Ανασκάλεμα

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Όχι στα ημίμετρα – Διάλυση της Χρυσής Αυγής, φυλακή και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τα στελέχη της, απαγόρευση των ναζιστικών οργανώσεων


Ο ναζί στη μόνη κατάσταση που πρέπει να βρίσκεται:
με χειροπέδες. Και με αυτό το γλυκό και μειλίχιο ύφος...
Η πίεση της Ευρώπης και του Ισραήλ, σε συνδυασμό με την ανάγκη του ρωσόδουλου καθεστώτος να παραμείνει εντός ευρώ για να το υπονομεύει προς όφελος του Πούτιν, έπιασε τόπο: ο Σαμαράς, λίγο πριν να μεταβεί στις ΗΠΑ και να δεχτεί ορυμαγδό κριτικής για τη σκανδαλώδη από πλευράς του ανοχή της νομιμότητας και ασυδοσίας των ναζιστών, μπουζούριασε τα βασικά «καλόπαιδα» της καθοδήγησης της Χρυσής Αυγής, με πρώτο το γελοίο «φύρερ» της Μιχαλολιάκο.

Κείνο πού ‘ναι χαρακτηριστικό από το πρωί είναι η αγωνιώδης προσπάθεια τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ να ειπωθεί σε όλους τους τόνους ότι «δεν διώκονται οι ιδέες αλλά οι εγκληματικές πράξεις». Κανείς, ούτε φυσικά οι «δημοκράτες» των ηγεσιών ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ δεν αρνείται τη συγκεκριμένη γραμμή.

Εξ ου και τα γραφεία της ναζιστικής μαφίας σε όλη τη χώρα δεν έκλεισαν ούτε σφραγίστηκαν από την αστυνομία, η οργάνωση δεν διαλύεται, όπως θα έπρεπε, από τον Άρειο Πάγο, ούτε οι ναζιστές βουλευτές έχουν εκπέσει του αξιώματός τους.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα - Ποιοι έφτιαξαν τους όρους για να γιγαντωθεί η Χρυσή Αυγή



Ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας (Killah P)

Τελικά οι ναζιστές πραγμάτωσαν την πολιτική κανιβαλική τους φύση, φτάνοντας στο νομοτελειακό γι’ αυτούς στάδιο της ανοιχτής δολοφονικής βίας και κατά ελλήνων δημοκρατών, ένα μόλις βήμα παραπέρα από τις θρασύδειλες δολοφονίες μεταναστών, τις οποίες, σαν κτήνη που είναι οι ναζί, έκαναν πως «δεν τις γνώριζαν» και τις απέδιδαν σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των λαθροεισβολέων».

Οι δημοκράτες δε θα ξεχάσουν ποτέ το σεμνό, τίμιο και ηρωικό παλικάρι, τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα, που έβαλε μπροστά το κορμί του για να σώσει τους φίλους και την αγαπημένη του από τους δολοφόνους του Μιχαλολιάκου. Τον ψυχωμένο και βαθύ άνθρωπο, που πρόλαβε να δείξει το φονιά του και να ξετυλίξει το κουβάρι της ναζιστικής κτηνωδίας.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Για την επίθεση των ναζιστών στα μέλη του ψευτοΚΚΕ στο Πέραμα - Να διαλυθεί η Χρυσή Αυγή




Στην παρανομία οι χιτλερικοί δολοφόνοι – Βρώμικο «παιχνίδι» με τη Ζώνη

Η αποθράσυνση των χιτλερικών φονιάδων της συμμορίας της Χρυσής Αυγής έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που επιτίθενται πλέον ανοιχτά και σε μέλη και στελέχη καθ’ όλα καθεστωτικών και «κρατικών» κομμάτων, όπως είναι το ψευτοΚΚΕ.

Η υπερδεξιά σοσιαλφασιστική φύση του τελευταίου το τοποθετεί στο ίδιο ευρύ πολιτικό μπλοκ με τη Χρυσή Αυγή, ωστόσο η συμμορία βρίσκεται εμφατικά στα δεξιά του και δε μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο πολιτικό φορέα σε επίπεδο βίας, κτηνωδίας και άρνησης του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού.

Η συμπαράσταση, λοιπόν, στα θύματα της επίθεσης των ναζιστών, ακόμη κι αν πρόκειται για τους τραμπούκους - διχτάτορες εργατοπατέρες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης του Περάματος τύπου Πουλικόγιαννη, είναι αυτονόητη.

