Ανασκάλεμα

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ρωσία: Ο δολοφόνος Πούτιν σκότωσε τον Μπόρις Νεμτσόφ





ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ



 
 Ο Μπόρις Νεμτσόφ, την ώρα που συλλαμβάνεται επειδή διαδηλώνει
ενάντια στο καθεστώς Πούτιν


Το βράδυ της Παρασκευής 27 του Φλεβάρη 2015, ο φιλελεύθερος Ρώσος πολιτικός Μπόρις Νεμτσόφ, σκληρός επικριτής της αντιδημοκρατίας και της διαφθοράς του νεοτσαρικού - νεοναζιστικού καθεστώτος Πούτιν έπεσε νεκρός με τέσσερις σφαίρες στο στήθος στο κέντρο της Μόσχας. Ένα λευκό αυτοκίνητο τον πλησίασε, ένας ένοπλος τον πυροβόλησε επανειλημμένα και στη συνέχεια το όχημα απομακρύνθηκε.
Ο Μπ. Νεμτσόφ κείτεται νεκρός

Ο Νεμτσόφ είχε καταγγείλει τον επεκτατικό πόλεμο του Αδόλφου Πούτιν στην Ουκρανία και είχε συμβάλει σε πολλές τεκμηριωμένες αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα του κρατικοφασιστικού καθεστώτος σε ό,τι αφορά το φυσικό αέριο και γενικά την ολιγαρχική σαπίλα της καμαρίλας του Κρεμλίνου.

Ήταν εκ των βασικών διοργανωτών της «Πορείας της Άνοιξης», την 1η του Μάρτη, στη Μόσχα, ενάντια στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Πρόωρη εργατική Πρωτομαγιά στις Σκουριές - Πορεία υπέρ των μεταλλείων





«Είναι ανεπανάληπτο αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο εργοτάξιο των Σκουριών. Χιλιάδες κόσμου έχουν κατακλύσει το χώρο. 


Τα τραγούδια και τα συνθήματα τους έχουν μετατρέψει τη σημερινή κινητοποίηση σε μια πρόωρη εργατική πρωτομαγιά!!!

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Η εθνική εκστρατεία ενάντια στην Ευρώπη υπηρετεί τη χιτλερική Ρωσία και καταστρέφει τη χώρα μας





Είναι οι ρωσόδουλοι που σαμποτάρανε την Ελλάδα, φέρανε και συνεχίζουν να φέρνουν την πείνα και τη χρεοκοπία

Λυπούμαστε κύριοι οργανωτές του εθνικού μίσους, αλλά για μια ακόμα φορά η ΟΑΚΚΕ θα είναι έξω από το πανεθνικό μέτωπο που έχει κατασκευάσει σύσσωμο το πολιτικό καθεστώς ενάντια στην ενωμένη Ευρώπη, για το καλό τάχα του λαού και του έθνους, ιδιαίτερα για το καλό των φτωχών.

Αυτή τη στάση την έχουμε κρατήσει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά η προηγούμενη πιο χτυπητή περίπτωση ήταν τότε με το μακεδονικό, όπου σύσσωμο πάλι το έθνος είχε εκστρατεύσει για να εμποδίσει την ΕΕ να αναγνωρίσει το εθνικό και κρατικό όνομα της γειτονικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.