Ανασκάλεμα

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Οι Γκέμπελς του ψευτοΡιζοσπάστη – ψευτοΚΚΕ ανοιχτά στο πλευρό των Ρώσων ναζί - διαμελιστών της Ουκρανίας


Το ψευτοΚΚΕ υποδύεται, όλο και περισσότερο από το 2000 και δώθε, το απόλυτα «αντικαπιταλιστικό» κόμμα, που δεν «μασάει» από ενδοκαπιταλιστικές και ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις, αλλά επιδίδεται μονάχα σε «καθαρή» αντικαπιταλιστική πάλη, χωρίς τάχα να λαμβάνει θέση στις μεταξύ αστών και ιμπεριαλιστών διαμάχες, στη χώρα και διεθνώς.

Φυσικά, αυτά τα παραμύθια στέκουνε μονάχα για άγουρα από άποψη πολιτικοϊδεολογικής γνώσης και ωριμότητας μέλη και οπαδούς του. Το ψευτοΚΚΕ λαμβάνει ξεκάθαρα θέση σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που ανακύπτουν στην Ελλάδα και στον πλανήτη, σταθερά και με φανατική προσήλωση στο πλευρό των χειρότερων, πιο εκμεταλλευτικών και πιο φασιστικών μερίδων τόσο του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, όσο και της «ντόπιας» (ρωσοφτιαγμένης και κρατικο-ολιγαρχικής) αστικής τάξης.

Προ λίγων μηνών, όταν άρχισε η φασιστική απόπειρα διαμελισμού της Ουκρανίας από τη σοσιαλιμπεριαλιστική Ρωσία του Πούτιν (με τη βοήθεια των προβοκατόρων, αντιευρωπαίων ναζί και φιλοναζί, τάχα αντιρώσων του Κιέβου), η «αριστερή» τάση Λαφαζάνη του ΣΥΡΙΖΑ και η «δεξιά» τάση Δελαστίκ – Π. Παπακωνσταντίνου του ΝΑΡ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχαν «επιτεθεί» δήθεν στο ψευτοΚΚΕ για το γεγονός ότι εμφανιζόταν με μια γραμμή - στη μορφή – ίσων αποστάσεων από Μόσχα και Κίεβο.