Κείνο ωστόσο που δεν έχει απαντηθεί με σαφήνεια από κανέναν από όσους έσπευσαν όψιμα να καταδικάσουν «με πάθος» την επίθεση είναι οι αιτίες και η εσωτερική λογική της. Σε τι δηλαδή ενόχλησαν οι κνίτες τους ναζήδες της συμμορίας;

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ελλάδα ακυρώνει τη συμμετοχή της σε άσκηση του ΝΑΤΟ κατ' εντολή της Ρωσίας!


Για όσους αναμασάν ατόφια τη θεωρία που πλασάρουν τόσο οι φασίστες ανατολικοί, όσο και οι φιλελεύθεροι δυτικοί ιμπεριαλιστές περί «μονοπολικού κόσμου», «μιας και μόνης υπερδύναμης» και φυσικά περί «δυτικής – δυτικόδουλης Ελλάδας», η παρακάτω είδηση μπορεί να φανεί ιδιαίτερα διδαχτική, στο βαθμό φυσικά που είναι καλοπροαίρετοι και όχι συνειδητοί ρωσόδουλοι ή ρωσόφιλοι αντιδραστικοί.

Η χώρα που ανατίναξε μόνη της τη βιομηχανία της με πάθος Ηρόστρατου από το 1981 και δώθε, η χώρα που κατάφαγε τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις για να φασιστικοποιήσει και εκμαυλίσει το λαό της, η χώρα που δεν τιμώρησε ποτέ τους ταγματαλήτες - συνεργάτες των κατακτητών προδότες της, η χώρα με τους μόνους νόμιμους ναζιστές μαχαιροβγάλτες της υφηλίου μετά το 1945, δε θα μπορούσε παρά είναι εντός του ΝΑΤΟ και ταυτόχρονα εναντίον του ΝΑΤΟ από τα δεξιά, δηλαδή από την πλευρά του φασισμού. Με δυο λόγια, η Ελλάδα κάνει ενότητα με τη χειρότερη πλευρά του ΝΑΤΟ, όταν αυτό ενώνεται με τη Ρωσία ή την εξυπηρετεί με την ιμπεριαλιστική του επεμβατικότητα, ενώ έρχεται σε αντίθεση μαζί του όταν εκείνο παίζει τον δευτερεύοντα αλλά υπαρκτό ρόλο του αναχώματος στη ρωσική επιθετικότητα.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Συρία: Προβοκάτσια στην προβοκάτσια



Τα χημικά και η επαπειλούμενη επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία φέρνουν πιο κοντά την «Γενεύη 2». Αν αυτή πραγματοποιηθεί, η Ρωσία θα γίνει ρυθμιστής και πυροδότης των βασικών αντιθέσεων σε όλο τον κόσμο

Ο αρχηγός της παγκόσμιας ιμπεριαλιστικής προβοκάτσιας
Πούτιν και οι φίλοι - αβανταδόροι του

Το φρικτό χτύπημα με χημικά όπλα έξω από τη Δαμασκό, που κόστισε τη ζωή εκατοντάδων αμάχων, ήταν ένας ποιοτικός κρίκος στην αλυσίδα του αντιδραστικού και ατέλειωτου εμφύλιου στη Συρία και προοιωνίζεται ακόμα μεγαλύτερη βαρβαρότητα σε αυτόν. Οι κατοπινές εξελίξεις είναι ακόμα πιο πρωτόγνωρες. Δηλαδή το ότι οι δυτικές δυνάμεις προαναγγέλλουν ένα τραμπούκικο πλήγμα στη Συρία αλλά ταυτόχρονα το αφήνουν αιωρούμενο, με υπαναχωρήσεις χωρών σαν την Μ. Βρετανία, αναβαλλόμενο, «περιορισμένο» και χωρίς σαφή πολιτικό στόχο, το ότι δεν αποδεικνύουν με σαφήνεια την πηγή του χτυπήματος, το ότι το επί τόπου όργανο του ΟΗΕ, που διερευνά το χημικό χτύπημα, επίσης δεν αναζητά την πηγή του χτυπήματος, όλα αυτά δείχνουν ότι κάποιο βρώμικο διπλωματικό παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των λαών.