Ανασκάλεμα

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Τριπλή επίθεση κλίμακας από τη Ρωσία στο σάιτ της ΟΑΚΚΕ

Τις τελευταίες ημέρες του 2015, το σάιτ της Οργάνωσης για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (ΟΑΚΚΕ) δέχθηκε δύο απανωτές επιθέσεις οι οποίες «έριξαν» το περιεχόμενό του. Η πηγή των χτυπημάτων μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει κατορθωτό να εντοπιστεί.

Σήμερα Τρίτη 5 του Γενάρη 2016, ωστόσο, οι διαδικτυακοί φασίστες πραγματοποίησαν τρίτο χτύπημα, το οποίο η οργάνωση και οι άνθρωποι που διαχειρίζονται από τεχνική άποψη τη σελίδα της κατάφεραν να εντοπίσουν ότι προέρχεται από διαδικτυακή - ηλεκτρονική ταυτότητα με βάση στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Έτσι είναι. Να έχεις 20.000 πυρηνικές κεφαλές, έκταση από την Ιαπωνία μέχρι τη Φιλανδία και να τρέμεις την αλήθεια που τολμάνε να φωνάζουν μέσα στα μούτρα σου, στην ελληνική μισοαποικία σου, μια χούφτα άνθρωποι που επιμένουν, πιστοί στον μαρξισμό - λενινισμό - μαοϊσμό, να αποκαλύπτουν ότι είσαι ο κύριος εχθρός της Ευρώπης και σε τελική ανάλυση όλης της ανθρωπότητας.

Αυτό και μόνο δείχνει τη δύναμη των ιδανικών της δημοκρατίας, της προόδου, του μαρξισμού και της επανάστασης. Οι αντιδραστικοί είναι πάντα στο βάθος, όση υλική δύναμη κι αν κρατάνε στα χέρια τους, φοβισμένα ανθρωπάκια που τρέμουν την αποκάλυψή τους.

Κ.Μ.





Ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ

«Mια του κλέφτη, δυο του κλέφτη!»

Σήμερα, Τρίτη 5 του Γενάρη, από το πρωί, η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ είναι εκτός λειουργίας, μετά από μια τρίτη οργανωμένη επίθεση που δέχτηκε μέσα στον τελευταίο μήνα από την ίδια πηγή.

Αυτή η επίθεση αποτελεί κλιμάκωση των δύο προηγούμενων. Όμως αυτή τη φορά οι ψηφιακοί τραμπούκοι, επειδή αποθρασύνθηκαν, προδόθηκαν.
Έτσι εντοπίστηκαν από τους τεχνικούς μας, όχι βέβαια σαν πρόσωπα, αλλά εντοπίστηκε η πολιτική τους βάση. Λοιπόν το χτύπημα έγινε από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή
με ΙP (ηλεκτρονική ταυτότητα) 185.84.108.232.

Αυτή η IP βρίσκεται στη Ρώσικη Ομοσπονδία και συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη.

Δημοσιεύουμε παρακάτω μια διεθνή ιστοσελίδα αναζήτησης, όπου έχει μπει η συγκεριμμένη ΙP. Tα στοιχεία της ΙP είναι καταγεγραμμένα και πέρα από κάθε αμφισβήτηση.

Από πολιτική άποψη όλα λοιπόν είναι στη θέση τους, δηλαδή εύκολα ερμηνεύσιμα. Οι σοσιαλφασίστες έριξαν πάνω μας μια πέτρα που έπεσε στα πόδια τους.

Περισσότερα όταν ανεβεί η ιστοσελίδα μας.

4 σχόλια:

  1. H εκλογή του Κυρ. Μητσοτάκη ως πρόεδρο της ΝΔ (με 52,4 % στον β' γύρο)
    είναι μια (έστω μικρή) νίκη των δυτικών στην Ελλάδα ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω ούτε τα στοιχεία ούτε τελική διαμορφωμένη άποψη για να απαντήσω καταφατικά ή αρνητικά.

    Σταχυολογώ και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

    1. Ο Μητσοτάκης είχε την υποστήριξη όλου του μετώπου του Μένουμε Ευρώπη. Αυτό, ενώ στη βάση του εκφράζει δημοκρατικές διαθέσεις, είχε ενδημικά κουσούρια. Ξεχώριζε τον Τσίπρα ως πιο σώφρονα τάχα από τον Λαφαζάνη και έκανε έκκληση σε μια ανύπαρκτη "ευρωπαϊκή" πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια οι βασικοί δημόσιοι ταγοί του κινήματος μιλούν για περονισμό - εθνολαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και με μεγάλο πάθος, ωστόσο δεν χτυπούν ιδιαίτερα τη Ρωσία, ενώ δεν έχουν και κανένα πρόβλημα με τις ιδιωτικοποιήσεις τύπου κινέζικης κρατικοποίησης (COSCO). Ο Μητσοτάκης, με την πρότασή του να ψηφιστεί το μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το καλοκαίρι, μπήκε αντικειμενικά σε αυτό το μπλοκ.

    2. Ο Μητσοτάκης δέχθηκε ή και επιζήτησε τη στήριξη του αρχιρώσου Τζιτζικώστα και του ρωσόδουλου, ψευτοευρωπαίου κρυφοφασίστα Σαμαρά στον β' γύρο. Δέχθηκε επίσης την υποστήριξη του γενικά δυτικού αλλά ακροδεξιού Άδωνι, χωρίς να του ζητήσει μια εφ' όλης της ύλης αυτοκριτική για το χουντοφασιστικό παρελθόν του στο ΛΑΟΣ και μάλιστα τον έκανε και αντιπρόεδρο της ΝΔ. Βέβαια θα πει κανείς ότι σε ένα μεγάλο, αστικό και συντηρητικό κόμμα, ειδικά της ελληνικής βρωμερής παλιάς Δεξιάς, χωρίς συμμαχίες και μέτωπα δε νικάς, ωστόσο αυτό σημαίνει ότι κάτι δίνεις για να πάρεις την υποστήριξη τέτοιων παλιανθρώπων.

    3. Ο Μητσοτάκης δεν είχε ακολουθήσει την επίσης οπορτουνίστρια αλλά επίσης γενικά δυτική Ντόρα όταν προσπάθησε να φτιάξει ένα δειλά φιλελεύθερο, δυτικό κεντρώο - κεντροδεξιό μόρφωμα. Έμεινε και στρουγγίστηκε στα συριζαίικα, εθνοφασιστικά "ΟΧΙ" των Σαμαράδων, που ετοίμασαν το κόμμα ΑΝΕΛ - Καμμένου, τους Καζάκηδες και τελικά την εξουσία των ΡωσοΣΥΡΙΖΑίων. Σαν υπουργός κρατικής διοίκησης, αντί να μιλήσει, έστω σαν ευρωπαίος, για τις πραγματικές παθογένειες του ελληνικού δημοσίου, έπαιξε στο αγαπημένο δίπολο κάθε σοσιαλφασίστα - ΣΥΡΙΖΑίου "απολύσεις - αντιαπολύσεις", το οποίο είναι χαμένο εξ αρχής, με τον ταξικά κτηνώδη τρόπο που το θέτουν οι φιλελεύθεροι.

    Για το παραγωγικό σαμποτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, κουβέντα ο "Κυριάκος". Ψέλλισε δυο λόγια για τις Σκουριές, αλλά γενικά το έγκλημα αποβιομηχάνισης της χώρας που γινόταν πριν την κρίση και γιγαντώθηκε ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ δεν τον πολυσυγκινεί. Αυτό μπορεί να είναι απλά ο αντιπαραγωγικός, κομπραδόρικος και μεταπρατικός χαρακτήρας της αστικής τάξης που εκφράζει ο "Κυριάκος", αλλά μπορεί να ναι και κάτι πολύ περισσότερο...

    4. Αυτό που μπορεί να πει κανείς με σιγουριά είναι ότι ολόκληρο το σκηνικό της τελευταίας 20ετίας, χοντρικά από την ανατροπή του πατρός Μητσοτάκη από το φασιστοειδές Σαμαρά μέχρι σήμερα (σημιτικός ψευτοεκσυγχρονισμός, καραμανλική "αντινεοφιλελεύθερη" ψευτοσοσιαλιστική - ψευτολαϊκή περίοδος της ΝΔ, ανάληψη εξουσίας από ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ ώστε να σκάσει στα χέρια του η χρεοκοπία και να γίνουν κυβερνητικό κόμμα στη θέση του οι Ρώσοι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως σχεδίαζε ο Φλωράκης από το 89, πανστρατιά Λαζόπουλου - Πασόκων - ναζιφασιστών για νίκη του φασίστα Σαμαρά επί της δυτικής Ντόρας στις εσωκομματικές της ΝΔ το 09, γιγάντωση του ΣΦΥΡΙΖΑ μέσω του εντελώς εθνικοσοσιαλιστικού στην ιδεολογία αντιμνημονιακού - αγαναχτιζμένου κινήματος) δεν έγιναν για να έρθει ένας δυτικός "Κυριάκος" και να πάρει την εξουσία από τον ΣΥΡΙΖΑ ήσυχα - ήσυχα. Το μέλλον μας επιφυλάσσει - έτσι πιστεύω τουλάχιστο - σοβαρές αρνητικές, αλλά και συνακόλουθα θετικές εκπλήξεις...

    Υ.Γ. Προφανώς και ο "Κυριάκος" ενσάρκωσε δημοκρατικές διαθέσεις μιας ευρωπαϊστικής, φιλοπρόοδης μάζας εργαζομένων κι ακόμη περισσότερο μεσαίων στρωμάτων που συντρίβονται από την σοσιαλφασιστική, αντιλαϊκή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Σημασία έχει όμως να βλέπουμε όχι μόνο τα ταξικά όρια του ρεύματος που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί (αστοφιλελεύθεροι), αλλά ακόμα-ακόμα να εξετάζουμε εάν το εκπροσωπεί γνήσια ή το υπονομεύει ως ηγέτης του. Αυτό θα το δείξει η ίδια η ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ που γράφεις συνεχώς τις βλακείες ότι "η ΟΑΚΚΕ είναι δημιούργημα των Φλωράκηδων" κλπ., άιντε άνθρωπέ μου να πιεις κανένα τήλιο να ηρεμήσεις! Και μην ξαναγράψεις εδώ, αηδία κατάντησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό,τι γράφεις θα διαγράφεται μέχρι τη δευτέρα παρουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή