Ανασκάλεμα

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ζήτω ο πατριωτικός - αντιιμπεριαλιστικός αγώνας του λαού της Ουκρανίας



Το πιο πρωτοπόρο τμήμα του λαού της Ουκρανίας δίνει τις τελευταίες εβδομάδες μια μεγάλη μάχη για την αποτίναξη του ρώσικου ζυγού. Του ζυγού της ανερχόμενης υπερδύναμης, του μεγαλύτερου φορέα και εξαγωγέα φασισμού στον πλανήτη, της νεοτσαρικής και νεοχιτλερικής Ρωσίας του Πούτιν.

Αφορμή στάθηκε η μη υπογραφή από πλευράς της μαριονέτας της Ρωσίας και δοτού προέδρου της χώρας τους, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, της συμφωνίας εμπορικής – τελωνειακής σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την προσπάθεια για αυτή τη σύνδεση είχε αρχίσει η πατριωτική προεδρία του αντιρώσου Βίκτορ Γιούστσενκο, τον οποίο είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει υπέρ του Γιανουκόβιτς η Ρωσία με διοξίνη το 2004, σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει σάλο παγκοσμίως και δημοκρατική εξέγερση στην Ουκρανία.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Θερμή επιστολή συνεργασίας στο φυλακισμένο ναζί - φύρερ Μιχαλολιάκο από το σύμβουλο του Πούτιν Αλεξάντερ Ντούγκιν



Σε τούτο τον ιστότοπο έχουμε αναφερθεί ξανά στον Αλεξάντερ Ντούγκιν, σύγχρονο νεοναζιστή θεωρητικό της γεωπολιτικής της «Ευρασίας» και σύμβουλο του προέδρου της σοσιαλιμπεριαλιστικής Ρωσίας Πούτιν.


Ο θαυμαστής των χιτλερικών SS, της τσαρικής αλλά και της «σοβιετικής» (δηλαδή της σοσιαλιμπεριαλιστικής) Ρωσίας του 1964-1991, ο από κοινού με άλλους συντάκτης του προγράμματος του «Κομμουνιστικού» Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας («Κ»ΚΡΟ), αδελφού κόμματος του ψευτοΚΚΕ,  το 1993, έχει κάποιους φίλους στην πατρίδας μας. Ή μάλλον πολλούς φίλους, ίσως περισσότερους από οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη, αφού εδώ όλες ανεξαιρέτως οι ηγεσίες των κοινοβουλευτικών κομμάτων συμφωνάν με την αντιδυτική γεωπολιτική του ανάλυση και θα εύχονταν τα σχέδιά του να γίνουν πράξη.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Συνάντηση Β. Μαρκεζίνη - Τσίπρα: O κοινός φιλορωσικός αγώνας του «σερ» με ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσή Αυγή



«Στο γραφείο του στη Bουλή το μεσημέρι της Παρασκευής δέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τον sir  Βασίλειο Μαρκεζίνη.

Για το περιεχόμενο της συζήτησής τους δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο, καθώς καμία πλευρά δεν προχώρησε σε ανακοινώσεις. Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι οι κύριοι Τσίπρας και Μαρκεζίνης έχουν συναντηθεί πολλές φορές τα τελευταία 2 χρόνια
».

http://www.topontiki.gr/article/62204/Sunantisi-Tsipra-me-Markezini

Η είδηση προέρχεται από τον ιστότοπο της εφημερίδας «Το Ποντίκι» και δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 29 του Νοέμβρη 2013. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ «σκέφτεται» τον «σερ» για μελλοντικό πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ποιος είναι όμως ο κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης;