ή ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις αλλά μονάχα Η ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΡΑΓΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (δε το λέει με αυτά τα λόγια, αλλά αυτό εννοεί) και ο δύστυχος παγκόσμιος λαός, φαίνεται στον απλό άνθρωπο πιο οικείος και λογικός, κατά τον ίδιο τρόπο που τους φαίνεται εξίσου οικεία και η φασιστική δημαγωγία του Καρατζαφέρη, που παλιότερα χαρτζιλίκωνε στον αέρα φτωχούς ανθρώπους και γιαγιάδες, για να δημιουργεί στο καθυστερημένο πολιτικά κοινό του την εικόνα του «λαϊκού τύπου της διπλανής πόρτας».

Τελικά αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως στον μέσο πλατύ ψηφοφόρο της ψευτοαριστεράς, αυτό που αφήνουν σαν απόβαρο τα ψευτοαριστερά κόμματα είναι ένας γενικός αντιπλουτοκρατισμός, παραπλήσιος και καθόλου διαχωρισμένος από το φασιστικό υπεραντιδραστικό και ψευδεπίγραφο αντιπλουτοκρατισμό, που βρίσκεται στην υπηρεσία των χειρότερων πλουτοκρατών που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Εμείς έχουμε να σημειώσουμε απλά το εξής: η είσοδος του μαύρου φασισμού και φιλοναζισμού στα υπουργεία, υπό τα χειροκροτήματα όλου του ντόπιου καθεστώτος και την ανοχή των Ευρωπαίων μονοπωλιστών, αυτών των νέων Τσάμπερλεν και Νταλαντιέ επί το χειρότερο, που εγκαινιάζουνε μαζί με το Μεντβέντεφ αγωγούς φυσικού αερίου και σκοτώνουνε ηγέτες ανεξάρτητων χωρών με αεροπορικές επιδρομές (βλ. γαλλικό αεροπορικό χτύπημα αυτοκινητοπομπής Καντάφι, που οδήγησε στη σύλληψη και τη δολοφονία του από τους ισλαμοφασίστες), δεν προμηνάει παρά τη γοργή πορεία της χώρας προς την πλήρη υποτέλεια, την αποικιοποίηση από τον Άξονα, την ωμή και απροσχημάτιστη διχτατορία του πιο βάρβαρου φασισμού.


Αντιφασιστική αφίσσα της ΕΠΟΝ (τέλη 1945)
 Πρέπει όλοι πια να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ο καθένας έστω μέχρι εκεί που φτάνει το μπόι κι η θέλησή του. Δε μπορούν τα κτήνη του καθεστώτος, οι φασίστες και οι σοσιαλφασίστες μπασιμπουζούκοι του σοσιαλιμπεριαλισμού να αφεθούν να ασελγήσουν πάνω στο σώμα μιας χώρας κι ενός λαού που έβγαλε από τα σπλάχνα του ένα Ρήγα Βελεστινλή, ένα παλιό, μεγάλο και ηρωικό ΚΚΕ, ένα ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, ένα ΔΣΕ κι ένα Πολυτεχνείο.



 Υ.Γ. Ένα βίντεο από μια εκδήλωση για το Μεγαλέξαντρο στις αρχές της περασμένης δεκαετίας (2003), όπου παρελαύνουν ναζιστές, χουντικοί, διαγραμμένοι από τη ΝΔ φασίστες, όλο το ναζιφασιστικό σκυλολόι, καθώς και η κουστωδία των κ.κ. υπουργών και υφυπουργών, και φυσικά ο "πρόεδρος" Καρατζαφύρερ. Οι Πλεύρης (γεροναζί), Βορίδης, Άδωνις, Λιακόπουλος, Μανωλάκος κλπ. σε "απολαυστικές" στιγμές...


11 σχόλια:

  1. Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι Γάλλοι σοσιαλιστές από την είσοδο της Ακροδεξιάς στην κυβέρνηση


    H είσοδος της Άκρας Δεξιάς (ΛΑΟΣ) στη ελληνική κυβέρνηση είναι για τους σοσιαλιστές ένα σοκ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Σάββατο, το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

    «Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη την κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να το κάνουν» τονίζει το κυριότερο κόμμα της γαλλικής αντιπολίτευσης.

    Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, «πρώην επικεφαλής ενός κινήματος νεολαίας που στήριζε τους συνταγματάρχες που επέβαλαν τη δικτατορία στη χώρα αυτή, δεν μπορεί καθόλου να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να βγει από την κρίση», εκτιμά το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

    «Να που οδηγεί η Ευρώπη, όταν γυρίζει την πλάτη της στους λαούς, με την επιβολή σκληρής και τυφλής λιτότητας, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα και τον χρόνο για την ανόρθωση (των οικονομιών τους) και παρεμβαίνοντας στη δημοκρατική λειτουργία των κρατών μελών» σημειώνει το PS. «Στην οικονομική και κοινωνική κρίση προστίθεται μια κρίση πολιτική και δημοκρατική» προσθέτει.

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας συνεχάρη, την Παρασκευή, το νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμου, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, και «εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρέως συνασπισμού» στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.pamet.gr/
    προσεξε τα σχεδια για ευρασιατικη ενωση και τον χαρτη. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ.Φ.Δ.

    http://laos.infolabs.gr/videos/2033/%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91-%CE%93%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%A3%CE%9F%CE%A5-%CE%93.%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%97%CE%A3-18-11-11

    Τα πρώτα 5 λεπτά, ιδίως 2:10 και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος είναι μεγάλος ταγματαλήτης, μεγάλο κτήνος, μεγάλο πουλητάρι, απερίγραπτο φασισταριό.

    Θα το ξαναπώ: ας όψονται (με την καλή έννοια το λέω) οι λάθος εκτιμήσεις και χειρισμοί της ηγεσίας του ΚΚΕ και του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στα 1944-1945. Ακόμη και να μη τα είχαμε καταφέρει απέναντι στους Αγγλο-Αμερικάνους, τουλάχιστο αυτά τα ανθρωποειδή που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς θα λάμβαναν τη μόνη τιμωρία που τους άξιζε. Την έσχατη. Αυτό θα παραδειγμάτιζε ιστορικά και για το μέλλον.

    Αφού δεν έγινε αυτό, έχει το θράσος σήμερα να παριστάνει τον πατριώτη ένας άνθρωπος που καλεί μια υπερδύναμη να εξαρτήσει(!) τη χώρα "του"!!
    Νά 'σαι καλά ΣΦΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΜΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ 'ΑΘΩΟΥΣ', ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ 'ΔΕΝ' ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...!
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΥΜΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΤΟΥΡΚΟΥΣ - ΑΛΒΑΝΟΥΣ). ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΡΩΣΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ KCB(ΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΑΣ ΣΤΑΛΙΝ - ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ - EΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ 'ΕΝ ΨΥΧΡΩ' ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ(ΣΤΡΑΤΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ), ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ. ΤΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΞΕΓΛΙΣΤΡΑΓΕ ΛΥΣΑΛΕΑ ΚΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ. ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΨΟΦΙΜΙ ΒΡΩΜΑΕΙ. ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ 'ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ' ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΝΑ ΕΠΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ 'ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΑΣ'. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΠΕΡΑ,
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ_.
    'ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ'_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΑ ΕΡΥΘΡΑ ΚΤΗΝΗ, ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΙ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΟΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΑΣ 'ΧΟΤΖΑ'. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ...
    'ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ'. ΚΑΛΠΑΖΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ. ΕΣΕΙΣ 'ΔΕΝ' ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ... 'ΕΡΓΑΤΟΚΑΠΗΛΟΙ' ΚΑΙ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να σου κάνω που η δεξιά παρέκκλιση μέρους της ηγεσίας του ΚΚΕ στο πρώτο αντάρτικο σας άφησε χώρο να νικήσετε, κοπρόσκυλα εθνοπροδότες, συνεργάτες των Γερμανών... Τέτοια καθάρματα σαν εσένα, ή μάλλον σαν τους πολιτικούς σου παππούδες τους ταγματαλήτες θα είχαν βρει τη δίκαιη τιμωρία τους από τη λαϊκοδημοκρατική Ελλάδα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ, ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ. ΚΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕΣ ΚΑΝ ΣΩΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΦΗΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΙΣΤΕ 'ΤΕΛΕΙΩΣ' ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΒΑΡΩΝΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ, ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ...
      ΕΣΑΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΕΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΘΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ, ΘΕΛΑΤΕ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ, ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ ΄44 - ΄49, ΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΓΚΥΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ 'ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ' ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ...!

      Διαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ, ΔΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ";;; ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ ΤΟ 1990, ΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ (ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΣΚΕΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΕΣΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ 'ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ', ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 'ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΩΣ' ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΑΤΕ 'ΣΚΑΤΑ' ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ 'ΤΡΩΚΤΙΚΗΣ - 'ΕΜΕΤΙΚΗΣ' Ε.Ρ.Τ.;;; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΑΧΑΗΡΕΥΤΕ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΕ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μ' αρέσει που το άφησες το ναζισταριό να μιλάει. Είπαμε κι εγώ πατριώτης είμαι, αλλά όχι να παρακαλάμε τους Χιτλερικούς για να μας κάνουνε μοντέρνους Ινδιάνους. Είναι σαν ένας Λακότα να έχει πρόβλημα με τους Τσερόκι επειδή αντιστάθηκαν.

    Μιλτιάδης Πορφυρογής

    ΑπάντησηΔιαγραφή