Ανασκάλεμα

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Η εγκαταλελειμμένη Ουκρανία στη ρωσική μέγγενη από τα έξω και από τα μέσα



Η προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία ολοκληρώθηκε και τώρα οι χιτλερικοί του Κρεμλίνου μεθοδεύουν τις επόμενες κινήσεις τους, σε μια διπλωματική παρτίδα που μοιάζει να είναι για έναν μόνο παίχτη. Η πολιτική ηγεσία του Κιέβου, απ’ τη μεριά της, κάνει ό,τι μπορεί για να αμβλύνει τις όποιες αντιστάσεις στον επιθετιστή, ενώ οι παρακμασμένοι δυτικοί μονοπωλιστές αρκούνται στις διακηρύξεις καταδίκης, χρησιμοποιώντας το μόνο μέσο «άμυνας» απέναντι στο Χίτλερ που τους επιτρέπει ο βαθμός εξαχρείωσής τους: τον κατευνασμό. 


Όπως προηγούμενα πούλησαν τη Γεωργία και έκαναν γαργάρα το αίτημά της για ένταξη στο ΝΑΤΟ για να μην ενοχλήσουν τη Μόσχα – το αποτέλεσμα βέβαια ήταν ο άμεσος διαμελισμός της μικρής Γεωργίας – έτσι τα παχύδερμα αυτά παραδίδουν σήμερα την Ουκρανία στα νύχια του κανίβαλου, τον οποίο δε σταματούν να καλούν για να καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών. Πέρα, λοιπόν, από την καταδίκη στα λόγια των επεκτατικών - διαμελιστικών ενεργειών του Κρεμλίνου και σε κάποιες θολές προειδοποιήσεις, οι δυτικοί ηγέτες δεν έχουν ακόμα προβεί σε καμία ουσιαστική κύρωση, σε κανένα οικονομικό μέτρο που να κάνει τη ρωσική υπερδύναμη να το ξανασκεφτεί, σε κανένα συντονισμένο διπλωματικό εμπάργκο.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Εκδήλωση στο Κερατσίνι ενάντια στο ναζισμό, την πείνα και την ανεργία - Τιμή και δόξα στον ήρωα Παύλο Φύσσα (ΟΑΚΚΕ - Αντιναζιστική Πρωτοβουλία)




ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Π. Τσαλδάρη και Αθηνών, Ζαρντέν),
Σαββάτο 12.30, 12/4/2014

Προσυγκέντρωση στη διασταύρωση Σαλαμίνος (προέκταση Πέτρου Ράλλη) και Παναγή Τσαλδάρη στις 11.30
  
ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
Ε­ΚΤΟΣ ΝΟ­ΜΟΥ ΤΩΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τιμή και δόξα στον ήρωα Παύλο Φύσσα

Πέ­ντε μή­νες με­τά τη δο­λο­φο­νί­α του Παύλου Φύσ­σα, το πο­λι­τι­κό σύ­στη­μα έχει επιδοθεί σε μια ύ­που­λη προ­σπά­θεια να ξε­χά­σει ο λα­ός τη μα­κρό­χρο­νη τρομο­κρα­τι­κή δρά­ση της «Χρυσής Αυ­γής», να την κρα­τή­σει νό­μι­μη σαν κόμ­μα και τε­λικά να την εμ­φα­νί­σει σαν θύ­μα φα­σι­στι­κών διωγμών και πο­λι­τι­κής κα­τα­πί­εσης, δη­λα­δή να τη δυ­να­μώ­σει πο­λι­τι­κά.

Στη θυ­μα­το­ποί­η­ση της συμ­μο­ρί­ας πρω­το­στα­τεί ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, έ­χο­ντας πάντα δί­πλα του τους Α­ΝΕΛ. Ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ προ­ω­θεί τη θέ­ση ό­τι η δί­ω­ξη των βου­λευ­τών, η­γε­τι­κών στε­λε­χών της συμ­μο­ρί­ας, εί­ναι προ­ϊ­όν πο­λι­τι­κής σκο­πι­μό­τη­τας και ό­χι δη­μο­κρα­τι­κά ε­πι­βε­βλη­μέ­νη.