Ανασκάλεμα

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Τριπλή επίθεση κλίμακας από τη Ρωσία στο σάιτ της ΟΑΚΚΕ

Τις τελευταίες ημέρες του 2015, το σάιτ της Οργάνωσης για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (ΟΑΚΚΕ) δέχθηκε δύο απανωτές επιθέσεις οι οποίες «έριξαν» το περιεχόμενό του. Η πηγή των χτυπημάτων μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει κατορθωτό να εντοπιστεί.

Σήμερα Τρίτη 5 του Γενάρη 2016, ωστόσο, οι διαδικτυακοί φασίστες πραγματοποίησαν τρίτο χτύπημα, το οποίο η οργάνωση και οι άνθρωποι που διαχειρίζονται από τεχνική άποψη τη σελίδα της κατάφεραν να εντοπίσουν ότι προέρχεται από διαδικτυακή - ηλεκτρονική ταυτότητα με βάση στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Έτσι είναι. Να έχεις 20.000 πυρηνικές κεφαλές, έκταση από την Ιαπωνία μέχρι τη Φιλανδία και να τρέμεις την αλήθεια που τολμάνε να φωνάζουν μέσα στα μούτρα σου, στην ελληνική μισοαποικία σου, μια χούφτα άνθρωποι που επιμένουν, πιστοί στον μαρξισμό - λενινισμό - μαοϊσμό, να αποκαλύπτουν ότι είσαι ο κύριος εχθρός της Ευρώπης και σε τελική ανάλυση όλης της ανθρωπότητας.

Αυτό και μόνο δείχνει τη δύναμη των ιδανικών της δημοκρατίας, της προόδου, του μαρξισμού και της επανάστασης. Οι αντιδραστικοί είναι πάντα στο βάθος, όση υλική δύναμη κι αν κρατάνε στα χέρια τους, φοβισμένα ανθρωπάκια που τρέμουν την αποκάλυψή τους.

Κ.Μ.





Ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ

«Mια του κλέφτη, δυο του κλέφτη!»

Σήμερα, Τρίτη 5 του Γενάρη, από το πρωί, η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ είναι εκτός λειουργίας, μετά από μια τρίτη οργανωμένη επίθεση που δέχτηκε μέσα στον τελευταίο μήνα από την ίδια πηγή.

Αυτή η επίθεση αποτελεί κλιμάκωση των δύο προηγούμενων. Όμως αυτή τη φορά οι ψηφιακοί τραμπούκοι, επειδή αποθρασύνθηκαν, προδόθηκαν.
Έτσι εντοπίστηκαν από τους τεχνικούς μας, όχι βέβαια σαν πρόσωπα, αλλά εντοπίστηκε η πολιτική τους βάση. Λοιπόν το χτύπημα έγινε από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή
με ΙP (ηλεκτρονική ταυτότητα) 185.84.108.232.

Αυτή η IP βρίσκεται στη Ρώσικη Ομοσπονδία και συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη.