Ανασκάλεμα

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Αίσχος στους καθεστωτικούς προστάτες του ναζισμού - Έξω οι χρυσαυγίτες και όλοι οι ναζιστές από τα ΜΜΕ και τη δημόσια ζωή


Εβραιόπουλα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης
Παράλληλα με το βύθισμα στο απύθμενο πηγάδι στο οποίο έχει ρίξει τη χώρα το διακομματικό συντονιστικό κορυφής και με το αίσχος της πρωτόγνωρης για τη μεταπολιτευτική περίοδο ανεργίας, πείνας και δυστυχίας, έχει επίσης βαλθεί να μπάσει στη συνείδηση του λαού μας τον νέο ταγματασφαλιτισμό και στη Βουλή τους πιο ανοιχτούς και κτηνώδεις εκπροσώπους του, τα ανθρωποειδή της «Χρυσής Αυγής».

Στις 17 του Ιούλη οι ναζιστές πραγματοποίησαν εκδήλωση στις Θερμοπύλες. Επ’ αφορμή της εκδήλωσης, το «Κανάλι Ένα Κεντρικής Ελλάδας» κάλεσε στο δελτίο ειδήσεών του εκπρόσωπο – μεγαλοστέλεχος της «Χρυσής Αυγής», το γνωστό Η. Κασιδιάρη, παραχωρώντας του 25 λεπτά για να αχτιφάρει -σε συνεργασία με την εξοργιστικά φιλοναζίστρια παρουσιάστρια του δελτίου Λιλή Ντεβενέ- το λαό της Κεντρικής Ελλάδας.

Στο Διαδίκτυο έχει αναρτηθεί το μισό της συγκεκριμένης συνέντευξης, το οποίο είναι εξοργιστικό, παρά την προσπάθεια της φιλοναζίστριας παρουσιάστριας και του ναζιστή να παρουσιάσουν τη συμμορία σαν «καθωσπρέπει κόμμα», «που το έχουν παρεξηγήσει», που υφίσταται «συνομωσία σιωπής» και «διαστρεβλώνονται οι θέσεις του» κλπ.



«Σας αποκαλούν ρατσιστές, νεοναζί, ο αρχηγός σας χαιρέτισε ναζιστικά στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας», λέει η παρουσιάστρια που λίγο μετά αναφωνεί: «Απλώς διαστρεβλώνουν το εθνικιστής με το ναζιστής, σας έχουν παρεξηγήσει», ενώ με χαρά και χαμόγελο δίνει πάσα στο ναζιστή λέγοντάς του πως έχει ακούσει πως «πολύς κόσμος θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή». Μάλιστα, τόσο ασφαλής νιώθει ο Κασιδιάρης, που δεν αρνείται τους χαρακτηρισμούς που «αποδίδονται» στη ναζιστική του συμμορία, αλλά απαντά: «Είμαστε όλα αυτά, και κάτι παραπάνω», ενώ προσδιορίζει την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής ως «λαϊκό εθνικισμό», δηλαδή πιο απλά εθνικοσοσιαλισμό με άλλα λόγια.


Τώρα τι σόι «Έλληνες» εθνικιστές είναι οι θαυμαστές και νοσταλγοί των κατακτητών της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης, που φουσκώνουν από «υπερηφάνεια» όταν θυμούνται τα Ες-Ες, τα Τάγματα Ασφαλείας, τις σφαγές εκατομμυρίων, τα κρεματόρια και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αυτό ας το απαντήσουν οι πολιτικοί εγκληματίες όλων των καθεστωτικών κομμάτων, σοσιαλφασιστικών και ψευτοδημοκρατικών, που τους καλύπτουν ή που τους παρουσιάζουν ως δήθεν «απλά» ακροδεξιούς ή υπερσυντηρητικούς, εν πάσει περιπτώσει όμως εντός του συνταγματικού τόξου πολιτική δύναμη. Τολμάει ο Κασιδιάρης και τα ναζιστάκια που σέρνει μαζί του να πάνε στην κεντρική πλατεία του Διστόμου και να πούνε στους επιζώντες της σφαγής τη γνώμη της ΧΑ για το Χίτλερ και τα «ανδραγαθήματά» του;;


Στα κανάλια της αστικής μισοδημοκρατίας, κρατικά και ιδιωτικά, ξέρουν να πηγαίνουν οι κνίτες του ψευτοΚΚΕ και οι ανάμεικτοι αναρχοΣΥΡΙΖΑίοι, «Αγαναχτισμένοι» και ΣΠΙΘΑίοι να κάνουν «παρεμβάσεις κατά του μνημονίου και του νεοφιλελευθερισμού». Στο φιλοναζιστικό Κανάλι Ένα, μάλλον «ξέχασαν» να κάνουν παρέμβαση για την προβολή του ναζιστή. Αλλά γιατί να κάνουν;; Τη στιγμή που σε όλα τα μεγάλα εσωτερικά και διεθνή ζητήματα έχουν κοινή γραμμή;;

Ο Κασιδιάρης λέει πολλά αποκαλυπτικά: δίνει πολιτική κάλυψη στα «γιαουρτώματα κατά των πολιτικών» και έμμεσα παραδέχεται ότι ναζιστές (έστω οπαδοί και όχι στελέχη) μαζί με ΣΥΡΙΖΑίους συμμετέχουν στις «αυθόρμητες λαϊκές αντιδράσεις κατά βουλευτών», θωπεύει τους «Αγανακτισμένους» λέγοντας πως δεν ήταν χρυσαυγίτες οι ναζήδες που καλύπτονταν από τα ΜΑΤ στις 28-29 του Ιούνη και πως η ΧΑ ποτέ δε θα χαλούσε μια τέτοια λαϊκή συγκέντρωση (και πράγματι, δεν ήταν χρυσαυγίτες αλλά «Αυτόνομοι Εθνικιστές» ναζήδες), χύνει το ρατσιστικό του δηλητήριο για την εγκληματικότητα που «την έφεραν οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί», δηλητήριο με το οποίο οι μαχαιροβγάλτες κερδίζουν πόντους στο λαό και γενικώς προβάλλει μια αντικαθεστωτική, αντικαπιταλιστική αλλά και «ώριμη» πλατφόρμα, με την οποία, όπως πολύ συχνά αναφέρει, η γκρούπα του «θα μπει στη Βουλή».


Αυτά θέλουν να ξαναζήσουμε;;
Το αίσχος σε όλα αυτά είναι προφανές: ένα κανάλι περιφερειακής εμβέλειας προβάλλει, για πρώτη φορά με διθυραμβικούς τόνους, έναν νοσταλγό του Χίτλερ – στέλεχος πολιτικής οργάνωσης που επί χρόνια (η οργάνωση, δεν ξέρουμε ατομικά για τον Κασιδιάρη) δέρνει, μαχαιρώνει, τρομοκρατεί, βάζοντας την απαράδεκτη του «τηλεπαρουσιάστρια» να τον επαινεί γλοιώδικα καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης.

Την ώρα που όλος ο λαός έχει οδηγηθεί από το καθεστώς να θεωρεί πως το βασικό πρόβλημα της χώρας και η αιτία της φτώχειας είναι τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα και όχι εκείνοι που μας οδήγησαν σε αυτά, οι σαμποταριστές πρωθυπουργοί και τα σαμποταριστικά αποσπάσματα – κόμματα του Κρεμλίνου, η ΧΑ παρουσιάζεται από την πρώτη κιόλας ερώτηση της «κυρίας» αυτής ως δύναμη μέγιστης αντίστασης στα «εθνοπροδοτικά μνημόνια και μεσοπρόθεσμα», που όταν οι χιτλερικοί θα μπούνε -λέει- στη Βουλή, θα πετάνε έδρανα στο κεφάλι όποιου βουλευτή ψηφίζει «τέτοια πράγματα».

Τι παραπάνω όμως θέλει σήμερα ο μέσος άνθρωπος;; Λίγη ασφάλεια από την όντως αυξημένη εγκληματικότητα (που την ενισχύει το γεγονός ότι το καθεστώς φέρνει αβέρτα κύματα νέας μετανάστευσης χωρίς να υπάρχουν δουλειές και αφήνοντας ανεξέλεγκτο τόσο το ντόπιο όσο και το μεταναστευτικό εγκληματικό λούμπεν) και μια αντίσταση σε όσα τον φτωχαίνουν και του ανατρέπουν την κάπως υποφερτή ως τα σήμερα ζωή του, που του έχουν πει πως είναι «τα μνημόνια που φέρνουνε οι τραπεζίτες, οι Ευρωπαίοι και οι Εβραίοι κεφαλαιοκράτες». Όταν λοιπόν το καθεστώς του λέει πως αυτά τα καθιζήματα της κοινωνίας που συγκεντρώνονται στη ΧΑ είναι «μαχητικοί πατριώτες που απλώς  συκοφαντούνται», γιατί να μη διαολοστείλει το πολιτικό σύστημα με μια «ψήφο διαμαρτυρίας στα παιδιά»;;


Αυτό φυσικά δεν ισχύει για τους ανθρώπους με αναπτυγμένη δημοκρατική και ακόμα περισσότερο με αριστερή συνείδηση. Αφορά τα πιο πολιτικά καθυστερημένα και δεξιά στοιχεία μέσα στη φτωχολογιά και στα μεσοστρώματα, που όμως φτάνουν και περισσεύουν για να φτιάξουν ένα διακριτό ρεύμα (που αν προστεθεί σε εκείνο του ΛΑΟΣ, που σήμερα η ΧΑ το «χτυπάει» για να μπετονάρει τον κόσμο της και για να το ξεπλύνει σαν «αστικό οικονομικά φιλελεύθερο κόμμα», γίνεται…ρευματάρα!).

Η νομιμότητα και η ελευθερία ανάπτυξης των ναζιστών είναι η πιο χτυπητή ανάδειξη της εσώτερης μπόχας του καθεστώτος. Είναι στο βάθος αλληλένδετη με όσα οδήγησαν αυτή τη χώρα στη χρεοκοπία και αυτό το λαό για άλλη μια φορά να σέρνεται δυστυχισμένος μην ξέροντας ποιον να πρωτοκατηγορήσει για τα βάσανά του. Είναι σε τελική ανάλυση ανάδειξη των ορίων της αστικής δημοκρατίας σαν τέτοιας, όχι μονάχα στην ελληνική εκτρωματική παραλλαγή της, αλλά και γενικά.

Για όλα τούτα υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, που πρέπει να επιμεριστούν με ιδιαίτερη αυστηρότητα.


Είναι εγκληματίες οι αγύρτες της παπανδρεϊκής – λαλιωτικής κλίκας, γιατί αυτοί ανοίξανε τις κάνουλες του αντισημιτισμού και του ακροδεξιού εθνολαϊκισμού στις ΤΟ του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ’80 με τους ψιθύρους «ένα κακό έκανε ο Χίτλερ, ότι δεν τελείωσε τη δουλειά», με τον αντιδραστικό κρατικοφασιστικό «αντικαπιταλισμό» που οδήγησε στους φεουδάρχες Φωτόπουλους της ΔΕΗ, με την ενθυλάκωση του χουντικού φασιστικού υπόκοσμου όχι μόνο στο κράτος αλλά και μες στο κομματικό σώμα του ΠΑΣΟΚ ακόμη, με τη συνέχιση των χειρότερων φιλοφασιστικών παραδόσεων του ελλαδικού ψευτοδημοκρατικού κέντρου και του βενιζελισμού.


Είναι εγκληματίες οι αγύρτες του κνιτισμού, που σήμερα καθοδηγάνε το ψευτοΚΚΕ και το ΣΥΝ, γιατί έδωσαν «αντιιμπεριαλιστικό» επίχρισμα στον αντισημιτισμό, γιατί χρησιμοποιώντας μια τοπική διαμάχη στη Μέση Ανατολή, τη δίκαιη πάλη του παλαιστινιακού λαού για ένα ανεξάρτητο κράτος δίπλα στο Ισραήλ, την έκαναν παγκόσμια πλατφόρμα για να ξεπλένουνε κάθε παγκόσμιο αντιεβραϊκό ισλαμοφασισμό και ψευτομαρξισμό σαν «αντιιμπεριαλιστικό» στην κολυμβήθρα της «αντισιωνιστικής» πάλης, γιατί βρίσκονται στην πρωτοπορία της αθώωσης του ναζισμού και ποινικά και πολιτικά, με τη θεωρία ότι ο φασισμός «είναι κόλπο της αστικής δημοκρατίας για να ρίχνει το προλεταριάτο και το λαό σε ψευτοδιλήμματα» (π.χ. το ψευτοΚΚΕ παίζει πολύ,  όπως και η ΧΑ, με το ό,τι το ΛΑΟΣ είναι…ΛΑγΟΣ του ΠΑΣΟΚ, άρα μικρότερο κακό από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ κλπ.), γιατί τέλος ρίξανε τη γραμμή των «ανοιχτών συνόρων» την ώρα που βομβάρδιζαν την παραγωγή, ξέροντας πως έφτιαχναν την τέλεια συνταγή για το εθνορατσιστικό μίσος.

Κουβέντα για την αθώωση του ναζιστή Κ. Πλεύρη για το νεοχιτλερικό του πόνημα «Εβραίοι – Όλη η Αλήθεια», κουβέντα για το ό,τι αυτός έσυρε δημοκράτες στη δικαιοσύνη με κρατική κάλυψη, κουβέντα για τη νομιμότητα των μαχαιροβγαλτών, κουβέντα για τον «αντικαπιταλισμό» των ναζήδων που κάθε αριστερός έχει πάντα χρέος να τον αποκαλύπτει ως χειρότερο και από την αστική διαχείριση των κλασσικών αστικών κομμάτων, και τελικά -κυρίως μέσω ΣΥΝ- συνεργασία με ναζιστές στο άνοιγμα διοδίων, στον Ασπρόπυργο «κατά των γύφτων - απορριμμάτων», στα γιαουρτώματα βουλευτών από ΣΥΝ – ΣΠΙΘΑ κλπ.


Οι εθνοπροδότες ράλληδες γερμανοτσολιάδες
Είναι εγκληματίες οι αγύρτες της κλασσικής, μοναρχοφασιστικής, ΕΡΕτζίδικης δεξιάς, που ενθυλάκωσαν στις γραμμές τους για δεκαετίες όλο τον υπόκοσμο του ταγματασφαλιτισμού, της εθνοπροδοσίας, τους σωματέμπορες και δολοφόνους που τους χρειάστηκαν για να νικήσουν  μαζί με το ψευτοδημοκρατικό κέντρο τη λαϊκοδημοκρατική επανάσταση, είτε σαν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ είτε σα ΔΣΕ. Αυτούς τους δολοφόνους έβαζαν να βασανίζουν τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού λαού στα Μακρονήσια, να σφάζουνε και να καίνε ζωντανά γυναικόπαιδα στα χωριά, να βιάζουνε τα κορίτσια του λαού και να κρεμάνε κεφάλια αντιφασιστών και πατριωτών στις πλατείες. Ιδεολογικό παιδί αυτής της κλασσικής μοναρχοφασιστικής και εθνοπροδοτικής δεξιάς είναι και ο κρυφοφασίστας σημερινός ηγέτης της ΝΔ Σαμαράς, όπως και ολόκληρο το φασιστικό πολιτικό έκτρωμα που λέγεται ΛΑΟΣ.

Το ΛΑΟΣ άλλωστε είναι ο επίσημος αγωγός νομιμοποίησης των ναζιστών, αφού έχει φιλοναζιστές βουλευτές (Γεωργιάδης, Θ. Πλεύρης κλπ.) κι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να εισαγάγει ναζιστές μέσα στους αστικοδημοκρατικούς θεσμούς «στη ζούλα» (Βουλή, δημοτικά – περιφερειακά συμβούλια κλπ.). 



Ο Καρατζαφέρης σαν βουλευτής της ΝΔ το 1998 έταζε υφυπουργεία στους χρυσαυγίτες, ενώ σα ΛΑΟΣτζής αρχηγός, δεν παραλείπει να λιβανίζει τα «γενναία παιδιά» με τα μαχαίρια και τα λοστάρια, που είναι τόσο θρασύδειλα υποκείμενα που κυνηγάνε μονάχα άοπλους μετανάστες, μεμονωμένους ανθρώπους -πολλοί μαζί πάντα- ή όταν συμπλέκονται μαζικά, το κάνουν με τις πλάτες των ΜΑΤ (βλ. συγκρούσεις τους με αναρχικούς και άλλους αντιφασίστες στις 2 του Φλεβάρη του 2008 στην οδό Σταδίου στην Αθήνα). 



Η δε νέα σαμαρική ΝΔ, μέσω της όλο και δεξιότερης και φιλοφασιστικότερης πια συνδικαλιστικής της παράταξης ΔΑΚΕ, έχει αρχίσει επικίνδυνη διολίσθηση προς τα ακροδεξιά, με τελευταίο κρούσμα το ιστολόγιο της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Μεσσηνίας στο οποίο ανέβηκε «αντικαπιταλιστικό» - αντιεβραϊκό πόνημα κατά των «διεθνών τοκογλύφων», των «Εβραίων που ήταν πίσω από το Χίτλερ», των Ελλήνων Εβραίων και άλλες κρυφοναζιστικές αθλιότητες, πόνημα που κατέβηκε άρον άρον μαζί με το ιστολόγιο που πλέον δεν υπάρχει για να μην εκτεθεί η ΝΔ στην Ευρώπη και ο Σαμαράς στην Ελλάδα, αφού η Μεσσηνία είναι η περιφέρειά του.

Μετά το 1945, σε καμία χώρα της γης δεν έχει επιτραπεί η είσοδος ανοιχτά χιτλερικού πολιτικού φορέα σε αστικό κοινοβούλιο. Η χώρα μας κινδυνεύει, πέρα από το θλιβερό προνόμιο που ήδη εξασφάλισε, να είναι δηλαδή η πρώτη δυτική χώρα εδώ και 60 χρόνια που οδηγήθηκε στη χρεοκοπία, να έχει και ένα δεύτερο: να είναι η πρώτη χώρα που θα βάλει συνεχιστές του Χίτλερ και των κανίβαλων μέσα στη Βουλή. Κάτι που δεν έχει τολμήσει να το κάνει ούτε το αφεντικό όλων των παραπάνω καθαρμάτων, ο Αδόλφος Πούτιν.


Όμως, ας μη χαίρονται τα καθάρματα και τα αφεντικά τους: αυτή η χώρα έχει κληρονομικά πολλά κουσούρια, αλλά τον ξένο ζυγό και αργότερα το φασισμό, δε τους σήκωσε ποτέ στο σβέρκο της. Οι ράλληδες και οι ταγματαλήτες, όσοι δεν πρόλαβαν να κρυφτούν κάτω από τα φουστάνια του παππού Παπανδρέου και των Εγγλέζων και Αμερικάνων αργότερα ιμπεριαλιστών, δεν είχαν καλό τέλος.

Με μια τέτοια εκτρωματική αστική τάξη, το αίτημα να τεθεί εκτός νόμου ο ναζιστικός συμμοριτισμός, γίνεται ένα καθαρά λαϊκό – δημοκρατικό, στο βάθος ως και επαναστατικό αίτημα. Και δένεται αναπόφευχτα με την πάλη ενάντια στην πολιτική πλατφόρμα των ναζιστών, που αν εξαιρεθεί ο αντιμεταναστευτισμός και ο φυλετισμός, είναι σχεδόν ταυτόσημη με εκείνη της ψευτοαριστεράς. 

Ωστόσο, κάθε δημοκρατικός άνθρωπος, ακόμα και εκείνος που λαθεμένα θεωρεί πως για τα δεινά της χώρας φταίει κυρίως το μνημόνιο και οι δανειστές, έχει χρέος να φράξει το δρόμο στους χιτλερικούς δολοφόνους και μαχαιροβγάλτες ρατσιστές.

Αλλιώτικα, μας περιμένει πολύ αίμα και πόνος, όταν αυτοί, δυναμωμένοι, θα πέσουν σα στίφος πάνω στο λαό για να του βγάλουνε τα νύχια και τα μάτια, σαν πρωτοπόρα σκυλιά του ανατολικού ιμπεριαλισμού και της ντόπιας φασιστικής αντίδρασης.

Υ.Γ. Το πιο ανησυχητικό απ' όλα είναι ότι τα ναζιστο-ανθρωποειδή θέλουν να μπουν στη Βουλή με καθαρά ναζιστική - χιτλερική χροιά! Ενώ δηλαδή εκτιμούσαμε ότι θέλουν να μεταμφιεστούν σε «απλούς Έλληνες ακροδεξιούς», η ανοχή που συναντούν και -ίσως- οι σχεδιασμοί της ρώσικης υπερδύναμης που τους πατρονάρει τους οδηγούν να δηλώνουν ανά δύο ημέρες τα χιτλερικά τους φρονήματα (με δημοσιεύσεις για τη Βέρμαχτ, το Χάιντεγκερ, ανοιχτά υπέρ του χιτλερισμού), κάτι που κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη την πιθανή είσοδό τους στην ελλαδίτικη Βουλή...




1 σχόλιο:

  1. Το καθεστώς αποκαλύπτεται συνεχώς ως αυτό που είναι, ένα κρυφοφιλοναζιστικό ψευδοπολυκομματικο καθεστώς Ρωσοτσολιάδων, το θέμα είναι πότε θα αφυπνηστεί και ο Ελληνικός λαός και να συστρατευθεί σε ένα Δημοκρατικό Αντισοσιαλοφασιστικό Μέτωπο υπό την καθοδήγηση της μοναδικής οργάνωσης που γνωρίζει το καθεστώς και έχει την απαραίτητη πολιτική αξιοπιστία και συνέπεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή